Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Drie Essentiële Checklijst om Harde Schijf Bestanden Terughalen

Op harde schijven staan al onze belangrijke bestanden, zoals foto’s, video’s, documenten, enz. Het verlies van dergelijke belangrijke bestanden van de harde schijf kan grote problemen opleveren. In dit artikel vindt u een reeks controlelijsten over belangrijke stappen die moeten worden gevolgd wanneer u bestanden op de harde schijf verloren hebt en die u begeleiden om gemakkelijk harde schijf bestanden herstellen.

Bekijk deze videohandleiding om te leren hoe u bestanden kunt herstellen van de harde schijf:

Remo Recover is een bekroonde data herstelsoftware om bestanden van de harde schijf te herstellen. Downloaden Remo Recover de meest vertrouwde en geteste oplossing om bestanden gratis van de harde schijf te herstellen.

Controlelijst 1: Herstellen bestanden van de harde schijf die beschadigd is

Controlelijst 2: Herstellen bestanden van de harde schijf die niet zal opstarten

Controlelijst 3: Herstellen bestanden van de harde schijf die is gecrasht

Controlelijst 1: Herstellen bestanden van de harde schijf die beschadigd is

Informatie over beschadiging van de harde schijf begrijpen:

 • Let op het herhaaldelijk bevriezen van de computer wanneer u uw harde schijf opent:
  Dit is de eerste indicatie van uw computer over beschadiging van de harde schijf. De oorzaken van deze indicatie kunnen een malware-infectie of een virusaanval zijn waardoor al uw belangrijke bestanden op de harde schijf verdwijnen of ontoegankelijk zijn.
 • Controleer of er geen foutmeldingen wanneer u probeert om bestanden te openen:
  Verschillende foutmeldingen verschijnen wanneer u toegang probeert te krijgen tot alle bestanden op de harde schijf. Een van de meest voorkomende foutmeldingen die u tegenkomt is Het bestand of de map is beschadigd en onleesbaarBeschadiging van de hoofdbestandstabel resulteert in het weergeven van dit foutbericht wanneer u toegang probeert te krijgen tot bestanden op de harde schijf.

Dit zijn enkele veel voorkomende aanwijzingen voor een beschadigde harde schijf en oorzaken erachter. Als u geconfronteerd met een van de bovengenoemde symptomen hier is een snelle oplossing om uw beschadigde harde schijf te repareren.

Probeer corrupte harde schijf te repareren met Windows CHKDSK:

 • Pers Windows+Xop jouw computer
 • Klik op Command Prompt (Admin)
 • Om nu de scan te starten en uw harde schijf te repareren, voert u de volgende opdracht in

Commando chkdsk [f]: /f /r, waarbij [f] staat voor de brief van de harde schijf die moet worden gescand.

Een geslaagde check schijf scan kan je beschadigde harde schijf repareren en je ook helpen om bestanden van de harde schijf te herstellen.

Wanneer de CHKDSK-opdracht wordt uitgevoerd, zoekt deze naar slechte sectoren en verplaatst de gegevens over defecte sectoren naar vrije ruimte op de harde schijf. In geval van verloren datascenario’s kan de vrije ruimte die wordt gebruikt om gegevens over slechte sectoren onder te brengen, nog steeds herstelbare gegevens bevatten en deze kunnen worden overschreven. Op deze manier zijn de gegevens voor altijd verloren. Vanwege het hoge risico dat hiermee gepaard gaat, is het beter om te kiezen voor een vertrouwde data recovery-software zoals Remo Recover als u gegevens veilig wilt herstellen.

Controlelijst 2: Herstellen bestanden van de harde schijf die niet zal opstarten

Informatie over indicaties van niet-opstartbare harde schijf:

 • Computer opstart naar BIOS elke keer:
  Dit is een van de meest voorkomende aanwijzingen voor een niet-opstartbare harde schijf. Dit gebeurt wanneer uw computer er niet in slaagt om een geschikt apparaat te vinden om op te starten. Daarom begint het elke keer dat u uw computer opstart naar BIOS op te starten.
 • Schijf boot mislukking bij het opstarten van het scherm:
  Dit is een veel voorkomende indicatie van een niet-opstartbare harde schijf. Dit gebeurt meestal als gevolg van een onjuiste opstartvolgorde in het BIOS. Wanneer u de computer start, probeert BIOS een station te vinden in overeenstemming met de opstartapparaatvolgorde. Door een onjuiste opstartvolgorde probeert uw computer een schijf of schijf met een hogere prioriteit op te starten en wordt een foutbericht weergegeven.

2 Manieren om bestanden te herstellen en te herstellen van de harde schijf die niet zal opstarten:

1) Onjuiste opstartvolgorde corrigeren:
    Volg deze eenvoudige stappen om een onjuiste opstartvolgorde te herstellen:
          i) Start je computer opnieuw
          ii) Open het opstartmenu door continu op te drukken F12, (de sleutel varieert voor elke computer)
          iii) Ga naar het opstartmenu en verander de volgorde om van uw harde schijf de eerste prioriteit te maken
          iv) Sla de instellingen op en start uw computer opnieuw.

2) Vervang defecte datakabels:
De datakabels die worden gebruikt met harde schijven kunnen in de loop van de tijd beschadigd raken. Wanneer ze beschadigd zijn, kunnen ze geen verbinding tot stand brengen tussen de harde schijf en de computer. Controleer daarom uw niet-opstartbare harde schijf met een nieuwe set datakabels. Dit zal je niet-opstartbare harde schijf repareren als defecte datakabels de oorzaak zijn.

Bestanden herstellen van de harde schijf die niet opstart:
Als u de niet-opstartbare harde schijf niet kunt repareren met de bovenstaande oplossingen. Het wordt aanbevolen om gebruik te maken van betrouwbaar harde schijf herstel software om bestanden van harde schijf herstellen.

Remo software is gebouwd met een kaliber om bestanden volledig te herstellen van de harde schijf die intern, extern of niet-opstartbaar is. Met een diep scanalgoritme worden alle bestanden gescand en bevinden zich in elke sector van de niet-opstartbare harde schijf en hebben ze een bevredigende dataherstelervaring.

5 Eenvoudige stappen om bestanden te herstellen van niet-opstartbare harde schijf:

Stap 1: Na het downloaden en installeren Remo Recover op je computer, klik je op Recover Drives op het startscherm


Stap 2: Selecteer nu Partition Recovery om bestanden van de harde schijf te herstellen


Stap 3: 
Selecteer de harde schijf in de lijst met weergegeven stations en klik op Volgende om het scannen te starten

Stap 4: Na voltooiing van het scanproces toont de software de lijst met bestanden die beschikbaar zijn voor herstel

Stap 5: Preview bestanden voordat u ze opslaat op de gewenste locatie.

Controlelijst 3: Herstellen bestanden van de harde schijf die is gecrasht

De aanwijzingen van de gecrashte harde schijf begrijpen: 

 • Frequente foutmeldingen of programma’s crashen:
  Dit is een veelvoorkomend scenario voor een gewone computergebruiker die de harde schijf voor een lange periode gebruikt. Het is belangrijk om te weten dat dit een indicatie is van een crash op de vaste schijf en het nemen van back-ups om gegevensverlies te voorkomen. Dit kan gebeuren als u te veel programma’s tegelijkertijd probeert uit te voeren. Dit resulteert ook in oververhitting van de harde schijf die op zijn beurt uw harde schijf beschadigt.
 • Ongewoon klik- en slijpgeluid van de harde schijf:
  Er zijn verschillende redenen achter de klikgeluid van uw laptop of computer. Dit kan het gevolg zijn van slechte sectoren en blokken op de harde schijf. Dit is een indicatie van een naderende crash op de harde schijf waarbij het maken van een back-up van de gegevens het eerste is wat u moet doen.
 • Inconsistente prestaties van de computer:
  Wanneer uw harde schijf is gecrasht of beschadigd, heeft dit direct invloed op de prestaties van uw harde schijf. De tijd die het kost om bestanden te laden of applicaties te openen, is te lang. Het veelvuldig crashen van programma’s is een symptoom van een naderende crash op de harde schijf.

Hoe bestanden terughalen van harde schijf?
Voordat u naar de oplossing gaat om de gecrashte harde schijf te repareren. Het is belangrijk om te weten wat voor type harde schijf de oorzaak is van het herstellen van bestanden van de harde schijf. Er zijn twee soorten vastgelopen harde schijven:

 • Fysieke harde schijf crash:Dit gebeurt vanwege de storing in de componenten van de harde schijf. Veel externe factoren zoals stroomstoten en oververhitting dragen bij aan dit probleem. Veelvoorkomende aanwijzingen voor de crash van de fysieke harde schijf zijn klik- of slijpgeluiden.
  Als je probeert de fysiek beschadigde vaste schijf te repareren, wordt deze kwetsbaarder voor volledige mislukking. Het wordt aanbevolen om de back-up van bestanden van de harde schijf te maken wanneer u de symptomen van een fysieke harde schijf ziet crashen. Op deze manier kunt u voorkomen dat uw belangrijke bestanden permanent verloren gaan.
 • Logische harde schijfcrash: Dit is gemakkelijk te diagnosticeren harde schijf crash waarbij de fysieke delen van de harde schijf goed werken, maar uw besturingssysteem kan uw harde schijf of bestanden die op de harde schijf zijn opgeslagen niet vinden. Om de crash van de logische vaste schijf te herstellen, moet u eerst bestanden van de harde schijf naar een ander apparaat herstellen en vervolgens de harde schijf formatteren. Om bestanden van de harde schijf naar een ander apparaat te herstellen, hebt u een vertrouwde software voor het herstellen van de harde schijf nodig.

Remo Recover is uw snelste manier om bestanden van de harde schijf te herstellen. De software is ontworpen met een krachtig algoritme voor diepe scanherkenning en herstelt meer dan 300 bestandstypen. Of het nu corrupte, unbootable of een gecrashte harde schijf is, Remo harde schijf recovery-software werkt naadloos om veilig bestanden te herstellen van de harde schijf.

Laatste gedachten over het herstellen van bestanden van de harde schijf:

Zoals vermeld in het bovenstaande artikel zijn er meerdere factoren die leiden tot bestandsverlies op de harde schijf. Het wordt aanbevolen om een regelmatige back-up van de gegevens te maken om te voorkomen dat bestanden verloren gaan. Als u echter geen back-up van de gegevens hebt of als u per ongeluk bestanden van de harde schijf hebt verwijderd, kunt u altijd gebruik maken van Remo Harde Schijf Herstel Software.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie