Dubbele Bestanden Verwijderen Mac

Heb je ooit het gevoel dat je Mac bijna geen opslagruimte meer heeft en je niet kunt achterhalen waarom dit gebeurt? Het kan te wijten zijn aan dubbele bestanden. Dubbele bestanden waren een grote zorg voor Apple-gebruikers op verschillende platforms, van MacBooks tot iMac’s.

Er zijn ook veel rapporten geweest waarin een gebruiker de bestandszoeker opent en uiteindelijk 3 tot 4 exemplaren van hetzelfde bestand vindt. Dus waarom dupliceert uw Mac bestanden?

De directe manier om dubbele bestanden op Mac te vinden

Waarom Dupliceert Mijn Mac Bestanden?

In de meeste situaties zijn dubbele bestanden indirect. U downloadt bijvoorbeeld een bestand dat u gebruikt en vergeet waar u het opslaat. Later, wanneer u hetzelfde bestand niet kunt vinden, downloadt u het uiteindelijk opnieuw.

In sommige gevallen kunnen de bestanden die over verschillende apparaten worden gesynchroniseerd, leiden tot duplicatie.

Als een bestand bijvoorbeeld op uw Mac is opgeslagen, maar ook wordt gesynchroniseerd met uw iPhone of iPad. Als u het bestand op een ander apparaat dan de Mac wijzigt of wijzigt, wordt er mogelijk een kopie van het gewijzigde bestand op de Mac gemaakt.

Desalniettemin, hoe deze bestanden worden gemaakt, is het vinden van dubbele bestanden op Mac echt een vervelende klus.

Hoe kan Ik Dubbele Bestanden op Mac Vinden?

U kunt de dubbele bestanden op Mac vinden met behulp van de Smart folder functie die beschikbaar is in Finder.

  • Ga naar Finder > Apple menu > Bestand > Nieuwe slimme map
  • In het nieuwe smart folderin de rechterbovenhoek vindt u de “+” klik erop en selecteer de zoekparameter.
  • Met behulp van een zoekparameter kunt u dubbele bestanden vinden op basis van datum, bestandsnaam en bestandstype

Om echter alle gedupliceerde bestanden te vinden, moet u de bestandsparameters onthouden. Bovendien is dit echt inefficiënt, of zoals een Apple-gebruiker zou zeggen, geen gestroomlijnde manier om ook dubbele bestanden te vinden dubbele foto’s verwijderen Mac.

Dus, wat is de gestroomlijnde manier om alle dubbele bestanden op Mac te verwijderen? Remo, een van de beste dubbele bestanden verwijderen toepassingen die het volledige verwijderen van de dubbele bestanden op het Mac-proces kunnen automatiseren.

Hoe Dubbele Bestanden Verwijderen Mac?

Om onmiddellijk alle dubbele bestanden op Mac te verwijderen, hebt u een Remo Mac dubbele bestanden verwijderen.

Remo is een gestroomlijnde tool die alle dubbele bestanden kan scheiden door bestandsparameters zoals bestandsnaam, bestandstype, aanmaakdatum, enz.

Bovendien kan Remo dubbele bestandsverwijderaar ook bit voor bit vergelijking tussen bestanden implementeren om de dubbele bestanden te detecteren.

Hieronder volgen de stappen om dubbele bestanden verwijder Mac

Download en installeer de Remo Duplicate File Remover voor Mac. Start de tool en klik op Scan Drive.

Selecteer de schijf en klik op de scan. Na het scannen van de schijf, scheidt Remo alle dubbele bestanden in één enkel venster. Waar u een voorbeeld kunt bekijken, de dubbele bestanden kunt vergelijken en kunt behouden wat belangrijk is.

Remo biedt u ook een voorbeeldoptie waarmee gebruikers de dubbele bestanden kunnen vergelijken en dubbele bestanden verwijderen Mac met een enkele klik.

Als u bovendien op zoek bent naar een slimme manier om dubbele foto’s op de iPhone te verwijderen, klik dan hier.

Remo een Gereedschap voor Slim Beheer van uw Opslagruimte.

Beetje bij beetje vergelijking

Met behulp van een bit-voor-bit vergelijkingsalgoritme, kan Remo op intelligente wijze alle dubbele bestanden scheiden, ook al zijn bestandsparameters zoals bestandsnaam, aanmaakdatum verschillend. Handmatig wat onmogelijk te detecteren is.

Enkele stap om een voorbeeld te bekijken en te verwijderen

Aangezien Remo alle dubbele bestanden in een enkel venster consolideert, is het voor een gebruiker uiterst eenvoudig om de dubbele bestanden te vergelijken.

Remo biedt gebruikers ook een voorbeeldoptie waarmee gebruikers de dubbele bestanden naast elkaar kunnen vergelijken.

Bovendien markeert u alle dubbele bestanden en verwijdert u ze allemaal tegelijk.

Dubbele Bestanden Verwijderen Mac was last modified: juni 7th, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*