Dubbele Foto’s Verwijderen van iPhoto

Samenvatting: Vraagt u zich af hoe u dubbele foto’s in de iPhoto-bibliotheek kunt vinden en verwijderen? Met dit artikel kunt u vinden en dubbele foto’s verwijderen van iPhoto op uw Mac-computer.

De iPhoto-bibliotheek van Apple was hun meest gebruikte applicatie onder de Apple-gebruikersgemeenschap totdat ze besloten het uit de App Store te verwijderen. Apple heeft de iPhotos-toepassing vervangen door nieuwe software met meer geavanceerde functies, foto’s genaamd.

Hoewel het 5 jaar geleden is dat het iPhoto-programma uit de App Store werd verwijderd, zijn er gebruikers die nog steeds iPhoto-software gebruiken met hun eerdere versies van Mac OS. Als je zo’n tool gebruikt, moet je wennen aan de problemen die ermee gepaard gaan.

Een voorbeeld van zo’n probleem met iPhoto is een duplicatie van foto’s. Dit probleem neemt het grootste deel van de schijfruimte op uw Mac in beslag. Als u niet snel handelt, kan het de prestaties van uw Mac-computer verminderen.

Maak je geen zorgen, dit artikel helpt je die te vinden en te verwijderen dubbele foto’s op iPhone gemakkelijk.

Kan Mac iPhoto Dubbele Foto’s Vinden?

Geen enkele Mac-computer heeft geen ingebouwde dubbele fotozoeker. Zelfs de nieuwste foto-applicatie heeft geen optie om dubbele bestanden op Mac te verwijderen. Als u eraan denkt om handmatig dubbele foto’s te vinden en te verwijderen, houd er dan rekening mee dat u uw kostbare gegevens in gevaar brengt.

U kunt geen onderscheid maken tussen een vergelijkbare foto en een dubbele foto door het uiterlijk ervan. Daarom is de kans groot dat u andere foto’s verwijdert terwijl u handmatig dubbele foto’s probeert te vinden en te verwijderen. Dus dat brengt de vraag met zich mee hoe dubbele foto’s verwijderen mac computer.

Hoe Dubbele Foto’s Verwijderen van iPhoto?

Om dubbele foto’s op iPhoto of een ander volume op uw Mac-computer te verwijderen, hebt u een duplicaatfotoverwijderaar nodig die een groot aantal dubbele foto’s in een mum van tijd kan vinden en verwijderen.

Remo Duplicate Photo Remover voor Mac is een exclusieve tool gebouwd met een geavanceerd scanmechanisme dat u kan helpen bij het vinden en verwijderen van dubbele foto’s van elk formaat en aantal in slechts 2 klikken.

Met deze premium software die voor de meest betaalbare prijs voor de gebruiker beschikbaar is, is Remo Duplicate Photo Remover de beste manier om dubbele foto’s verwijderen op Mac- en Windows-gebruikers. Klik op de onderstaande knop om uw dubbele foto’s nu uit de iPhoto-bibliotheek te verwijderen.

Stappen naar dubbele foto’s verwijder van iPhoto gebruiken Remo Duplicate Photo Remover

Om dubbele foto’s in uw iPhoto-bibliotheek te vinden en te verwijderen, downloadt en installeert u Remo dubbele foto’s verwijderen voor Mac en volg de onderstaande stappen:

  • Start de tool en klik op Select Folders and Start Scanvanuit het hoofdscherm.

  • Selecteer de Picturesmap samen met uw Mac-volume en druk op Scan om het proces van het verwijderen van dubbele foto’s te starten.

  • Klik op de Scan knop, voert de tool een exacte scan uit op uw iPhoto-bibliotheek die de kopie van hetzelfde bestand zal identificeren.
  • Zodra de scan is voltooid, worden de foto’s weergegeven in Exact and Similarkolom

  • Controleer de fotoreeksen dienovereenkomstig en klik op click Finishom het proces voor het verwijderen van dubbele foto’s te voltooien.

Notitie – Als uw iPhoto-bibliotheek ontoegankelijk of beschadigd is, leest u hier hoe u repareer iPhoto bibliotheek crasht moeiteloos.

Waarom kiezen voor Remo Duplicate Photo Remover voor Mac?

  • Grote set duplicaten met één klik verwijderen:

Remo Duplicate File Remover Mac is gebouwd met zijn eigen Dedupe-algoritme, u kunt er zeker van zijn dat u met slechts een klik onbeperkt geen dubbele bestanden verwijdert. Hoe groter het aantal verwijderde duplicaten, hoe meer ruimte er op uw computer wordt bespaard.

  • Beschikbaar op verschillende platforms:

Remo Duplicate File Remover is niet alleen beperkt voor Mac-gebruikers, maar ook beschikbaar voor Windows, Android en zelfs iOS. In feite heeft Remo Duplicate Photo Remover meer dan miljoen downloads in de Google Play Store.

  • Technische ondersteuning de klok rond:

Bij Remo geloven we in het zo goed mogelijk bedienen van de klant, daarom gaan we er niet vanuit dat ons werk gedaan is wanneer u onze software downloadt. Remo biedt een getraind technisch ondersteuningsteam om u te helpen bij het verwijderen van dubbele foto’s.

Laatste gedachten:

Het opruimen van uw opslagruimte is een dagelijkse behoefte in deze door gegevens genererende technologie gedreven levensstijl. Tools zoals Remo Duplicate Photo Remover kunnen u helpen dubbele foto’s te vinden en ze gemakkelijk te verwijderen. Laat ons weten of je erin bent geslaagd dubbele foto’s op iPhoto te verwijderen met behulp van dit artikel in het commentaargedeelte hieronder.

Dubbele Foto’s Verwijderen van iPhoto was last modified: juni 8th, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*