Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Dubbele Foto’s Verwijderen van iPhoto

Samenvatting: Vraagt u zich af hoe u dubbele foto’s in de iPhoto-bibliotheek kunt vinden en verwijderen? Met dit artikel kun je dubbele foto’s van iPhoto op je Mac-computer vinden en verwijderen met behulp van een Duplicate File Remover voor Mac. Met meer dan een miljoen gebruikers over de hele wereld is Remo Duplicate File Remover de beste keuze voor jou. Download de tool nu. 

De iPhoto-bibliotheek van Apple was hun meest gebruikte applicatie onder de Apple-gebruikersgemeenschap totdat ze besloten het uit de App Store te verwijderen. Apple heeft de iPhotos-toepassing vervangen door nieuwe software met meer geavanceerde functies, foto’s genaamd.Hoe dubbele foto’s verwijderen ?

Hoewel het 5 jaar geleden is dat het iPhoto-programma uit de App Store werd verwijderd, zijn er gebruikers die nog steeds iPhoto-software gebruiken met hun eerdere versies van Mac OS. Als je zo’n tool gebruikt, moet je wennen aan de problemen die ermee gepaard gaan.

Een voorbeeld van zo’n probleem met iPhoto is een duplicatie van foto’s. Dit probleem neemt het grootste deel van de schijfruimte op uw Mac in beslag. Als u niet snel handelt, kan het de prestaties van uw Mac-computer verminderen.

Maak je geen zorgen, dit artikel helpt je die te vinden en te verwijderen dubbele foto’s op iPhone gemakkelijk.

Waarom dupliceert iPhoto foto’s tijdens het importeren?

Om uw digitale fotocollectie te beschermen, dupliceert iphoto foto’s bij het importeren. Ga naar Bestand>voorkeuren>Geavanceerd en je kunt de importoptie vinden Items kopiëren naar de iphoto-bibliotheek. Het is ook beschikbaar in foto’s en de optie is standaard ingeschakeld.

Wanneer u vervolgens foto’s van een locatie op uw Mac, zoals het bureaublad, naar iphoto sleept, worden de foto’s toegevoegd aan de bibliotheek. Met andere woorden, iphoto dupliceert ze. Je hebt nu eigenlijk twee exemplaren van deze geïmporteerde afbeeldingen.

U kunt voorkomen dat iphoto foto’s dupliceert door het selectievakje uit te schakelen voordat u items naar de iphoto-bibliotheek kopieert. Het wordt echter niet aanbevolen. Wanneer u iphoto instelt om geen kopie van de geïmporteerde foto te bewaren en u per ongeluk de originele kopie verwijdert, ziet u een foutmelding dat iphoto het bestand niet kan vinden wanneer u de foto probeert te bekijken.

Kan Mac iPhoto Dubbele Foto’s Vinden?
Is er een manier om duplicaten in iPhoto te verwijderen?

Geen enkele Mac-computer heeft geen ingebouwde dubbele fotozoeker. Zelfs de nieuwste foto-applicatie heeft geen optie om dubbele bestanden op Mac verwijderen.

Zelfs als u handmatig dubbele foto’s wilt zoeken en verwijderen, kunt u op basis van de afbeelding niet zien of ze hetzelfde zijn of niet. Daarom is de kans groot dat u andere foto’s verwijdert terwijl u handmatig dubbele foto’s probeert te vinden en te verwijderen. Als u eraan denkt om handmatig dubbele foto’s te vinden en te verwijderen, houd er dan rekening mee dat u uw kostbare gegevens in gevaar brengt.Dubbele foto s verwijderen Mac.

Hoe iPhoto-duplicaten te verwijderen Zonder software te gebruiken?

Opmerking: Bespaar tijd door deze methode alleen te gebruiken als u niet veel foto’s in uw iPhoto-bibliotheek hebt.

Om dubbele foto’s of soortgelijke afbeeldingen in iPhoto of Foto’s te vinden, moet je door de bibliotheek scrollen. Maar als u een duplicaat van een foto tegenkomt, hoe kunt u er dan achter komen welke het origineel is? Dubbele fotos zoeken, De onderstaande stappen helpen je erachter te komen:

Stap 1: Gebruik de app Foto’s om de iPhoto-bibliotheek te openen.

Stap 2: Open het tabblad Foto’s, houd Control ingedrukt en klik op een foto en selecteer Info ophalen. ( Met behulp van de informatie in het infovenster kunt u bepalen of twee dubbele foto’s exact hetzelfde zijn of dat hun afbeeldingskwaliteit verschilt.)

Stap 3: Selecteer de ongewenste dubbele kopieën door de Command-toets ingedrukt te houden.

Stap 4: Voer een controleklik uit en kies Verwijderen.

Dus als je geprobeerd hebt om de handmatige methode te gebruiken om dubbele foto’s te vinden en te verwijderen en daardoor werd ontmoedigd. Dat brengt dus de vraag met zich mee hoe dubbele foto’s op uw Mac-computer te verwijderen.

Hoe Dubbele Foto’s Verwijderen Iphoto?

Om dubbele foto’s op iPhoto of een ander volume op uw Mac-computer te verwijderen, hebt u een duplicaatfotoverwijderaar nodig die een groot aantal dubbele foto’s in een mum van tijd kan vinden en verwijderen.

Remo Duplicate Photo Remover voor Mac is een exclusieve tool gebouwd met een geavanceerd scanmechanisme dat u kan helpen bij het vinden en verwijderen van dubbele foto’s van elk formaat en aantal in slechts 2 klikken.

Met deze premium software die voor de meest betaalbare prijs voor de gebruiker beschikbaar is, is Remo Duplicate Photo Remover de beste manier om dubbele foto’s verwijderen op Mac- en Windows-gebruikers. Klik op de onderstaande knop om uw dubbele foto’s nu uit de iPhoto-bibliotheek te verwijderen.

Stappen naar dubbele foto’s verwijderen uit Iphoto gebruiken Remo Duplicate Photo Remover

Om dubbele foto’s in uw iPhoto-bibliotheek te vinden en te verwijderen, downloadt en installeert u Remo dubbele foto’s verwijderen voor Mac en volg de onderstaande stappen:

  • Start de tool en klik op Select Folders and Start Scan vanuit het hoofdscherm.

  • Selecteer de Pictures map samen met uw Mac-volume en klik op Scannen om het proces van het verwijderen van dubbele foto’s te starten.

  • Klik op de Scan knop, voert de tool een exacte scan uit op uw iPhoto-bibliotheek die de kopie van hetzelfde bestand zal identificeren.
  • Zodra de scan is voltooid, worden de foto’s weergegeven in Exact and Similar kolom

  • Controleer de fotoreeksen dienovereenkomstig en klik op click Finish om het proces voor het verwijderen van dubbele foto’s te voltooien.

Notitie – Als uw iPhoto-bibliotheek ontoegankelijk of beschadigd is, leest u hier hoe u repareer iPhoto bibliotheek crasht moeiteloos.

Waarom kiezen voor Remo Duplicate Photo Remover voor Mac?

  • Grote set duplicaten met één klik verwijderen:

Remo Duplicate File Remover Mac is gebouwd met zijn eigen Dedupe-algoritme, u kunt er zeker van zijn dat u met slechts een klik onbeperkt geen dubbele bestanden verwijdert. Hoe meer duplicaten worden verwijderd, hoe meer ruimte er op uw computer wordt bespaard.

  • Beschikbaar op verschillende platforms:

Remo Duplicate File Remover is niet alleen beperkt tot Mac-gebruikers, maar ook beschikbaar voor Windows, Android en zelfs iOS. Remo Duplicate Photo Remover heeft zelfs meer dan miljoen downloads in de Google Play Store.

  • Technische ondersteuning de klok rond:

Bij Remo geloven we in de beste dienstverlening aan de klant, daarom gaan we er niet vanuit dat ons werk gedaan is wanneer u onze software downloadt. Remo biedt een getraind technisch ondersteuningsteam om u te helpen bij het verwijderen van dubbele foto’s.

Laatste gedachten:

Het opruimen van uw opslagruimte is een dagelijkse behoefte in deze datagenererende, technologiegedreven levensstijl. Tools zoals Remo Duplicate Photo Remover kunnen u helpen dubbele foto’s te vinden en ze gemakkelijk te verwijderen. Laat ons weten of je erin bent geslaagd dubbele foto’s op iPhoto te verwijderen met behulp van dit artikel in het commentaargedeelte hieronder.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie