Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Een Complete Gids voor Beschadigd PSD Bestand Herstellen Photoshop

Adobe Photoshop is een software voor het bewerken en grafisch ontwerpen van afbeeldingen die door meer dan 90% van de creatieve professionals wordt gebruikt. Door meerdere afbeeldingslagen te ontwerpen en aan die lagen te werken, is Photoshop een uniek afbeeldingsbewerkingsproduct naast andere tools op de markt. Enkele exclusieve functies van Photoshop zijn UI size preferenceLive blend mode previewsMultiple undoFrame tool for easy masking en meer.

Standaard afbeeldingsbestandsindelingen van Photoshop zijn Photoshop Document (PSD) file en Photoshop Big (PSB) file. PSD-bestand ondersteunt maximaal 30,000 by 30,000 pixels en de maximale grootte is 2 Gigabytes, terwijl PSB-bestanden worden ondersteund 3,00,000 by 3,00,000 pixels. Andere formaten die in Photoshop worden gebruikt zijn TIFFPortable Bit MapPNGDNGJPEGJPEG 2000 en het grootste deel van het beeldbestandsformaat kan worden bewerkt met Adobe Photoshop.

Omdat de meeste Photoshop-afbeeldingen kleiner zijn dan 2 GB, wordt PSD overvloedig gebruikt om het afbeeldingontwerp vanuit Photoshop te exporteren. Maar helaas zijn er beperkingen om PSD-bestanden te openen en te bewerken met de meeste beeldbewerkingssoftware die op de markt beschikbaar is. Omdat PSD een eigen bestandsformaat van Adobe-systemen is en het is gestructureerd met componenten zoals meerdere lagen, masker, overvloeimodi en slimme objecten.

Als u geen toegang hebt tot Photoshop om het PSD-bestand te bewerken, zijn er andere gratis methoden om aan een PSD-bestand te werken. In dit artikel gaan we het hebben over verschillende methoden die door professionals worden gebruikt om PSD-bestanden te openen en te bewerken zonder de hulp van Adobe Photoshop.

Hoe PSD-bestanden te openen met gratis methoden?

Zoals eerder besproken is PSD een eigen product van Adobe, we kunnen aan een PSD-bestand werken met behulp van aanverwante producten van Adobe en enkele gratis tools die online beschikbaar zijn. Laten we eens kijken hoe we een PSD-bestand kunnen openen met behulp van de volgende tools.

  • Hoe PSD-bestanden te openen met GIMP?

GIMP is gratis software die in staat is PSD-bestanden te openen. Deze software is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux. Om een PSD-bestand in GIMP-software te openen, hoeft u geen plug-ins van derden te installeren. GIMP is slechts een alternatief voor het openen van een PSD-bestand, maar Photoshop moet uw eerste keuze zijn om een PSD-bestand te openen en eraan te werken.

Stap 1) Ga naar File -> Open
Stap 2) Blader en selecteer het PSD-bestand
Stap 3) Klik op Openen

  • Hoe PSD-bestanden te openen met Paint.NET?

Paint.NET is ook gratis software zoals GIMP die een PSD-bestand kan openen. Maar standaard kan Paint.Net geen PSD-bestand openen, u moet een PSD-plug-in downloaden en de onderstaande stappen volgen.

Stap 1) Pak de ZIP files
Stap 2) Kopieer het bestand PhotoShop.dll
Stap 3) Ga naar C:/Program Files/paint.net
Stap 4) Pasta PhotoShop.dll file in FileTypes map en starten Paint.NET

  • Hoe PSD-bestanden te openen met Google Drive?

Google Drive is een van de gemakkelijkste methoden om een PSD-bestand te openen. U hoeft geen oplossing te zoeken of een plug-in te installeren om toegang te krijgen tot een PSD-bestand. Maar u kunt alleen PSD-bestanden openen, een PSD-bestand bewerken is niet mogelijk met Google Drive.

Stap 1) Upload een PSD-bestand naar Google Drive web interface
Stap 2) Zoek en open het PSD-bestand.

Hierboven zijn de gratis methoden beschikbaar om een PSD-bestand te openen, maar de opties om een PSD-bestand te bewerken zijn onvergelijkbaar met Photoshop. GIMP en Paint.Net zijn gebouwd om een PSD-bestand te openen en te bewerken dat soms sommige PSD-lagen die met Photoshop zijn gemaakt niet ondersteunt. Daarom raden we u aan Photoshop te gebruiken om aan een PSD-bestand te werken.

Maar soms vraag je je af waarom de PSD-bestanden niet worden geopend in Photoshop of in een van de gratis methoden die we in dit artikel hebben besproken. De enige mogelijkheid is dat uw PSD-bestand beschadigd is.

Hier volgen de redenen voor corruptie van PSD-bestanden:

  • Plotselinge stroomuitval
  • Malwareaanval op bronbestand
  • Onjuist afsluiten van Photoshop terwijl het PSD-bestand in gebruik is
  • Gebruik van software van derden om een PSD-bestand te openen en te bewerken

U hoeft zich geen zorgen te maken over de corrupte PSD-bestanden, er zijn gratis oplossingen om de inhoud van uw PSD-bestand op te halen en te herstellen.

Oplossing 1: Herstel vorige versie van beschadigd PSD-bestand

Stap 1) Klik met de rechtermuisknop op een beschadigd PSD-bestand en selecteer Vorige versies herstellen
Stap 2) Kies de versie van het bestand en selecteer Herstellen
Stap 3) Open de herstelde versie van het bestand met Photoshop.
Stap 4) Controleer het bestand op lagen, maskers enz. En sla het op als nieuw PSD-bestand.

Oplossing 2: Herstel corrupt PSD-bestand met tijdelijke bestanden

Stap 1) Ga naar Local Disk (c:) -> Users -> UserID -> AppData -> Local -> Temp
Stap 2) Zoek en open corrupt bestand met Photoshop
Stap 3) Verandering extension. temp to .psd en sla het bestand op en kan het openen in Photoshop.

Zelfs nu als u het PSD-bestand niet kunt openen, is de meest aanbevolen methode om beschadigd psd bestand herstellen is met behulp van Remo Repair PSD. Deze tool ondersteunt Adobe Photoshop-versies zoals CC 2017, CS7, CS6, CS5, CS4, CS3, CS2 en meer. Herstelt het RLE gecomprimeerde Photoshop-bestand met zijn lagen en kleurmodi in 3 eenvoudige stappen.

Hoe een beschadigd psd-bestand te repareren?

Stap 1) Lancering Remo Repair PSD en open Damaged PSD file
Stap 2) Klik Repair om te beginnen met het repareren van een beschadigd psd-bestand
Stap 3) Zodra het proces is voltooid, kunt u preview het gezonde PSD-bestand

Remo Repair PSD wordt ondersteund door 24/7 technisch team om u te helpen met vragen met betrekking tot beschadigd PSD bestand herstellen Photoshop.

Hoe PSD bestand converteren?

Omdat PSD-bestanden niet kunnen worden geopend met fotoweergavehulpmiddelen die op pc’s beschikbaar zijn voor gebruikers. We moeten een PSD-bestand converteren naar een JPEG, PNG of een ander gebruikelijk bestandstype om een PSD-bestand te bekijken. PSD-bestand kan op twee manieren worden geconverteerd.

Converteer met behulp van een Photoshop

Stap 1) Open Photoshop
Stap 2) Ga naar File -> Save As
Stap 3) Kies het gewenste bestandstype zoals JPGPNGBMPGIF.

Een andere manier om een PSD-bestand te converteren is door een gratis derde partij te gebruiken voor online beschikbare software. Maar het omzetten van uw PSD met Photoshop is de veiligste manier om uw PSD-bestand te verwerken.

Nu heb je met succes geleerd een psd-bestand te openen, een psd-bestand te converteren en het beschadigde psd-bestand te repareren met Remo Repair PSD.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie