Eenvoudige Manier te Herstellen Verwijderde Foto’s na Schijfopruiming

Herstellen Verwijderde Foto's na Schijfopruiming

Het verwijderen van bestanden kan altijd en overal plaatsvinden. Sterker nog, het komt soms onverwacht! Hier is een scenario van een van de technische forum waarin de gebruiker geconfronteerd met het verwijderen van foto’s probleem na het uitvoeren van Schijfopruiming tool…

“Na het uitvoeren van het opschonen van schijven, wat heeft bijgedragen aan het verbeteren van de algehele prestaties van mijn pc, merkte ik dat sommige van mijn favoriete foto’s ook werden verwijderd. Ik weet dat het opruimen van schijven redelijk goed is in het wissen van gegevens van harde schijven en mijn doel was om oude bestanden te verwijderen!

Zijn mijn foto’s voor altijd verdwenen? Is er een manier waarop ik verwijderde foto’s kan herstellen na het uitvoeren van het hulpprogramma Schijfopruiming?”

Als we naar het bovenstaande scenario kijken, kunnen we twee belangrijke punten benadrukken. De allereerste vertelt dat het opschonen van de schijf een nuttige methode is om ongewenste gegevens te verwijderen en de prestaties van de pc te verbeteren. Aan de andere kant kunnen we zien dat het hulpprogramma de bestanden kan verwijderen die voor u belangrijk zijn. Dus nu is de vraag of deze tool moet worden gebruikt of niet? Als u gebruikt, wat is dan het voorzorgsbeginsel? Hier is het antwoord voor al die vragen…

Een opmerking over het hulpprogramma Schijfopruiming

Het hulpprogramma Schijfopruiming is een ingebouwde Windows-systeemservice die voor het eerst werd gestart met Windows 98 om uw computer te ontlasten van oude, ongebruikte bestanden. Bij het uitvoeren ervan wordt een uitgebreide scan van een geselecteerde partitie of de gehele harde schijf uitgevoerd en worden records verwijderd die nog niet lang zijn geopend of gebruikt. Met dit hulpprogramma worden meestal tijdelijke internetbestanden, oude gecomprimeerde bestanden, Prullenbakitems, geïnstalleerde toepassingen die al een tijdje niet zijn gebruikt, gedownloade programma’s, de map Downloads en tijdelijke Windows-bestanden gewist.

Wanneer u dit hulpprogramma uitvoert, kunnen de prestaties van uw pc enigszins toenemen en kunt u extra harde-schijfruimte tot uw beschikking hebben. Dit hulpprogramma is daarom vaak de voorkeursmanier om PC-gegevens automatisch beter te organiseren wanneer gebruikers niet de tijd hebben om dit handmatig te doen.

Wat gebeurt er als u Schijfopruiming uitvoert zonder te plannen?

Hoewel dit hulpprogramma zijn eigen voordelen heeft, is er ook een schaduwkant. U zou de mappen hebben genoteerd waarvan het foto’s en andere hierboven genoemde bestanden verwijdert. Dus, al uw cruciale bestanden op deze locaties waar u de afgelopen maanden geen toegang tot hebt gehad (doorgaans geweldige schermafbeeldingen en persoonlijke foto’s) kunnen zonder waarschuwing worden verwijderd. Als u geen back-up van dergelijke bestanden hebt, kunt u het scenario voor gegevensverlies kwijtraken.

Voordat u dit hulpprogramma gebruikt, maakt u dus altijd een back-up van belangrijke foto’s op uw externe harde schijf of andere opslagapparaten. Als u hier echter bent beland op zoek naar een oplossing om verwijderde foto’s te herstellen nadat u het hulpprogramma Schijfopruiming hebt uitgevoerd, geven we hier een uitstekende manier om terug te komen tegen dergelijk gegevensverlies in de volgende sectie.

Hoe verwijderde foto’s te herstellen na het uitvoeren van het hulpprogramma Schijfopruiming

Downloaden Remo Foto Herstel Software om verwijderde foto’s terug te halen na het uitvoeren van het hulpprogramma Schijfopruiming. Dit betrouwbare product herstelt niet alleen foto’s, maar ook andere multimediabestanden zoals video’s en liedjes van alle interne en externe schijven, geheugenkaarten en digitale camera’s. Bovendien is het ook in staat RAW-bestandsformaten op een slimme manier te herstellen en verwijderde foto’s met hun oorspronkelijke bestandsnamen intact te bewaren.

“Als je uiteindelijk foto’s uit de Prullenbak verwijdert en ernaar kijkt herstel foto verwijderen van prullenbak, maak dan gebruik van Remo Foto Herstel Tool en volg onderstaande stappen.”

Hier leest u hoe u deze tool kunt gebruiken om uw belangrijke foto’s te herstellen

  • Download en installeer Remo Foto Herstel Toepassing op Windows-systeem
  • Sluit het apparaat aan op het software-geïnstalleerde systeem en voer het hulpprogramma uit
  • Selecteer “Recover Photos” -optie van main
  • Om de verwijderde foto’s te herstellen, selecteer je “Recover Deleted Photos” optie
  • Selecteer het station dat u wilt scannen. Dit moet het station zijn waar uw foto’s bestonden voordat ze werden verwijderd
  • Zodra de scan is voltooid, kunt u herstelbare items bekijken in “File Type View” of “Data view
  • Bekijk een voorbeeld van een bestand uit de lijst met herstelbare items door er met de rechtermuisknop op te klikken
  • Als u tevreden bent, selecteert u de bestanden die u wilt herstellen en opslaan
  • Kies de gewenste locatie om de herstelde foto’s op te slaan

Met de mogelijkheid om schijven te scannen die zo groot zijn als 2TB, is deze software uw veiligste manier om verwijderde foto’s te herstellen!

 

Eenvoudige Manier te Herstellen Verwijderde Foto’s na Schijfopruiming was last modified: December 9th, 2019 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*