Eenvoudige tips te vermijden Outlook PST-bestand corruptie

Eenvoudige tips vermijden Outlook PST-bestand corruptie

Outlook PST-bestanden zijn ongetwijfeld de belangrijke bestanden van Microsoft Outlook. Dit komt omdat het volledige gegevens uit Outlook bevat, dat wil zeggen e-mails, taken, contacten, bijlagen, notities en andere Outlook-kenmerken. Dit PST-bestand is echter om verschillende redenen vatbaar voor beschadiging, wat kan leiden tot gegevensverlies in Outlook. Het is dus vereist om uw Outlook-gegevens veilig te houden door PST-bestandscorruptie te voorkomen. Dus vandaag bespreken we enkele van de eenvoudige tips om Outlook PST-bestandscorruptie en methoden om te herstellen te voorkomen.

Snelle trucs om PST-corruptie te voorkomen

PST-bestandsgrootte: aangezien Microsoft de maximale grootte van de PST-bestanden voor verschillende versies van Outlook heeft gedefinieerd, wordt voorgesteld om die maximale grootte niet te overschrijden om beschadiging te voorkomen. Outlook 2002 en vroege versies hebben een limiet van 2 GB, terwijl de limiet voor de bestandsgrootte in 2003 en later 20 GB is. Het handhaven van een minimale grootte zal het organiseren van e-mails en contacten echter gemakkelijker maken.

PST-bestand opslaan: het wordt aanbevolen om de PST-bestanden alleen op harde schijven op te slaan, aangezien deze zijn ontworpen om op HDD’s te worden opgeslagen. Het opslaan van een PST-bestand op een server of een ander netwerkstation kan echter leiden tot beschadiging of beschadiging van het PST-bestand.

Voorzichtig behandelen: Sluit de Outlook-applicatie altijd veilig af. Aangezien abrupt sluiten van Outlook de kans op PST-bestandsbeschadiging kan vergroten.

Blijf uit de buurt van virussen / malware-bedreigingen: het is een must en moet uw systeem beschermen met betrouwbare anti-virussoftware. In de meeste van de gevallen is de oorzaak van schade aan het gegevensbestand van Outlook een virusinfectie. Om dergelijke situaties te voorkomen, moet u uw systeem altijd beschermen met bijgewerkte antivirussoftware.

Update-invoegtoepassingen: uw PST kan beschadigd raken, zelfs als gevolg van invoegtoepassingen voor Outlook. In het geval dat u geen add-in nodig hebt of een aantal fouten toont tijdens het gebruik van Outlook, schakel ze dan uit om PST-schade te voorkomen.

Back-up: ondanks het nemen van alle voorzorgsmaatregelen, kan het voorkomen dat de gebruiker een PST-bestand beschadigd raakt. Dus het moest onderhoud de back-up van PST-bestand zodat u de back-upkopie kunt gebruiken tijdens problemen met corruptie of gegevensverlies.

Als uw PST-bestand echter al beschadigd is en op zoek is naar een opvallende manier om het te herstellen, dan hebben we hier enkele methoden die u helpen Outlook-gegevensbestanden te herstellen.

Eenvoudige methoden om corrupte PST-bestanden te herstellen

Methode 1:

Als u kleine problemen met het PST-bestand wilt oplossen, kunt u de ingebouwde reparatietool van Microsoft gebruiken, scanpst.exe of het hulpprogramma Inbox Repair. Deze tool helpt echter niet bij het herstellen van ernstig beschadigde .pst-bestanden, maar kan slechts kleine schade aan.

Methode 2:

Als de ingebouwde reparatietool niet in staat is om Outlook-gegevensbestand corruptie vast te stellen, dan kunt u Remo Repair Outlook PST-tool gebruiken. Het is in staat om alle soorten fouten en schade met betrekking tot het Outlook PST-bestand op te lossen. Ook, het herstellen uw geheel Outlook-profiel gegevens dat is verwijderd, verloren of ontoegankelijk vanwege corruptie in eenvoudige stappen. Het grote voordeel van deze tool is dat het tijdens het reparatieproces de oorspronkelijke inhoud van het beschadigde bestand niet zal wijzigen. Het is 100% vrij van virussen en kan op verschillende Windows-versies worden geïnstalleerd. Het reparatieproces heeft slechts enkele eenvoudige stappen die zelfs een beginnende gebruiker gemakkelijk kan verwerken.

Dit waren enkele van de tips om het MS Outlook PST-bestand te voorkomen en te repareren. Zoals besproken, is het handhaven van de back-up de beste manier om dergelijke moeilijke situaties te voorkomen. Als de back-up beschikbaar is, hoeft u zich geen zorgen te maken over gegevensverlies of corruptie. Het wordt dus aanbevolen om de back-up van het PST-bestand te behouden en na elke belangrijke actie in Outlook.

 

Eenvoudige tips te vermijden Outlook PST-bestand corruptie was last modified: December 9th, 2019 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*