Export Outlook E-Mails naar Excel met Datum en Tijd

Op zoek naar een snelle en effectieve manier export Outlook E-mails naar Excel met datum en tijd? Deze informatieve beschrijving leert je om de e-mails gratis met datum en tijd naar Excel te verplaatsen. Om e-mails met datum en tijd naar Excel te exporteren, moet u de handmatige methode gebruiken.

Voor een eenvoudige en gemakkelijke migratie kunt u echter gebruik maken van Remo Outlook Backup and Migrate-tool die uw PST- of OST-bestand snel en probleemloos kan verplaatsen.

Hoe Export Outlook E-Mails naar Excel met Datum en Tijd?

Export Outlook E-mails naar Excel met de datum en tijd kan gratis worden gedaan met behulp van de ingebouwde functie van Outlook, de wizard Importeren en exporteren. Met deze functie kunt u eenvoudig uw Outlook-e-mails samen met de datum en tijd overbrengen of back-uppen.

Exporteer Outlook-e-mails naar Excel met behulp van de wizard Importeren en exporteren

  • Voer MS Outlook uit in uw systeem en klik op File > Open/Export
  • Klik op Import/Exportoptie in het menu aan de rechterkant
  • Klik op Export to a fileoptie zodra een nieuw venster wordt geopendexport-outlook-emails-to-excel-with-date-and-time
  • Selecteer Comma Separated Valuesuit de gegeven opties en klik op Nextexport-outlook-emails-to-excel-with-date-and-time
  • Selecteer in het volgende scherm postvakmappen en klik op de knop Filter om het aantal te exporteren e-mails te verminderen.
  • Klik op Next en kies elke gewenste locatie om het bestand op te slaanexport-outlook-emails-to-excel-with-date-and-time

Nadat u deze stappen heeft gevolgd, kunt u een voorbeeld van de locatie bekijken waarnaar u de bestanden hebt geëxporteerd. De bovenstaande stappen zijn van toepassing op alle versies van Outlook, inclusief de nieuwste 2019 Outlook-versie.

Exporteer Outlook-e-mails met Remo Outlook Back-up en migreer

Remo Outlook Backup and Migrate helpt u bij het verplaatsen van specifieke kenmerken van Outlook zoals e-mails, notities, agenda, enz. De zelfverklarende interface van deze tool kan u helpen om alleen de Outlook-e-mails te verplaatsen in plaats van het hele PST-bestand.

Download nu de gratis proefversie om de snelle migratiefunctie van Remo Outlook Backup and Migrate te ervaren.
download now to Recover Files from External Hard drive
Deze  Hulpprogramma voor back-up en migratie van Outlook  helpt u uw Outlook-gegevens veilig naar een andere pc te verplaatsen. Deze tool helpt u ook om het bestand in .xlsx-indeling op elke gewenste locatie te exporteren.

U kunt uw vereiste kenmerken kiezen waarvan een back-up moet worden gemaakt met behulp van de aangepaste back-upoptie van deze software.

  • Slimme back-up – De slimme back-up wordt gebruikt om een back-up te maken van alle Outlook-kenmerken, zoals e-mails, tijdschriften, contacten, agenda, enz. De gebruiker kan een back-up maken van alles in één Outlook-gegevensbestand.
  • Geavanceerde back-up – Met geavanceerde back-up kan de gebruiker de vereiste kenmerken selecteren om een back-up van te maken in het Outlook-gegevensbestand.

De softwaretool kan een back-up maken, migreren en ook uw persoonlijke Outlook-profiel importeren. Gebruik voor alle andere vragen met betrekking tot het exportprogramma voor e-mailbestanden van Outlook de ondersteuningsfunctie.

Export Outlook E-Mails naar Excel met Datum en Tijd was last modified: April 24th, 2020 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*