Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Waarom Externe harde schijven zijn niet genoeg voor Uw Gegevens back-up plan?

Elke dag hebben we allemaal een ontelbare hoeveelheid informatie en gegevens binnen en het is een noodzaak geworden om een ​​externe harde schijf als back-up te hebben. Vooral, met systeemcrash, per ongeluk verwijderen van gegevens en virusaanvallen gebruikelijk in een werkomgeving. Wat u wilt is een betrouwbare – volledige bescherming van uw gegevens?

Je hebt belangrijke bestanden om een ​​back-up van te maken, het gaat van een paar MB’s naar TB’s, en het blijft groeien totdat je harde schijf helemaal vol is. Op dit moment kun je het je niet veroorloven die kostbare bestanden te verliezen, daarom heb je een andere harde schijf meegenomen.

Sommige mensen geven er de voorkeur aan om een ​​externe harde schijf op hun bureau te hebben. Wat als uw meneer betrouwbaar is, u sloten … Misschien niet vandaag, misschien niet morgen, misschien in de toekomst mislukt het, alle belangrijke documenten die u in die mechanische doos stopt, verdwijnen?

Het zou tragisch zijn en toch geloof ik dat dat precies is wat er gebeurt. Niet alleen voor u, maar ook voor miljoenen mensen over de hele wereld.

Is het omdat het maken van een back-up van de volledige gegevens op een externe harde schijf niet genoeg is?

Dit is wat ik bedoel …

  • Beperkte opslag:Externe harde schijven hebben net voldoende ruimte om al uw gegevens op te slaan. Als u dagelijks waardevolle gegevens binnenbrengt, heeft u zeer snel te weinig opslagruimte en moet u kiezen tussen actuele informatie die binnenkomt of een geschiedenis van gegevens die u hebt opgeslagen en weeg het belang om een ​​van beide te behouden twee. U zult uiteindelijk moeten gaan kiezen tussen welke gegevens belangrijker zijn dan de andere. Als u een bedrijfspersoon bent, dan is de belangrijke vraag, welke klant en hun informatie belangrijker zijn dan de ander?
  • Onthouden om het op te slaan: u zult dagelijks moeten onthouden om alle informatie van uw dag op de harde schijf te bewaren. Dan maakt het niet uit hoe lang het duurt of hoeveel van ander werk in behandeling is. Een back-up van je werk aan het eind van de dag is iets dat je niet kunt veroorloven om te negeren of langs te glijden. Ja, het is hard werken, maar het hebben van een back-up is ook van belang.
  • Beveiligingsproblemen: aan het einde van de dag, wanneer u een back-up van uw gegevens hebt gemaakt, loopt uw ​​externe harde schijf hetzelfde risico als uw computer. Risico’s van diefstal, brand of overstroming zijn situaties die u niet onder controle hebt. Alleen al om deze risico’s te vermijden, moet u uw externe harde schijf elke dag naar huis dragen en ervoor zorgen dat u deze de volgende ochtend weer naar uw werk brengt. Zorg er tijdens het reizen voor dat u niet toestaat dat de harde schijf schade oploopt als uw back-upbestanden niet beschadigd raken.
  • Risico’s en kwetsbaarheid: soms ondanks alle veiligheidsmaatregelen die u neemt, kunt u toch uw externe harde schijf met hetzelfde risico op virussen of een soort van schade die zegt ‘niet in staat om bestanden te lezen’ als uw computer te laten eindigen. Voor tijden als deze kunt u altijd uw gegevens terugkrijgen door voor software te kiezen gegevens herstellen van externe harde schijf. Het nemen van dergelijke risico’s en het achterlaten van je belangrijke gegevens in waarschijnlijke en kwetsbare situaties lijkt helemaal niet de moeite waard te zijn.

Nu dat we het weten, is een externe harde schijf niet genoeg als uw back-upschema. Laten we onze opties verkennen om ons werk eenvoudiger en veiliger op te slaan. U kunt er altijd voor kiezen om uw gegevens op te slaan op ‘Cloud’. Cloudback-up is eenvoudig beschikbaar en kan alle problemen die horen bij een externe harde schijf overbruggen. Cloud back-upservices worden automatisch uitgevoerd en versleutelen uw gegevens voordat deze extern worden verzonden. Dit betekent dat uw volledige back-up altijd beschikbaar is. Dit is met name handig als u een grote hoeveelheid gegevens wilt opslaan.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie