Extraheer Contacten uit OST Bestand

Zoals we allemaal weten, zijn offline opslagtabelbestanden de bestanden die worden gebruikt door de Microsoft Exchange-server. Met Outlook kan de gebruiker offline werken en de gegevens automatisch synchroniseren terwijl hij is verbonden met internet. Outlook maakt het mogelijk om gegevens zoals contacten op te slaan in een lokale kopie en later te synchroniseren met een kopie van OST op de server. Vraagt u zich af hoe u contacten uit OST-bestanden kunt extraheren? Het onderstaande gedeelte zal u begeleiden bij beschrijvende methoden om moeiteloos contacten uit uw Outlook OST-bestand op te halen. Voordat we naar de oplossing gaan, moeten we eerst begrijpen waarom u contacten uit de offline opslagtabel wilt herstellen.

Veelvoorkomende redenen die gegevensextractie uit OST vereisen

Hieronder volgen de redenen waarom men ernaar zou kijken extraheer contacten uit OST bestand:

 • Niet-synchronisatie van de uitwisselingsserver – In sommige gevallen kan de offline-opslagtabel de wijzigingen niet synchroniseren, inclusief de recente contacten die u mogelijk hebt toegevoegd aan de offline kopie van uw OST-bestand
 • Een back-up van de gegevens maken – Misschien wilt u een back-up maken van de contacten van het OST-bestand en de belangrijke gegevens op het systeem opslaan om veiligheidsredenen
 • Het bestandsformaat wijzigen – Er zijn maar weinig gevallen waarbij u OST-bestandscontacten naar een ander bestandsformaat wilt converteren. Er kunnen verschillende andere scenario’s zijn voor het extraheren van contacten uit een OST-bestand.

Hoe Extraheer Contacten uit OST Bestand?

Er zijn twee verschillende methoden om contacten op te halen uit de offline opslagtabel

 1. Handmatige methode
 2. Geautomatiseerde bestandsconverter voor OST

Notitie: Alle informatie over het OST-bestand kan alleen worden uitgepakt naar een PST-bestand. Daarom omvatten beide bovenstaande methoden het nemen van contacten van een OST en het exporteren of converteren naar een PST-bestand.

Handleiding Methode om Extraheer Contacten uit OST Bestand

Door deze aanpak te volgen, kan de gebruiker contacten extraheren uit het OST-bestand in Outlook 2016, 2013, 2010 met behulp van de functie Outlook importeren / exporteren. De stappen worden hieronder gegeven:

 1. Eerst moet u het Outlook-programma openen en vervolgens op het File tab.
 2. Nu, aan de linkerkant, ziet u het Open & ExportKlik erop.
 3. Vervolgens moet u op het Import/ExportDe Import and Export Wizard wordt geopend.
 4. Daarna moet u de optie Bestand exporteren selecteren en vervolgens op het Next
 5. Het dialoogvenster Exporteren verschijnt op uw scherm. Maak een optie voor het bestandstype, u moet Outlook-gegevensbestand (.pst) selecteren en vervolgens op het Next
 6. Nu, in Selecteer de map die u wilt exporteren vanuit een optie, moet u het Contactsmap en klik vervolgens op het Next
 7. Klik op Save exported fileoptie, klik op de knop Bladeren en kies de gewenste locatie waar u het bestand wilt opslaan.
 8. Daarna kunt u Duplicaten vervangen door geëxporteerde items selecteren, toestaan dat dubbele items worden gemaakt of Geen dubbele items exporteren volgens uw vereisten en klikken op Finish.

Als u de instructies volgt, kunt u contacten herstellen vanuit een OST-bestand. Er zijn echter een paar nadelen wanneer u de handmatige methode volgt.

Nadelen van de handmatige methode

 1. De Outlook-gebruikers moeten via hun profielen verbonden zijn met Exchange Server, als het OST-bestand beschadigd is of de uitwisselingsserver uitvalt, kunnen gegevens verloren gaan
 2. De gebruiker kan het OST-bestand beschadigen als hij de procedure niet strikt volgt
 3. Handmatige conversie kost veel tijd en moeite.

Herstel contacten van OST met Remo OST naar PST-converter

Remo OST naar PST converteren is een geautomatiseerde betrouwbare applicatie die eenvoudig een OST-bestand naar PST kan converteren. De tool is ook ontworpen om het OST-bestand te repareren door een beschadigd / ontoegankelijk OST-bestand naar het PST-formaat te converteren.

Door OST veilig naar PST te converteren, kunt u contacten extraheren, exchange account e-mails herstellen, agenda, notities, tijdschriften en andere items moeiteloos uit het OST-bestand.

download now to Recover Files from External Hard drive

Kenmerken van Remo OST naar PST-converter

 1. De tool werkt op een alleen-lezen mechanisme, waardoor de structuur van het OST-bestand niet verandert.
 2. Compatibel met OST-bestand gemaakt op Microsoft Exchange 5.0, 5.5, 2000, 2003, 2007, 2010 en latere versies.
 3. Herstelt beschadigd Microsoft Exchange OST-bestand zonder enige moeite.
 4. Ontworpen voor snelle conversie van OST naar PST-bestand samen met alle benodigde attributen
 5. Hiermee kan de gebruiker een voorbeeld van het OST-bestand bekijken voordat het wordt opgeslagen
 6. De software heeft ook de mogelijkheid om het OST-bestand te lokaliseren wanneer de gebruiker het niet weet

Stappen voor het extraheren van contacten uit het OST-bestand

 1. Download Remo Convert OST naar PST op uw systeem en installeer de software
 2. Blader vervolgens vanuit het hoofdscherm door het OST-bestand door op een van de twee opties te klikken. a) Open OST-bestand – Als u het pad kent waar het OST-bestand is opgeslagen. b) Zoek OST-bestand – Als u de locatie van het OST-bestand niet weet
 3. Geef in het volgende scherm het bestemmingspad op waar u het geconverteerde bestand wilt opslaan
 4. Na voltooiing wordt er een melding gegeven als de conversie van het OST-bestand is voltooid
 5. Nadat u het OST-bestand naar het PST-bestand hebt geconverteerd, hebt u toegang tot contacten en kunt u ze extraheren.
Extraheer Contacten uit OST Bestand was last modified: december 16th, 2020 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*