Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Bestanden Terughalen Na Fabrieksherstel Windows 10

Het resetten van Windows naar de fabrieksinstellingen is nodig als u de systeemsnelheid wilt verhogen of de prestaties van de computer wilt verbeteren. Soms wordt het ook gebruikt als een manier om problemen op te lossen; om een malware-infectie van uw pc te verwijderen, eventuele fouten in het Windows-besturingssysteem op te lossen, enz. Het resetten van Windows naar de fabrieksinstellingen is ook een must voordat u uw systeem verkoopt om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens niet worden misbruikt. Hoe windows 10 terugzetten naar fabrieksinstellingen ?

In dit artikel leest u hoe u gegevens kunt herstellen na het resetten van uw Windows-pc en verschillende tips om gegevensverlies als gevolg van een systeemreset te voorkomen.

Wat gebeurt er als je Windows 10 terugzetten naar fabrieksinstellingen?

Als u de pc terugzet naar de fabrieksinstellingen, worden alle gegevens verwijderd en worden toepassingen van derden van uw systeem verwijderd. Verder installeert het het Windows-besturingssysteem opnieuw en verwijdert het alle ongewenste bestanden om uw systeem er als nieuw uit te laten zien, zoals het was toen u het voor het eerst kocht.

Reset Windows 10

Kortom, fabrieksreset leidt tot een permanent gegevensverliesscenario als er geen back-up wordt gemaakt voordat de fabrieksinstellingen van Windows worden hersteld. Hoewel u met Windows 10 de ‘Reset this PC’ hulpprogramma samen met twee opties. Een daarvan is dat u alle gegevens kunt bewaren die u wilt opslaan, of de tweede is: ‘Removing everything’ opgeslagen op uw systeem. Het is echter aan te raden om voor ‘Alles verwijderen’ te gaan om de problemen en fouten op te lossen. Zelfs als u de optie Alle gegevens behouden selecteert, kan het resetten van Windows niet worden gedaan door al uw persoonlijke bestanden veilig te bewaren. Dit betekent niet dat al uw belangrijke bestanden veilig zijn tijdens het fabrieksresetproces.

option while resetting Windows 10, 8 or 7

Kun je Bestanden terughalen na fabrieksherstel Windows 10?

Ja, dat kan bestanden terughalen na fabrieksherstel of een andere versie. Als je hebt verloren gegevens van Windows pc, zorg ervoor dat u snel handelt om het te herstellen zonder de schijf te overschrijven waarvan u de gegevens wilt herstellen. Op deze manier kunt u met succes al uw verwijderde bestanden herstellen na het terugzetten naar de Windows 10 naar fabrieksinstellingen.

Kies Remo Recover, een geavanceerd en gebruiksvriendelijk software voor gegevensherstel. Het werkt met diepe scanalgoritmen die de volledige gegevens scannen en herstellen zonder enige wijziging. Met deze tool zijn slechts een paar stappen nodig om bestanden terughalen na fabrieksherstel Windows. En het ondersteunt gegevensherstel op alle versies van Windows, zoals Windows 10, 8.1, 8, 7 en nog veel meer.Bestand fabrieksreset windows terughalen.

free-download-for-win free-download-for-mac

Hoe kan ik bestanden terughalen na fabrieksherstel ?

 1. Download en installeer Remo Recover-software op uw Windows-computer.
 2. Start de software op uw pc om  gegevens terughalen na fabrieksinstellingen zijn hersteld en klik op de Recover Partitions keuze.
  recover files after factory reset windows 10
 3. Selecteer nu het station waar al uw verloren of verwijderde bestanden eerder bestonden voordat u Windows 10 opnieuw instelde en klik op de Scan keuze.
 4. Nadat de software voor gegevensherstel de schijf heeft gescand, worden al uw verwijderde bestanden of foto’s na fabrieksreset weergegeven in File Type View of Data View formaat.
  recovered deleted files after factory reset windows 10 using Remo Recover
 5. Selecteer de bestanden die u wilt herstellen en klik op de Save knop om ze te herstellen op een locatie naar keuze.Saving files lost after factory reset on Windows using Remo Recover

Waarom Remo herstellen naar bestanden terughalen na terugzetten fabrieksinstellingen Windows?

 1. De software kan meer dan 300 bestandsindelingen herstellen, zoals foto’s, onbewerkte afbeeldingen, video’s, audiobestanden, tekstbestanden, Office-bestanden.
 2. Herstelt gegevens van interne en externe opslagapparaten zoals externe harde schijf, geheugenkaart, USB, SSD, enz.
 3. Het kan gemakkelijk gegevens herstellen uit verschillende scenario’s voor gegevensverlies, zoals verwijdering, verlies, opmaak of corruptie.
 4. Hiermee kunt u gratis een voorbeeld van de herstelde foto’s of video’s bekijken.
 5. Herstelde gegevens kunnen worden gefilterd op basis van het bestandstype, het gegevensformaat, de aanmaakdatum en nog veel meer.

Remo Recover to restore files after Windows reset

Tips om gegevensverlies door Factory Reset op Windows PC te voorkomen

 1. Schakel altijd Microsoft Windows Defender (of andere betrouwbare antivirussoftware) in om uw systeem te beschermen tegen virussen of malware.
 2. Maak een back-up voordat u Windows 10 reset, een schijf formatteert, het Windows-besturingssysteem opnieuw installeert of upgrade uw laptop naar de nieuwste Windows 11.
 3. U kunt Systeemherstel gebruiken, wat een alternatief is voor het terugzetten van Windows naar de fabrieksinstellingen. Zowel Systeemherstel als Systeemreset lijken echter op elkaar, maar ze hebben verschillende functionaliteit. Bekijk dit artikel op hoe verloren bestanden te herstellen na Systeemherstel beter te begrijpen.
 4. Maak tijdens elk scenario voor gegevensverlies gebruik van betrouwbare software voor gegevensherstel zoals Remo Recover voor het succesvolle herstel van foto’s en andere mediabestanden van uw laptop.

Conclusie:

Het resetten van Windows naar de fabrieksinstellingen is een goede zaak als u de prestaties van de computer wilt versnellen of als u een besturingssysteemfout wilt herstellen. Maar voordat u uw pc terugzet naar de fabrieksinstellingen, moet u ervoor zorgen dat u een back-up van al uw foto’s en bestanden op een externe opslagschijf hebt gemaakt, aangezien deze actie niet ongedaan kan worden gemaakt en tot gegevensverlies kan leiden. In elk geval van een permanent gegevensverliesscenario, kunt u Remo Recover gebruiken om bestanden te herstellen, wanneer alle handmatige methoden die u hebt geprobeerd, zijn mislukt.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie