Focus Verbeteren van Uw Werk op MS Word

4 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Als schrijver is er niets belangrijker dan de ruimte hebben voor heldere gedachten. Het is een verhulde zegen als je een vredige, ongestoorde omgeving krijgt om je gedachten op te schrijven zonder onderbreking of afleiding. Om je volledig op je schrijven te kunnen concentreren, is een voordeel waar de meeste schrijvers naar op zoek zijn. Elke schrijver gebruikt Microsoft Word om zijn gedachten op te schrijven. Het enige dat hier in het voordeel is, is de Focus-modus die in 2011 in Word is geïntroduceerd. Deze functie is er al een tijdje, maar met steeds meer blogschrijvers die in beeld komen, is het behoorlijk populair geworden.MS Word focus modus.

Als u niet op de hoogte bent van deze stille Hoe Te Repareren Word Bestand Conversie Fout en u bent benieuwd wat het is, lees dan verder. De focusmodus is gemaakt in Word-document, zodat alle aandacht en focus alleen op uw inhoud zal zijn. Er zal geen rommel op het scherm zijn, het verbergt ook de werkbalk. Zo helpt u bij het geven van onverdeelde aandacht aan uw inhoud.

Aangezien deze Focus-modus elke mogelijke afleiding verwijdert, kan het ook een klein voordeel hebben voor een sneller werkproces, d.w.z. u kunt 2 pagina's naast elkaar bekijken door Meerdere pagina's in de Focus-modus te kiezen. Niet alleen omdat een grote meerderheid van de bevolking nu Mac gebruikt, is deze functie van de Focus-modus ook beschikbaar gemaakt in Word voor Mac.MS word focusverbetering mode.

Word Bestand Beschadigd kan niet Worden Geopend Fout Reparatie zwart, maar onlangs is deze bijgewerkt en nu kun je houtachtige achtergrondtinten kiezen, zoals eiken, mahonie, zwart hout, palissander, walnoot enz. Deze tinten zijn beschikbaar voor zowel Windows als Mac. Om te weten hoe u in de Focus-modus kunt komen terwijl u aan uw Word-document werkt, hoeft u alleen maar de eenvoudige stappen te volgen.Hoe focus verbeteren MS Word .

Hoe Focusverbetering Op Ms Word?

Terwijl u in uw Word-document werkt, kunt u in de Focus-modus komen

1. U kunt op het tabblad Weergave in het lint klikken en Focus kiezen

De andere manier om dit aan te pakken is:

2. Onderaan uw Word-toepassing kunt u Focus op de statusbalk kiezen.

Er is nog een andere manier om in de Focus-modus te komen en dat is:

3. U kunt naar het systeemmenu gaan en op Beeld klikken en Focus selecteren.

Als u Mac gebruikt, hoeft u alleen maar:

4. U kunt op het tabblad Weergave in het lint of op het menu Weergave klikken of op de statusbalk klikken en Focus selecteren.

Maar de belangrijkste vraag die je waarschijnlijk hebt is 'wat als je toegang moet krijgen tot een van de commando's?'. Welnu, het antwoord is vrij eenvoudig en dat komt omdat je gemakkelijk toegang kunt krijgen tot elk commando dat je wilt. Het enige wat u hoeft te doen is uw muisaanwijzer naar de bovenkant van het scherm te slepen en het lint naar binnen te trekken om toegang te krijgen tot alle opdrachten die u nodig hebt.Concentratie en focus verbeteren MS Word.

Terwijl we te maken hebben met het onderwerp Word-document, als u ooit een beschadigd of beschadigd docx-bestand krijgt en in paniek raakt kunnen beschadigde docx-bestanden worden gerepareerd. Welnu, het antwoord is een volmondig 'Ja'. Om te weten hoe u dit moet doen, klikt u gewoon op de link en vindt u alle hulp die u nodig hebt.

About the Author: Remo Software