Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Fotos Herstellen Van SD Kaart

Het per ongeluk verwijderen van foto's op de SD-kaart kan schokkend zijn. In dit artikel hebben we beproefde methoden gegeven die u kunnen helpen bij het gemakkelijk herstellen van verwijderde foto's van uw SD-kaart. Als u op zoek bent naar een geautomatiseerde oplossing, gebruik dan Remo Recover-software. Het is ontworpen met een gebruiksvriendelijke interface om foto's, onbewerkte afbeeldingen, video's en andere bestanden met eenvoudige klikken te herstellen. Probeer de tool en herstel nu uw verwijderde SD-kaartfoto's!

Als we zeggen dat foto’s zijn verwijderd van een SD-kaart, kan dit op elk apparaat zijn gebeurd. Zoals een camera, DSLR, camcorder, drone, Android-telefoon, Windows-computer of Mac-systeem. U kunt zich vreselijk voelen nadat u per ongeluk foto’s van de geheugenkaart hebt verwijderd of kwijtgeraakt, omdat dit enkele van de meest memorabele momenten in uw leven kunnen zijn

Kan Ik Verwijderde Foto’s Terug Krijgen?

Ja. Het is mogelijk om foto’s te herstellen van sd kaart. Als u zich afvraagt hoe, wanneer u bestanden van de SD-kaart verwijdert, de bestanden, of het nu foto’s, video’s of wat dan ook zijn, niet permanent worden verwijderd. Ze worden gewoon ontoegankelijk voor het besturingssysteem voordat ze worden overschreven door nieuwe gegevens. Daarom kunt u eenvoudig verwijderde SD-kaartfoto’s herstellen met behulp van een betrouwbare tool voor het herstellen van foto’s

Om verwijderde foto’s van een SD-kaart of micro SD-kaart te herstellen, moet u ervoor zorgen dat u uw kaart niet verder gebruikt. Dit is om te voorkomen dat de SD-kaart overschrijft. Nieuwe foto’s of bestanden toevoegen op de SD-kaart waarvan u dat wilt foto’s herstellen kan leiden tot onvolledig herstel van de SD-kaart. 

Foto’s Herstellen Van SD Kaart

1. Herstel verwijderde foto’s van SD-kaart met behulp van Microsoft Windows File Recovery tool

Om verwijderde foto’s van de SD-kaart te herstellen met behulp van Windows File Recovery-software, download en installeer Windows File Recovery Tool van Microsoft Store. En volg de onderstaande stappen:

Belangrijke notitie: Deze gratis te gebruiken hersteltool is alleen beschikbaar voor de nieuwste versies van Windows (Windows 10 versie 19041.0 of hoger) en vereist het gebruik van het opdrachtpromptvenster. Als u niet goed vertrouwd bent met deze commando’s, is het raadzaam deze methode niet te gebruiken, omdat dit kan leiden tot permanent verlies van foto’s.

Stappen om verwijderde foto’s van SD-kaart op Windows te herstellen:

 • Sluit de SD waarvan u verwijderde foto’s wilt herstellen aan op uw computer
 • Type Windows  File Recovery in de zoekbalk en klik op Windows Bestandsherstel.
 • Voer in het opdrachtpromptvenster de volgende opdracht in:
  winfr source-drive: destination-drive: [/mode] [/switches]
  for example, winfr D: C: /x /y:JPEG,PNG
  Notitie: Hier geef ik aan dat ik gegevens wil herstellen van de D-schijf, mijn SD-kaart, en deze op de C-schijf wil opslaan. Ik gebruik de handtekeningmodus (/x) en (/y) om de bestandstypen op te geven die ik wil herstellen.
 • Vervolgens wordt u om een bevestiging gevraagd, Enter om het herstelproces te starten.
 • Controleer na voltooiing van het herstelproces of u verwijderde foto’s van de SD-kaart in uw doelmap hebt hersteld.
 • Als u verwijderde foto’s van de SD-kaart niet kon herstellen met behulp van Windows Bestandsherstel, kunt u doorgaan naar de volgende stap.
 • Notitie: Als u eerdere versies van Windows gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken, u kunt doorgaan en een veel veiliger en beste SD-kaart data recovery software om uw foto’s van SD-kaarten terug te krijgen.

2. Herstel verwijderde foto’s van SD-kaart met behulp van Remo Recover tool

Gebruik Remo Recover, wat een efficiënte foto herstel tool om verwijderde foto’s, onbewerkte afbeeldingen en video’s van SD-kaarten terug te krijgen. Met zijn geavanceerde herstelprogramma’s is het vinden van foto’s en het ophalen van foto’s uit elke sector van de SD-kaart of elk ander opslagapparaat zoals SSD, USB of externe HDD gewoon eenvoudiger. 

free-download-for-win free-download-for-mac

Om verwijderde foto’s van de SD-kaart te herstellen:

 • Download en installeer de Remo Recover-tool op uw Windows.
 • Verbind de SD card naar de computer en start de applicatie.
 • Selecteer in het hoofdscherm de SD card waarvan u verwijderde foto’s wilt herstellen, en klik op Scan.scanning SD card to recover deleted photos
 • Hiermee wordt het scanproces gestart, na voltooiing van het scanproces zal de tool al uw herstelde gegevens weergeven.recovered photos from SD card using Remo Recover
 • Nu kunt u de Advanced Filter optie om verwijderde foto’s te vinden op basis van verschillende filters zoals bestandstype, gewijzigde datum, enz.sorting SD card recovery results based on priority photos
 • U kunt ook dubbelklikken op een foto om Preview it for free. If you are satisfied with the recovery result, select the photos which you want to get back and click het gratis. Als u tevreden bent met het herstelresultaat, selecteert u de foto’s die u wilt terughalen en klikt u op the Recover knop.save and recover photos from SD card

Conclusie:

Het per ongeluk verwijderen van foto’s is een veelvoorkomend scenario voor gegevensverlies. Zoals eerder in het artikel vermeld, kunnen foto’s per verwijderde van SD-kaart corruptie snel worden hersteld. Daarom is de sleutel tot het succesvol verwijderen van fotoherstel van een SD-kaart om onmiddellijk te stoppen met het gebruik van de SD-kaart. Begin Remo Foto Herstel Software te gebruiken om ze gemakkelijk te herstellen.

Veel Gestelde Vragen

Kan ik verwijderde foto’s van de geheugenkaart herstellen zonder de software?

Helaas is het zonder software onmogelijk om verwijderde foto’s van een SD-kaart te herstellen. U kunt echter uw back-ups doorzoeken om te zien of ze er nog zijn. Controleer ook het interne geheugen van uw digitale camera of telefoon.

Wat zijn de beste apps die foto’s van een SD-kaart kunnen herstellen?

Hier zijn de vijf beste apps die u kunt gebruiken om verwijderde bestanden van een SD-kaart te herstellen:
1. Remo Recover-tool (Windows en Mac)
2. Disk Drill.
3. FotoRec.
4. Windows Bestandsherstel-tool.
5. Stellaire fotoherstel.

Hoe foto’s van SD-kaart op Mac te herstellen?

Om verwijderde foto’s van een SD-kaart op Mac te herstellen, download en installer
Remo Foto Herstel Software voor Mac  volg de onderstaande instructies:
 
a) Sluit de SD-kaart aan en start Remo Recover Mac-software.
b) Klik op Foto’s herstellen en kies in het volgende scherm tussen Verwijderde foto’s herstellen en Verloren foto’s herstellen.
c) Selecteer nu de SD-kaart uit de lijst met stations om verwijderde foto’s te herstellen en klik op Scan
d) Na voltooiing van het scanproces kunt u een voorbeeld van de herstelde foto’s van de SD-kaart bekijken
e) Als u tevreden bent met het herstelproces, activeert u de tool en slaat u de verwijderde foto’s op de gewenste locatie op.

Hoe verwijderde foto’s van een SD-kaart op een Android-telefoon te herstellen?

Om foto’s van de micro-SD-kaart op Android te herstellen, moet u mogelijk een back-up maken van uw foto’s en deze synchroniseren met back-upapps in de cloud, zoals Google Foto’s op uw telefoon, Dropbox of Microsoft One Drive op uw computer. Als je een van deze apps hebt, kun je eenvoudig foto’s van je SD-kaart ophalen.
 
A) Dropbox, om te beginnen:
Dropbox is de meest gebruikte back-uptoepassing voor het beveiligen van uw vitale bestanden. Om verwijderde afbeeldingen van je computer op te halen, moet je eerst inloggen bij Dropbox. Nadat u het hebt gestart, navigeert u naar de map Bestand> Verwijderde bestanden, waar u al uw verwijderde bestanden en foto’s kunt zien en ze kunt herstellen. Ze zijn echter nog 30 dagen na verwijdering toegankelijk.
 
B) Google Foto’s:
U kunt verwijderde afbeeldingen op Android-telefoons herstellen met Google Foto’s. Open het en ga naar de prullenbak van de zijbalk. Om uw afbeeldingen terug te krijgen, selecteert u elke afbeelding die u wilt herstellen en klikt u op ‘Herstellen’. De komende 60 dagen blijven al deze gewiste bestanden toegankelijk.
 
C) Microsoft OneDrive:
Als u een back-up van uw afbeeldingen maakt met Microsoft OneDrive, opent u deze en navigeert u naar Mij > Prullenbak. Selecteer uw foto’s uit de lijst met vernietigde bestanden en klik op het pictogram Herstellen. Gedurende de volgende 30 dagen zijn al uw gewiste gegevens en foto’s beschikbaar.
 
Opmerking: stel dat u geen back-up van uw gegevens hebt gemaakt of deze naar de cloud hebt gesynchroniseerd. U kunt uw verwijderde afbeeldingen nog steeds herstellen van de Android SD-kaart met behulp van Remo Recover-software.

Standaard afbeelding
John Harris

Senior Editor, Content Analyst and a fan of exceptional customer service. John develops and publishes instructional and informational content regarding partition management, Windows hot-fixes, data management and computer troubleshooting.

As a tenured data recovery specialist, John shares exceptional insights and blog posts about data loss and data recovery across any storage device. With 8+ years’ experience in writing for Data Recovery for both Mac OS and Windows OS computers, he is an avid learner who always wants to polish and simplify the data recovery process. John passes his free time playing Chess and reading Science Fiction novels.

Artikelen: 94

Geef een reactie