Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Foto’s van Geheugenkaart Terughalen

Al uw foto’s gemaakt van digitale camera’s, camcorders of mobiele telefoons worden opgeslagen op de geheugenkaart. Elke vorm van abnormaliteit met de geheugenkaart kan dus leiden tot verlies of verwijdering van foto’s.

U bevindt zich in een veilige positie als u een back-up van uw belangrijke verwijderde foto’s hebt om aan de situatie van het fotoverlies te ontsnappen. Als niet? Dan heb je hard een manier nodig om foto’s van een geheugenkaart te herstellen.

Het maakt niet uit hoe je foto’s op de geheugenkaart bent kwijtgeraakt. Met behulp van Remo Photo Recovery Software kunt u ze in eenvoudige stappen herstellen. Blader naar beneden om te leren hoe u gemakkelijk fotoherstel op de geheugenkaart uitvoert.

Kunt u verwijderde foto’s ophalen van een SD-kaart of geheugenkaart?

Ja, dat kan gemakkelijk foto’s van geheugenkaart terughalen. Gebruik Remo Foto Herstel tool die zeer effectief is in het herstellen van foto’s van geformatteerde of beschadigde geheugenkaarten, haalt verwijderde of verloren foto’s, etc. op van elk merk geheugenkaart zoals Kingston, Lexar, Sony, Samsung, Transcend, PNY, HP, Toshiba, SanDisk, enz.

Remo Photo Recovery-software is een gebruiksvriendelijke tool speciaal ontworpen om foto’s van geheugenkaart herstellen zoals SDHC-kaarten, SDXC-kaarten, XD-kaarten, CF-kaarten, SD-kaarten, enz. Deze tool is compatibel met alle nieuwste versies van Windows- en Mac-besturingssystemen. Downloaden deze tool nu !!!

free-download-for-win free-download-for-mac

Hoe foto’s van geheugenkaart terughalen?

Volg de onderstaande eenvoudige stappen om verwijderde foto’s van de geheugenkaart te herstellen

Stap 1: Downloaden en installeer Remo Photo Recovery Tool in uw systeem en sluit de geheugenkaart aan op uw systeem waarin u foto’s bent kwijtgeraakt of verwijderd.

Stap 2: Klik op de optie Foto’s herstellen en selecteer Geheugenkaart in het hoofdscherm om verwijderde foto’s van de geheugenkaart te herstellen.

Stap 3: Klik nu op Scannen om fotoherstel op de geheugenkaart uit te voeren.home screen to recover photos from memory card

Stap 4: Nadat het scanproces is beëindigd, geeft de software alle herstelde foto’s van de geheugenkaart weer.

Stap 5: Nu kunt u een voorbeeld van de herstelde foto’s van uw geheugenkaart gratis bekijken.preview of recovered deleted photos from memory card for free

Stap 6: Klik op de optie Opslaan om verwijderde foto’s van de SD-kaart of geheugenkaart te herstellen op een locatie naar keuze.

Waarom kiezen voor Remo Photo Recovery Tool om foto’s van een geheugenkaart te herstellen?

  1. Deze Remo Recuperação de Fotos com Cartão de Memória-software herstelt niet alleen verwijderde of verloren foto’s van de geheugenkaart, maar kan ook foto’s herstellen van geformatteerde, ontoegankelijke en beschadigde geheugenkaarten.
  2. Een bekwaam hulpmiddel om  verwijderde foto’s terughalenvan de SD-kaart of geheugenkaart van digitale camera’s, omdat deze de mogelijkheid biedt om meer dan 300 bestandsindelingen te herstellen, zoals foto’s, video’s, audio en andere mediabestanden.
  3. Het herstelt foto’s van een geheugenkaart met verschillende bestandsindelingen zoals JPEG, JPG, GIF, PNG, BMP, TIFF en nog veel meer en RAW-fotobestanden zoals RAF, KDC, CR2, CRW, enz.
  4. Deze software werkt op de alleen-lezen manier, die de onzekerheid wegneemt zoals eventuele schade of wijziging van de originele inhoud van uw foto’s en video’s terwijl u ze terughaalt. Dus men kan deze software mogelijk gebruiken zonder het risico om foto’s van een geheugenkaart ongedaan te maken.
  5. Het ondersteunt geheugenkaartherstel van verschillende populaire digitale camera-apparaten zoals Canon, Sony, Nikon, Samsung, etc.

Tips om fotoverlies / verwijdering van SD-kaart of geheugenkaart te voorkomen:

  • Verwijder uw geheugenkaart niet abrupt van een camera, computersysteem en andere apparaten terwijl deze in gebruik is.
  • Houd een back-upbestand bij van al uw belangrijke foto’s en video’s.
  • Voordat u uw geheugenkaart op een apparaat aansluit, moet u ervoor zorgen dat u geen verbinding maakt met een apparaat met een virus om een geheugenkaartfout of corruptie te voorkomen.
Conclusie:

Het maakt niet uit hoe u uw SD-kaartfoto’s verliest, dit artikel heeft u een duidelijk inzicht gegeven in hoe u verwijderde foto’s van een geheugenkaart in eenvoudige stappen kunt herstellen. Deze tool ondersteunt ook fotoherstel van interne en externe harde schijven, iPods, SSD, USB-schijven, enz.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie