Hoe Foto's van Nikon Camera Terughalen?

9 minutes read

Wilt u verwijderde foto’s van een Nikon-camera herstellen? Maak je geen zorgen, het artikel helpt je bij het herstellen van verwijderde of verloren afbeeldingen op een Nikon-camera. Volg het artikel en deze methoden zullen u niet teleurstellen. Wilt u probleemloos foto’s van een Nikon-camera herstellen? U moet een professionele tool hebben zoals Remo Recover. Remo Recover-tool heeft een dynamisch algoritme dat het herstelproces eenvoudig maakt. Klik op downloaden en probeer het gratis.

Geschreven door
Bijgewerkt aan

Ik heb een paar beschadigde NEF-afbeeldingen die ik wil proberen te herstellen van een recente vakantie. Dit zijn niet alleen 'verloren' bestanden, maar feitelijk beschadigd. Mijn Nikon-camera en computer zien ze als schijnbaar willekeurig gekleurde lijnen over het beeld. Hoe krijg ik mijn foto's terug op mijn Nikon-camera?

De foto's die u met uw Nikon-camera maakt, zijn misschien wel een van uw beste herinneringen. Of als professionele fotograaf kan het een van uw meesterwerken zijn. Maar als deze foto's kwijtraken vanwege SD-kaartformattering, per ongeluk verwijderen van foto's of corruptie, bent u misschien niet in staat om het moment opnieuw vast te leggen of opnieuw te creëren.

Gelukkig kun je nikon verwijderde foto's terughalenmet behulp van de Nikon-tool voor bestandsherstel.Samengesteld met alle instructies, zal dit artikel u begeleiden .

Veelvoorkomende Redenen Achter het Verwijderen van Foto's in Nikon Camera

Er zijn verschillende redenen waarom u uw Nikon-foto's kunt verliezen, deze worden hieronder vermeld.

 • per ongeluk verwijderen foto's van Nikon camera
 • Per ongeluk de SD-kaart van de Nikon-camera geformatteerd.
 • Onderbrekingen tijdens het overzetten van de foto's kunnen leiden tot fotoverlies.
 • Virusaanval zou resulteren in corruptie van de SD-kaart.

Gelukkig kan dat herstel verwijderde of verloren NEF (Nikon Electronic Format), JPEG en andere fotoformaten van de SD-kaart van de Nikon-camera met behulp van de Nikon-tool voor fotoherstel. Samengesteld met alle instructies zal dit artikel u begeleiden bij Manieren Om Verwijderde Foto’s Van De Nikon D5100-Camera Te Herstellen.

Kan ik verwijderde foto's terughalen nikon camera?

Ja, u kunt verwijderde foto's van de Nikon-camera herstellen. De reden hiervoor is dat elke verwijderingsbewerking de bezette ruimte van het bestand als vrij markeert. Maar de bestandsinhoud, d.w.z. de foto's, blijven intact op de geheugenkaart. U kunt uw foto's echter niet meer terughalen als deze zijn overschreven door nieuwe gegevens.

Daarom wordt geadviseerd de camera niet te gebruiken om uw kansen op het herstellen van bestanden van de Nikon-camera te beperken. Een van de veiligste en gemakkelijkste manieren om verloren foto's en video's van een digitale camera te herstellen, is door een hulpprogramma voor het herstellen van foto's te gebruiken. Hoe eerder u een poging doet om het herstel uit te voeren met behulp van betrouwbare software voor gegevensherstel, hoe groter de kans dat u al uw afbeeldingen terugkrijgt. Hoe meer je uitstelt, hoe groter de kans dat de ruimte wordt overschreven met nieuwe gegevens, afhankelijk van de grootte van de SD-kaart van de camera.

Methoden om Verwijderde foto's van Nikon Camera te Herstellen

Het per ongeluk verwijderen van bestanden gebeurt vrij vaak, omdat Nikon-camera's of DSLR-gebruikers de afbeeldingen graag in RAW-indeling maken. Dit komt omdat je veel kleuren kunt vastleggen en de foto's een hoger kleurbereik en diepte hebben. Als gevolg hiervan zijn onbewerkte afbeeldingen groot en moeten ze worden geback-upt op een harde schijf. Dit resulteert over het algemeen in per ongeluk verwijderen of formatteren.

Hieronder staan de methoden waarmee u uw foto's van een Nikon-camera kunt herstellen:

 • Via de camera foto's back-up als je er een hebt onderhouden
 • Krijg toegang tot uw SD-kaart en herstel verloren gegevens met de CMD-methode van Nikon Camera.
 • Door een competente en betrouwbare software voor het herstellen van foto's te gebruiken, zoals Remo Recover

Herstel uw Foto's van Nikon Camera met back-up

Als u een back-up van de Nikon Camera-foto's heeft bijgehouden, kunt u deze moeiteloos herstellen. Als dat niet het geval is, hebt u een hulpprogramma voor gegevensherstel nodig, zoals Nikon Photo recovery-software om ze terug te krijgen.

Herstel Verwijderde foto's van Nikon Camera SD-kaart met behulp van CMD.

 • Sluit uw Nikon Camera SD-kaart via een kaartlezer aan op uw pc
 • Ga naar Toepassing uitvoeren en typ cmd, druk op het opdrachtpromptvenster en open de opdrachtprompt
 • Typ: chkdsk E: / f en druk op Enter (Vervang E door de stationsletter van de SD-kaart waarvan u foto's bent kwijtgeraakt)
 • Typ: Y en raak Enter

 • Typ: E:\>attrib -h -r -s /s /d *.*en druk op Enter
 • Er wordt een nieuwe map gemaakt met alle nikon foto herstellen SD-kaart. Kopieer ze en sla ze op een nieuwe locatie op.

Zelfs als de hierboven vermelde methode niet voor u heeft gewerkt, heeft u een betrouwbaar Nikon Photo Recovery Utility nodig, zoals Remo Recover

Of u nu de foto's en video's bent kwijtgeraakt door per ongeluk verwijderen, SD-kaartformattering of geheugenkaartfouten na het aansluiten of loskoppelen van de computer, u zult in staat zijn om herstel de verwijderde gegevens van de SD-kaart zolang u betrouwbare software voor het herstellen van foto's gebruikt. Als u geen bijgewerkte Nikon-cameraback-up hebt, is het gebruik van een fotoherstelprogramma de enige uitweg. Met behulp van een geloofwaardige tool zoals Remo Photo Recovery-software, kunt u: krijg weer toegang tot alle verwijderde foto's gemaakt met uw Nikon-camera.

Geïntegreerd met de krachtige diepe scan-engine, doorloopt de tool de opslagsector per sector om al uw verloren foto's op te halen. Met de unieke Preview-functie van de tool kan de gebruiker al uw foto's bekijken na het herstel. Download nu de gratis software en volg de onderstaande instructies.

Notitie: De oplossing die in het volgende segment wordt besproken, zal werken voor alle nieuwste en oudere modellen van Nikon DSLR's, digicams en camcorders, waaronder D3100, D3200, D3400, D5100, D7500, D7000, Coolpix B500, Z76, enz. Ondersteunt Nikon Coolpix zoals P900, P700, P520, P500, P330, P310, P100, enz.

Herstel Verwijderde Foto's van Nikon-camera met Remo Recover:

Na het installeren van de Remo Foto herstel software op uw computer, sluit de SD-kaart aan op uw computer via een geschikte USB-poort en volg de onderstaande stappen:

  • Start de Remo Photo Recovery software.
  • Kies het station van waaruit u de afbeeldingen van Nikon Camera wilt herstellen en klik op Scan.

klik-op-rijden

De software begint met het scannen van uw schijf en na voltooiing van het scannen wordt de lijst met herstelde bestanden en foto's weergegeven.

de-tool-zal-een-lijst-van-herstelde-bestanden-weergeven

  • Ga nu naar Filter en selecteer Advanced filter uit de vervolgkeuzelijst.
  • Filter vooraf de file type als afbeeldingen en klik op Apply knop om alle herstelde foto's te bekijken.

gebruik-geavanceerd-filter-om-bestanden-van-sd-kaart te lokaliseren

  • Dubbelklik op de herstelde Nikon-foto's om Preview en valideer ze.

preview-bestanden-hersteld-van-sd-kaart

  • Als u tevreden bent met de herstelresultaten, selecteert u de foto's en drukt u op Recover om op uw gewenste locatie op te slaan.
bladermap-om-op-te-slaan

Hoe kunt u fotoverlies van Nikon Camera voorkomen?

Welnu, dit is een veelvoorkomend probleem dat veel gebruikers een keer in hun leven kunnen tegenkomen. Er kunnen meerdere redenen zijn, d.w.z. beschadiging van de geheugenkaart, formatteringsfout, per ongeluk formatteren, enz. Probeer voor preventie echter de onderstaande stappen: 

 1. Houd uw camera altijd virusvrij.
 2. Update uw firmware regelmatig.
 3. Laad uw batterijen op, klik niet op foto's met een bijna lege batterij.
 4. Breng regelmatig foto's over. Door dit te doen, zou in het ergste geval zijn dat u alleen uw nieuwste foto's verliest, in plaats van een archief voor het hele jaar.
 5. Werp een geheugenkaart niet uit een werkende camera, om dezelfde redenen als in het vorige geval.

Conclusie:

Er zijn verschillende redenen voor het verliezen van foto's van de Nikon-camera. Dit artikel besprak verschillende methoden om verwijderde of verloren foto's te herstellen. Als u een back-up hebt, beschermt deze uw afbeeldingen tegen permanent verlies van afbeeldingen. Anders hebt u professionele software voor het herstellen van foto's nodig, zoals Remo Photo Recover Software. Het artikel heeft je geholpen om verwijderde foto's van de Nikon-camera te herstellen. Nu is het jouw beurt om je feedback te delen of als je vragen of suggesties hebt, reageer hieronder.

About the Author: Remo Software