Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Fototoestel RAW in Photoshop

Kijk je ernaar uit om RAW-afbeeldingen in Photoshop te openen en te converteren? Hier is een eenvoudige handleiding voor het openen van een RAW-afbeelding op Adobe Camera Raw en voor het omzetten van de RAW-afbeelding naar JPEG of een ander bestandsformaat. Scroll naar beneden voor meer informatie over Camera RAW en sneltoetsen om het te gebruiken.

Wat is Fototoestel RAW in Photoshop?

Adobe Photoshop Camera Raw is de AI-engine voor RAW-fotoverwerking van Adobe. Hiermee kunt u de RAW-beeldbestanden die met uw camera zijn gemaakt, converteren naar breed ondersteunde, deelbare, bruikbare JPG’s. In het onderstaande gedeelte leert u hoe u Camera RAW . opent

Voordat we verder gaan met het openen van Camera Raw, moeten we eerst begrijpen waarom je Camera Raw nodig hebt. Zoals we weten zijn RAW-bestanden ontoegankelijk, als je een RAW-afbeelding hebt en je wilt ze terugkrijgen, volg dan de vermelde oplossingen om ze in Photoshop te openen. Als je je afvraagt waar Camera RAW zich bevindt, ga dan naar het onderstaande gedeelte.

Hoe Fototoestel RAW in Photoshop Open?

  1. Open Adobe Photoshop en selecteer File uit het Photoshop-menu.
  2. Selecteer het bestand dat u wilt openen en klik op de Open knop. Als de afbeelding echter RAW is, opent Photoshop automatisch Camera RAW, als de afbeelding niet RAW is, wordt de afbeelding geopend in Photoshop.
  3. Open de afbeelding en klik op de Filter menu Camera raw filter optie bovenaan. Klik hierop om de afbeelding te openen in Adobe Camera Raw.
  4. Na het maken van uw aanpassingen in Camera Raw, Klik op de OK knop om de aanpassingen toe te passen op uw afbeelding.

Sla de RAW-afbeelding op en converteer deze naar het bestandsformaat van uw voorkeur, hiermee heeft u gemakkelijk toegang tot de afbeelding.

Sneltoetsen voor toegang fototoestel RAW filteren in Photoshop op Windows en Mac

  1. Vasthouden aan Shift + Cmd + A (op een Mac) en open Adobe Camera Raw voor bewerking met de geselecteerde afbeeldingslaag in Photoshop.
  2. Druk op Shift + Ctrl + A (op een PC) opent Adobe Camera Raw voor met laag in Adobe Photoshop

Kunt u Camera RAW nog steeds niet vinden op uw Photoshop 2021, 2020 of een andere versie? In het onderstaande gedeelte leert u hoe u gemakkelijk toegang krijgt tot het RAW-filter van de camera

Camera RAW filter niet beschikbaar in Photoshop?

  • Ga naar Photoshop en klik op de Filter optie in het menu
  • Vanaf hier kunt u selecteren Camera Raw filter en het dialoogvenster verschijnt
  • Klik op open

Nadat u Camera Raw hebt geopend, kunt u uw RAW afbeelding naar JPEG of een ander bruikbaar beeldbestandsformaat. Maar zelfs na het converteren van het RAW-bestand als de afbeelding nog steeds niet toegankelijk is, is de waarschijnlijke reden te wijten aan de corruptie van het PSD-bestand.

In dergelijke gevallen kunt u een betrouwbare PSD-reparatietool maken zoals Remo reparatie PSD die moeiteloos de corruptie van uw PSD-bestand kan herstellen.

Conclusie

Het bovenstaande artikel vat samen hoe u Camera RAW in Photoshop opent. Als u nog vragen heeft over het artikel, kunt u gebruik maken van de commentaarsectie hieronder. In het geval van ernstige corruptie van PSD-bestanden, kunt u Remo Repair PSD gebruiken om ze eenvoudig te repareren.

Veel gestelde vragen

1.       Waarom is Adobe Camera RAW er niet in Photoshop?

a.       Als je oudere versies van Photoshop hebt, zoals CS6, CS5 en eerder
b.       Nog om je Photoshop bij te werken
c.       Geen Camera RAW-extensie hebben op Photoshop

2.       Hoe de Camera RAW plug-in te installeren?

a.       Klik op de Photoshop elements tabblad in de linkerbovenhoek
b.       Klik in het vervolgkeuzemenu op de About Plugin keuze
c.       Klik in het zijmenu op Camera RAW, en in een klein pop-upvenster zal het u vertellen welke versie u gebruikt.
d.       Zodra u weet welke versie u gebruikt en welke de laatste bijgewerkte versie is, kunt u meteen uw Adobe RAW-plug-in bijwerken.

3.       Hoe de RAW-afbeelding te openen na het updaten van de Camera RAW-plug-in in Cs6 en eerdere versies?

a.       Als u Adobe-producten op uw systeem hebt gedownload, hoeft u alleen maar op het Adobe-logo te klikken en in het vervolgkeuzemenu op Open Updater.
b.       Eens, de Adobe bijgewerkte venster pop-up. Daar vindt u een lijst met software die moet worden bijgewerkt. Vink dus de vakjes van die software aan om bij te werken en klik op update.

Standaard afbeelding
John Harris

Senior Editor, Content Analyst and a fan of exceptional customer service. John develops and publishes instructional and informational content regarding partition management, Windows hot-fixes, data management and computer troubleshooting.

As a tenured data recovery specialist, John shares exceptional insights and blog posts about data loss and data recovery across any storage device. With 8+ years’ experience in writing for Data Recovery for both Mac OS and Windows OS computers, he is an avid learner who always wants to polish and simplify the data recovery process. John passes his free time playing Chess and reading Science Fiction novels.

Artikelen: 82

Geef een reactie