Fout 0x80070570 Bestand of Map is Beschadigd en Onleesbaar Repareren

12 minutes read

Windows-fout 0x80070570 kan uw gegevens ontoegankelijk maken. Maar dit betekent niet dat uw gegevens verloren gaan. Zoals de fout aangeeft, is het bestand of de map beschadigd en onleesbaar geworden. Omdat de fout kan optreden in een map of een opslagapparaat, zoals een interne of externe harde schijf, USB, flashstation, geheugenkaarten, enz., hebt u een krachtige tool voor gegevensherstel nodig, zoals Remo Recover. Het is een tool die zorgvuldig is gebouwd om bestanden uit te pakken en te herstellen, zelfs van ernstig beschadigde opslagapparaten. Download de tool nu, deze ondersteunt alle versies van Windows OS.

Geschreven door
Bijgewerkt aan

Het krijgen van de fout 0x80070570 op uw Windows Desktop of Laptop is zeer ongebruikelijk, vooral als u Windows 11 of 10 of zelfs Windows 8 gebruikt. Maar als u dit probleem bent tegengekomen, bent u hier aan het juiste adres.

Hier zullen we alle belangrijke indicaties van de fout bespreken, wat dit probleem veroorzaakt en verschillende manieren om fout 0x80070570 bestand of map is beschadigd en onleesbaar reparatie. In de volgende paragrafen vindt u ook enkele snelle tips om te voorkomen dat u opnieuw met dergelijke fouten wordt geconfronteerd.

Inhoudsopgave:

 1. Waarom komt Windows Error code 0x80070570 voor?
 2. Hoe weet ik of mijn schijf of map beschadigd is geraakt?
 3. Hoe foutcode 0x80070570 te repareren?

Dus zonder nog meer tijd te verspillen, laten we er meteen in springen en beginnen met het oplossen van problemen.

Wat Veroorzaakt de Foutcode 0x80070570 op Windows Systemen?

De fout 0x80070570 treedt voornamelijk op tijdens de Windows-installatie.

U kunt de foutmelding ook krijgen wanneer u de gekopieerde bestanden van externe opslagapparaten zoals een USB-flashstation, externe harde schijf, pen-drive, enz. Naar uw computer probeert te verplaatsen. Enkele andere redenen waarom u de fout zou kunnen krijgen, zijn:

 • Onjuist inbrengen of verwijderen van de externe opslagapparaten.
 • Aanwezigheid of accumulatie van de slechte sectoren op de harde schijf.
 • Virus- of malware-aanval.
 • Het bestandssysteem van uw interne harde schijf raakt beschadigd.
 • Plotselinge verandering in het register van het systeem.
 • Verwijdering van de bestanden waartoe u toegang probeerde te krijgen. (toegang tot bestanden die niet meer beschikbaar zijn)
 • Uw systeem kan het gegevens- of partitietype mogelijk niet verwerken.
 • De computer afsluiten of opnieuw opstarten terwijl een paar bestanden op de achtergrond in gebruik waren.

Tekenen die Aangeven dat het Bestand of de Map Beschadigd is

Een bestandssysteem is verantwoordelijk voor de organisatie van uw gegevens op een opslagstation. Als het beschadigd is geraakt, vindt u een of meer van de volgende tekens:

 1. Als uw systeem er een eeuwigheid over doet om gegevens op de harde schijf van uw systeem te openen en te laden.
 2. Als u herhaaldelijk ongewenste fouten krijgt en onaangename meldingen over virussen en malware krijgt, is dit een teken dat uw bestand of map beschadigd is geraakt.
 3. Onverklaarbare afwezigheid van de gegevens of verlies van informatie.
 4. Uw besturingssysteem is erg traag geworden.
 5. Onverwacht heeft uw interne harde schijf bijna geen ruimte meer of vertoont hij weinig schijfruimte.

Windows-foutcode 0x80070570 of niet, als u met een of meer van deze fouten wordt geconfronteerd, is er een probleem met uw bestandssysteem. Blijf het volgende gedeelte lezen om de fout op te lossen of corruptie te herstellen.

Hoe Fout 0x80070570 Bestand of Map is Beschadigd en Onleesbaar Repareren?

Hier hebben we een handvol verschillende methoden geprobeerd en getest om erachter te komen wat werkt en wat niet. Dat hoeft dus niet. U kunt alle methoden een voor een proberen en kijken of het probleem is opgelost of niet.

Methode 1: Start uw Windows-systeem opnieuw op om onleesbare bestanden of directory te repareren:

Het opnieuw opstarten van uw systeem kan een kleine oplossing zijn, maar het kan eventuele verkeerde configuraties in het besturingssysteem effectief oplossen. Dus probeer deze methode en kijk of het iets oplost, als het niet werkt, volg dan de volgende methode.

Methode 2: Verplaats uw bestanden naar een andere map.

Waarschijnlijk de gemakkelijkste methode van allemaal. Zoals eerder vermeld, is de belangrijkste oorzaak van de fout 0x80070570 corrupte opslagruimte. Als u uw bestanden naar een andere locatie kunt verplaatsen, betekent dit dat we er in ieder geval in zijn geslaagd uw gegevens te redden. Wees echter voorzichtig, aangezien u bestanden permanent kunt verliezen als u de bestanden niet correct overzet.

Als u gegevens bent kwijtgeraakt tijdens het overdrachtsproces, klik dan hier om te weten hoe u bestanden kunt herstellen die verloren zijn gegaan tijdens de overdracht of verplaatsing.

Stap 1: Open File Explorer door op de te drukken Windows sleutel + E sleutel.

Stap 2: Ga naar de map en selecteer de bestanden waartoe u geen toegang had.

Stap 3: Nadat u de bestanden hebt geselecteerd, klikt u met de rechtermuisknop in het vervolgkeuzemenu en klikt u op de optie Knippen of Kopiëren om de geselecteerde bestanden te kopiëren.

Stap 4: Ga naar een veilige locatie of schijf en plak de gekopieerde bestanden daar. U kunt gewoon met de rechtermuisknop klikken en in het vervolgkeuzemenu op de plakoptie klikken.

Methode 3: Voer een scan uit om virussen te zoeken en te verwijderen

We hebben onze lezers altijd aangeraden om alleen betrouwbare antivirusprogramma's te gebruiken. Het installeren en gebruiken van goede antivirussoftware is een kleine routine met grote beloningen. Het kan veel ernstige problemen voorkomen. Om een onverwachte virusaanval te voorkomen.

Zoals eerder vermeld, kan een virusaanval uw bestanden of map corrupt en onleesbaar maken. U kunt een snelle scan uitvoeren om ongewenste gasten, ook wel virussen genoemd, te vinden en te verwijderen. Wat uiteindelijk uw bestanden, map of map toegankelijk kan maken.

Methode 4: Schakel de actieve antivirussoftware uit of uit

Dit klinkt misschien tegenstrijdig met de vorige methode.

Soms denkt uw antivirussoftware misschien dat een specifieke set bestanden of mappen schadelijk is voor uw systeem, waardoor ze uiteindelijk de toegang beperken. We raden u daarom aan uw antivirussoftware uit te schakelen en te controleren of de bestanden toegankelijk zijn of niet.

Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u verder met de volgende reeks instructies.

Methode 5: Voer de schijffoutcontrole uit om de beschadigde schijf te repareren.

De eenvoudigste methode voor probleemoplossing om kleine beschadigingen in de schijf op te lossen en te repareren. Probeer de schijf te scannen waarop u Windows hebt geïnstalleerd. Meestal wordt het opgeslagen in de map (C:) schijf. Volg de stappen om de lokale schijf te scannen.

Stap 1: Druk tegelijkertijd op Windows + E sleutels, om te openen File Explorer.

Stap 2: Zoek dan in het linkerdeelvenster en klik met de rechtermuisknop op This PC.

Stap 3: Klik met de rechtermuisknop op de Local Disk (C:), klik in het vervolgkeuzemenu op Properties.

click on c drrive followed by clicking on properties

Stap 4: Klik in het eigenschappenvenster op de Tools tabblad en klik vervolgens op de Check knop, onder de Error Checking.

run the check scan on c drive to fix the error code

Stap 5: Als je niet bent ingelogd als beheerder, dan zal het systeem je vragen om in te loggen als beheerder.

Stap 6: Zodra het proces begint, wacht u alstublieft tot het eindigt, de bewerking zal nuttig zijn bij het oplossen van allerlei kleine problemen die ermee verband houden.

Als u nog steeds met het probleem wordt geconfronteerd, gebruik dan alstublieft de volgende methode.

Methode 6: Voer CHKDSK uit om corruptie te elimineren

CHKDSK, wat ook wordt uitgesproken als check disk. Is er een ingebouwde opdrachttool om eventuele problemen of fouten op de harde schijf van uw Windows-computer te controleren, op te sporen en te repareren?

Volg de onderstaande stappen om CHKDSK uit te voeren om Windows-fout 0x80070570 op te lossen:

Stap 1: Type en zoek naar Command Prompt, in de taakbalk. En vergeet niet om de opdrachtprompt als beheerder uit te voeren.

run command prompt as administrator

Stap 2: Type de volgende opdracht. Chkdsk e:  /r. En slaan Enter.

Waar de letter "e" de schijf aangeeft waarop u de fout hebt ondervonden. En de letter "r" is om de bestanden in het geselecteerde station te repareren.

Stap 3: Zodra de opdracht is ontvangen, begint het besturingssysteem de schijf te repareren. Wacht alstublieft tot het proces is voltooid.

Methode 7: Gebruik Windows opstartherstel om het corrupte bestand of de map te repareren

Windows Opstartherstel is een geavanceerde functie die veel opties biedt die verband houden met systeemherstel en -reparatie. Dit is ontworpen om ernstige problemen met het systeem of problemen met de C-schijf van het systeem op te lossen.

U kunt de genoemde stappen volgen:

Stap 1: Druk op de Windows sleutel + I sleutel om instellingen te openen.

Stap 2: Klik in het hoofdscherm op de Update & Security optie.

Stap 3:  Klik in het linkerdeelvenster op de Recovery optie, onder Advanced Startup, Klik op Restart now knop.

Stap 4: Klik in de opstartopties op Troubleshoot, ga naar Advanced Options, Klik op de Startup Repair optie.

Stap 5:  Het opstartherstelproces wordt nu gestart, u moet wachten tot het proces is voltooid. Nadat het proces is voltooid, zijn de opstartopties en firmware mogelijk gerepareerd.

Maar als het probleem zich blijft voordoen, moet u mogelijk de schijf formatteren om weer toegang te krijgen. Als u echter belangrijke gegevens op de computer hebt opgeslagen, wordt het ten zeerste aanbevolen om de gegevens te herstellen voordat u gaat formatteren. Remo herstellen is in staat om bestanden te herstellen van een ontoegankelijke of zelfs een geformatteerde schijf. Download en krijg nu uw belangrijke gegevens terug!!

7 eenvoudige stappen om gegevens van elk opslagapparaat te herstellen

Stap 1: Download en installeer Remo Recover, op uw Windows-systeem.

Stap 2: Start de software en sluit het externe opslagapparaat aan, dat foutmeldingen kreeg of corrupt is geraakt.

Stap 3: Zoek en selecteer in het hoofdscherm de schijf als u de schijf niet hebt gevonden. Klik op Can’t find the drive keuze. Selecteer de aangesloten schijf en druk op de Scan knop.

Stap 4: Klik op de Dynamic Recovery View om snel de bestanden te bekijken die de tool heeft hersteld.

click on dynamic recovery view

Stap 5: Nadat het herstelproces is voltooid, geeft de tool alle herstelde bestanden weer.

list of recovered files

Stap 6: Bekijk een voorbeeld van de herstelde bestanden door erop te dubbelklikken.

Stap 7: Zodra u tevreden bent over de prestaties van de tool, selecteert u de bestanden die u wilt herstellen en selecteert u ook de locatie waar u de herstelde bestanden wilt opslaan.

Zodra het gegevensopslagproces is voltooid. De volgende afbeelding verschijnt op uw scherm.

Methode 8: Formatteer de harde schijf om de fout 0x80070570 op te lossen

Het formatteren van de schijf lost de meeste corruptieproblemen op, aangezien het een nieuw bestandssysteem op de schijf installeert en het oude, beschadigde systeem negeert. Volg de stappen zorgvuldig om de harde schijf (of een ander opslagapparaat) te formatteren.

Een woord van waarschuwing. Formatteren leidt tot permanent verlies van gegevens. Als u per ongeluk een externe harde schijf hebt geformatteerd en al uw gegevens bent kwijtgeraakt, klik dan hier om te zien hoe u gegevens van een geformatteerde harde schijf kunt herstellen.

Formatteer de schijf in Schijfbeheer:

Stap 1: Zoek naar Disk Management in de zoekbalk. Sluit de corrupte externe schijf aan.

Stap 2: Klik met de rechtermuisknop op de schijf die u wilt formatteren.

Stap 3: Controleer Perform a quick format optie.

Stap 4: Klik op OK.

Conclusie:

Hier hebben we het gehad over Windows-fout 0x80070570 en verschillende methoden die zijn geprobeerd en getest om fout 0x80070570 bestand of map is beschadigd en onleesbaar repareren. We hebben ook Remo Recover besproken en hoe het kan worden gebruikt, onze tool om gegevens op te halen na corruptiefouten op elk opslagapparaat. Volg het juiste regime bij het omgaan met opslagschijven om gegevensverlies of problemen met het besturingssysteem te voorkomen.

Als u nog steeds problemen of problemen ondervindt met onze tool, neem dan alstublieft contact op met onze steun ploeg. Ik hoop dat je dit artikel nuttig vond. Mocht u nog aanvullende vragen of vragen hebben die u wilt stellen. Stel ze gerust in het commentaargedeelte hieronder.

About the Author: John Harris

With a decade of experience in data recovery, John Harris, Senior Editor at Remo Software, is your go-to specialist. His focus includes partition management, Windows solutions, and data troubleshooting, delivering insightful content that serves both users and search engines. John's expertise shines through in illuminating blog posts, untangling data loss intricacies across diverse storage platforms.…