Fouten Gedetecteerd in OST Bestand

Errors have been detected in the OST fileOST is een offline bestand dat gesynchroniseerde kopieën van Outlook-gegevens op uw lokale computer opslaat. Als dit OST-bestand beschadigd is, zal Outlook een foutbericht retourneren waarin staat “Er zijn fouten gedetecteerd in het bestand .ost”.

Dit OST-bestand kan beschadigd raken door het abrupt afsluiten van de computer terwijl het OST-bestand wordt gesynchroniseerd met de server, virusinfectie, beschadiging van de harde schijf, enz.

Om dit probleem op te lossen en toegang te krijgen tot e-mails vanuit Microsoft Outlook, zijn er enkele methoden voor probleemoplossing. Blijf tot het einde van het artikel om het te begrijpen hoe repareren fouten gedetecteerd in OST bestand.

Reparatie OST-bestand met Inbox Repair Tool (scanpst.exe)

Microsoft Outlook 2007 en oudere versies hebben een ingebouwd hulpprogramma dat bekend staat als ScanOST om een beschadigd OST-bestand te repareren. Maar deze tool is niet beschikbaar in Outlook 2010 of de bovenstaande Outlook-versies. Als u een nieuwere Outlook 2010 of latere versies gebruikt, kunt u de Scanpst-tool gebruiken om het OST-bestand te repareren. Scanpst is een ingebouwde tool die wordt geleverd door Microsoft Outlook om snel het beschadigde Outlook-gegevensbestand te herstellen. Om de Scanpst locatie klik op de gegeven link. Volg daarna de onderstaande stappen om het OST-bestand te repareren.

 • Open Outlook en selecteer File > Account Settings > Data Files
 • Vorm de lijst met Outlook-gegevensbestanden en kies het beschadigde bestand met de extensie .ost
 • Klik op Open File Location, en noteer de locatie van het OST-bestand
 • Navigeer vervolgens naar de ScanPST-locatie, dubbelklik op hetexebestand om het hulpprogramma uit te voeren
 • Klik op Bladeren en kies het beschadigde OST-bestand
 • Klik vervolgens op Startom het beschadigde OST-bestand te repareren
 • Zodra het scannen is voltooid, krijgt u een bericht met de melding No errors were foundof Errors were found
 • Als de tool fouten vertoont, klik dan op Repairom het OST-bestand te repareren

Zodra het reparatieproces is voltooid, repareert de Inbox-reparatietool het OST-bestand en maakt het het weer bruikbaar. U kunt niet altijd op Scanpst vertrouwen omdat het Outlook-gegevensbestanden kan repareren met een kleine beschadiging. Als u dat niet kunt reparatie fouten gedetecteerd in OST bestand probeer met de Inbox-reparatietool het OST-bestand opnieuw te maken, probeer de volgende stappen om het OST-bestand opnieuw te maken.

Verwijder en maak het OST-bestand opnieuw

Door het OST-bestand te verwijderen, maakt Outlook automatisch een nieuw OST-bestand aan en herstelt het alle Outlook-gegevens in het nieuwe bestand. Deze methode is ook handig als u wilt weten wanneer Outlook met een oude kopie van OST. Hier is wat u kunt doen om het OST-bestand opnieuw te maken.

 • Ga naar C:\Users\\AppData\Local\Microsoft\Outlook(Vervang hier de gebruikersnaam door de gebruikersnaam van uw account)
 • Selecteer het OST-bestand en verwijder het
 • Start vervolgens de Outlook-applicatie en klik op Send/Receivetabblad
 • Klik op het bovenste lint op de Send/Receive All Folders, hiermee worden alle Outlook-gegevens opgehaald

Nadat u het OST-bestand opnieuw hebt gemaakt, worden de fouten verholpen, zodat u zonder problemen Outlook-e-mails kunt openen. Bovendien zal het opnieuw maken van het OST-bestand u alleen helpen om alleen de Inbox-e-mails van de server op te halen, u kunt uw aangepaste instellingen, kalenders, verzonden e-mails en andere attributen niet herstellen. Om toegang te krijgen tot alle gegevens van het OST-bestand, is het daarom een veiligere optie om het OST-bestand naar PST te converteren met behulp van een professionele OST naar PST-bestandsconverter.

Door uw beschadigde OST-bestand naar PST te laten converteren, heeft u toegang tot Outlook met al zijn gegevens. Remo Convert OST naar PST-software is een effectieve tool die ideaal is voor deze taak. Het gebruik van robuuste algoritmen van de software herstelt en converteert OST naar PST door alle Outlook-gegevens zoals Inbox, kalenders, tijdschriften en andere attributen te behouden. Download en gebruik de software nu gratis.

download now to Recover Files from External Hard drive

Converteer OST-bestand naar PST-bestand

 • Download en installeer Remo Converteer OST naar PSTsoftware op uw computer.
 • Klik op de knop OST-bestand openen, navigeer naar de bestemming van het OST-bestand
 • kies het juiste Outlook-profiel met bestandsextensie (.ost) en klik op Volgende
 • Klik nu op de knop Bladeren om de bestemming van uw keuze te selecteren om het geconverteerde OST-bestand op te slaan en klik vervolgens op de optie Converteren.
 • Klik ten slotte op de knop Voltooien.

Gevolgtrekking

Communiceren via e-mails kan moeilijk worden als Outlook niet goed werkt vanwege fouten. Als u foutmeldingen tegenkomt zoals “fouten gedetecteerd in OST bestand”, de probleemoplossing die in het artikel wordt genoemd, zal u zeker helpen het probleem op te lossen. Als u het OST-bestand echter niet met de handmatige methoden kunt repareren, converteert u het OST-bestand naar PST met behulp van een vertrouwde tool zoals Remo Convert OST to PST.

Fouten Gedetecteerd in OST Bestand was last modified: december 10th, 2020 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*