Fouten Gedetecteerd in OST Bestand

Samenvatting: Telkens wanneer u geconfronteerd wordt met dit scenario waarin fouten worden gedetecteerd in het OST-bestand, hebt u geen juiste toegang tot de Outlook-mailbox. In dit artikel vindt u handmatige methoden die de OST-bestandsfouten oplossen. Als de fouten echter niet handmatig worden verholpen, kunt u gebruikmaken van Remo OST naar PST converteren tool om eenvoudig de OST-bestandsfouten te herstellen en een back-up van het OST-bestand te maken door het te converteren naar een gezond PST-bestandsformaat. En daardoor heb je probleemloos toegang tot al je Outlook-gegevens zoals e-mails, bijlagen, contacten, taken, notities, dagboeken, enz. 

Errors Have Been Detected in the OST File

OST is een offline bestand dat gesynchroniseerde kopieën van Outlook-gegevens op uw lokale computer opslaat. OST-bestand is een replica van de mailboxgegevens die zijn opgeslagen op de Exchange-server. Zelfs wanneer uw systeem offline is, kunt u berichten openen, lezen en opstellen. Alle wijzigingen die offline zijn gedaan, worden gesynchroniseerd met de Exchange-server wanneer het systeem weer is verbonden met internet. Als dit OST-bestand echter beschadigd is, kan het ontoegankelijk of verweesd worden. Outlook zal dan een foutmelding geven waarin staat “Er zijn fouten gedetecteerd in het bestand .ost”.

Redenen achter Outlook fouten gedetecteerd in OST bestand:

OST-gegevensbestanden kunnen om verschillende redenen niet meer werken of beschadigd raken, zoals:

 • Malware- of virusaanvallen
 • Plotselinge stroomstoring
 • Abrupt afsluiten van de computer terwijl het OST-bestand synchroniseert met de server
 • Systeem crash
 • Groot (te groot) OST-bestand
 • Schijffouten
 • Slechte sectoren
 • Incompatibele Outlook-invoegtoepassingen
 • Sluit ‘Reageert niet’ geforceerd MS Outlook
 • Synchronisatiefouten
 • harde schijf corruptie

Enkele van de symptomen die erop wijzen dat er een probleem is met het OST bestand:

 • Outlook duurt lang om te starten
 • Vastlopen tijdens het verzenden of ontvangen van nieuwe e-mails
 • Problemen met mailboxsynchronisatie
 • Outlook crasht of loopt vaak vast

Deze fouten moeten onmiddellijk worden verholpen, anders kunnen ze tot kritieke situaties leiden. Sommige van de resultaten zijn fouten die zijn gedetecteerd in het bestand, Corruptie van OST-bestanden, ontoegankelijke gegevensbestanden, enz.

Om dit probleem op te lossen en toegang te krijgen tot e-mails van Microsoft Outlook, zijn er enkele methoden voor probleemoplossing. Blijf tot het einde van het artikel om de OST- en PST-fouten in Outlook te begrijpen en op te lossen.

Hoe Repareren Fouten Gedetecteerd in OST Bestand?

Om het probleem op te lossen: er zijn fouten gedetecteerd in het bestand Outlook ost en toegang tot e-mails van Microsoft Outlook, er zijn een paar methoden voor probleemoplossing. Blijf tot het einde van het artikel om de OST- en PST-fouten in Outlook te begrijpen en op te lossen.

1.       Vervang de corrupte OST en herstel OST van backup

Dit is een van de eenvoudigste en beste manieren om de Outlook-fouten die in OST zijn gedetecteerd op te lossen, door de beschadigde OST te vervangen door een back-up ervan. Je kunt gebruiken Remo backup maken en migreren tool en stel een automatische Outlook-back-up in met alle instellingen en attributen intact.

Als u echter niet over de recente back-up van het OST-bestand beschikt, kunt u de recente gegevens niet terugkrijgen. Deze oplossing kan de fout oplossen, maar met verlies van gegevens.

2.       Repareer OST bestand met inbox reparatietool (scanpst.exe)

Microsoft Outlook 2007 en oudere versies hebben een ingebouwd hulpprogramma dat bekend staat als ScanOST om beschadigde OST-bestanden te herstellen. Maar deze tool is niet beschikbaar in Outlook 2010 of de bovenstaande Outlook-versies. Als u een nieuwere versie van Outlook 2010 of hoger gebruikt, kunt u de ScanPST-tool gebruiken om het OST-bestand te repareren.

ScanPST is een ingebouwde tool die wordt geleverd door Microsoft Outlook om het beschadigde Outlook-gegevensbestand snel te repareren. Om de te kennen Scanpst locatie klik op de gegeven link. Volg daarna de onderstaande stappen om het OST-bestand te repareren.

 • Open Outlook en selecteer FileAccount Settings > Data Files
 • Vorm de lijst met Outlook-gegevensbestanden, kies het beschadigde bestand met de extensie .ost
 • Klik op Open File Location, en noteer de locatie van het OST-bestand
 • Navigeer vervolgens naar de ScanPST-locatie, dubbelklik op de exebestand om de tool uit te voeren
 • Klikop Browseen kies het beschadigde OST-bestand
 • Klik vervolgens op Startom het beschadigde OST-bestand te repareren
 • Zodra het scannen is voltooid, krijgt u een bericht waarin staat dat er geen fouten zijn gevonden of dat er fouten zijn gevonden
 • Als de tool fouten vertoont, klik dan op Repairom OST bestand te repareren

Zodra het reparatieproces voorbij is, repareert de Inbox-reparatietool het OST-bestand en maakt het weer bruikbaar. U kunt echter niet altijd op het hulpprogramma ScanpstPST.exe vertrouwen, omdat het alleen Outlook-gegevensbestanden kan repareren met een kleine beschadiging. Bovendien werkt het op het originele corrupte gegevensbestand, wat het risico op verdere corruptie en gegevensverlies vergroot. Als u het beschadigde OST-bestand niet kunt repareren met de Inbox-reparatietool, probeer dan het OST-bestand opnieuw te maken. Volg de volgende stappen om het OST-bestand opnieuw te maken.

3.       Verwijder en maak OST bestand opnieuw aan om reparatie fouten gedetecteerd in OST bestand

Door het OST-bestand te verwijderen, maakt Outlook automatisch een nieuw OST-bestand en worden alle Outlook-gegevens in het nieuwe bestand hersteld. Deze methode is ook handig voor problemen wanneer Outlook gebruikt oude kopie van OST.

U moet denken dat het veilig is om een Outlook OST-bestand te verwijderen? Wees er dus zeker van dat het verwijderen van het OST-bestand niet zal leiden tot gegevensverlies omdat het opnieuw kan worden gedownload van de exchange-server. Maar in een normaal scenario wordt het aanbevolen om een back-up van het OST-bestand te maken voordat u het verwijdert, maar hier kunt u dat niet doen omdat het OST-bestand fouten bevat.

 • Sluit Outlook en navigeer vervolgens naar C:\Users\UserName\AppData\LocalMicrosoft\outlook map locatie
 • Zoek het OST-bestand dat is gekoppeld aan uw profiel dat het foutbericht weergeeft en verwijder vervolgens uw OST-bestand.
 • Of u kunt het OST-bestand ook naar een andere locatie verplaatsen

Als alternatief kunt u de onderstaande stappen volgen om OST-bestanden opnieuw te maken:

 • Open Control Panel, en selecteer de Mail Om de huidige profielnaam te wijzigen, klik op Show Profilesin het vak E-mail instellen.

Errors Have Been Detected in the OST File

 • Selecteer de profielnaam en klik op Properties.

Errors Have Been Detected in the OST File

 • Klik dan op E-mail Accountste ga naar Account Settings.

Errors Have Been Detected in the OST File

 • In het venster Accountinstellingen, klik op Data Filesen selecteer bestandspad.

Errors Have Been Detected in the OST File

 • Van de Outlook Data Files tab, selecteer Open File Location. Vervolgens wordt het bestandsverkennervenster met de vereiste bestandslocatie geopend.

Errors Have Been Detected in the OST File

 • Sluit het vak Accountinstellingen en het vak E-mail instellen. Ga naar het eerder geopende bestandsverkennervenster. Verwijder dat specifieke beschadigde OST-bestand door er met de rechtermuisknop op te klikken. De volgende keer dat u MS Outlook opent, wordt er een nieuw OST-bestand met originele opgeslagen gegevens voor het account gemaakt.
 • Klik op het bovenste lint op de Send/Receive All Folders, dit zal alles ophalen dat alle Outlook-gegevens

Nadat u het OST-bestand opnieuw hebt gemaakt, worden de fouten verholpen, waardoor u gemakkelijk toegang hebt tot Outlook-mails zonder problemen. Het opnieuw maken van het OST-bestand helpt u echter alleen om de Inbox-e-mails van de server op te halen. U kunt uw aangepaste instellingen, agenda’s, verzonden e-mails en andere kenmerken niet herstellen. Om toegang te krijgen tot alle gegevens van het OST-bestand, is het daarom een veiligere optie om het OST-bestand naar PST te converteren met behulp van een professionele OST naar PST-bestandsconverter. Het is een efficiënte Outlook-reparatiesoftware waarmee u een volledige back-up van verloren of verwijderde OST-bestanden kunt herstellen. Het converteert OST naar PST-bestanden feilloos in verschillende formaten volgens de vereisten.

Door uw beschadigde OST-bestand te converteren naar PST, krijgt u toegang tot Outlook met al zijn gegevens. Remo Convert OST naar PST-software is een effectief hulpmiddel dat ideaal is voor deze taak. Het gebruik van robuuste algoritmen van de software repareert en converteert OST naar PST door alle Outlook-gegevens zoals Inbox, agenda’s, tijdschriften en andere attributen te behouden. Download en gebruik de software nu gratis.

download now to Recover Files from External Hard drive

Converteer OST Bestand naar PST Bestand

 • Download en installeer Remo converteer OST naar PSTsoftware op uw computer.
 • Klik op de Open OST Fileknop, navigeer naar de bestemming van het OST-bestand
 • Kies het juiste Outlook-profiel met bestandsextensie (.ost) en klik op Next
 • Klik nu op de Browseknop om de bestemming van uw keuze te selecteren om het geconverteerde OST-bestand op te slaan en klik vervolgens op de Convert
 • Eindelijk, Klik op de Finish

Conclusie

Communiceren via e-mail kan moeilijk worden als Outlook niet goed functioneert vanwege fouten. Als u foutmeldingen tegenkomt zoals “Er zijn fouten gedetecteerd in het bestand .ost”, zal de probleemoplossing die in het artikel wordt genoemd, u zeker helpen het probleem op te lossen. Als u het OST-bestand echter niet kunt repareren met behulp van de handmatige methoden, converteert u het OST-bestand naar PST met behulp van een vertrouwde tool zoals Remo Convert OST to PST.

Fouten Gedetecteerd in OST Bestand was last modified: oktober 25th, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*