Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe Gebruik te Maken van Picasa te Slaan en Organiseren van uw Foto’s?

Gebruik Picasa te Slaan Organiseren uw Foto's

Picasa, een bekende fotobewerkingssoftware die door Google wordt geleverd, wordt meestal gebruikt om collages, video-presentaties, enz. Te maken. Deze foto’s kunnen ook worden gebruikt om uw foto’s op te slaan en te ordenen.

Vraagt u zich af hoe u Picasa kunt gebruiken voor het organiseren en opslaan van afbeeldingen? Welnu, hier is de gids om uit te leggen hoe u kunt downloaden, vervolgens uw afbeeldingen kunt instellen en importeren in de Picasa-app en kunt u ze later indelen voor Picasa-albums.

 1. Start Picasa voor het eerst
 • Nadat u de Picasa-applicatie op uw computer hebt gedownload, kunt u naar het menu Begin gaan en Picasa vanaf daar uitvoeren.
 • Als u Picasa voor de eerste keer hebt geïnstalleerd, wordt gevraagd of u wilt dat het volledige afbeeldingen scant die aanwezig zijn op de harde schijf van uw systeem. Kies Ja als u wilt dat Picasa de afbeeldingen vindt en ordent in mappen die al op uw harde schijf staan.
 • U kunt ook foto’s importeren van andere externe bronnen, zoals camera, flashstation, scanner, mediakaart etc.
 1. Organiseren via albums, mappen of mensen
 • Gebruik schakelaars (rode / groene driehoekjes) linksboven op het Picasa-scherm om de menu’s voor albums, mappen en persoonstags uit te breiden of te contracteren (als u deze hebt gemaakt).
 • Mappen zijn niets anders dan de container die u kunt gebruiken om uw afbeeldingen op te slaan en te ordenen.
 • Albums zijn groepen / verzamelingen van mappen, d.w.z. pool van foto’s van verschillende (of vergelijkbare) mappen die zijn georganiseerd met het doel om af te drukken, te uploaden, te e-mailen, enz.
 • Mensen Tags is een nieuw stuk van Picasa-app waarmee gezichtsherkenningsfunctionaliteit op uw foto’s en groepsfoto’s van de persoon samen wordt uitgevoerd. Geeft ook een voorbeeld in miniaturen in portretstijl.
 1. Mappen
 • De belangrijkste methode die u kunt kiezen om foto’s te ordenen, is Vlak Map Uitzicht en Boom zicht zijn de twee modi van de mapmappen die in Mapoptie worden geboden.
 • Om uw mapweergavemodus te wijzigen, moet u eerst het menu Beeld openen en vervolgens naar Mapweergave Selecteer tot slot Boom zicht of Vlak Map Uitzicht.
 • Boom zicht-modus heeft de meeste voorkeur omdat u hiermee foto’s kunt organiseren in submappen van de chronologische map die het jaar of het decennium aangeeft waartoe het beeld behoort.

Voorzichtigheid: Onjuiste verwerking of onopzettelijke handelingen leiden vaak tot het verwijderen van foto’s tijdens het werken met Picasa. Wees dus attent bij het toevoegen of bewerken van uw belangrijke foto’s. In het geval dat u al uw afbeeldingen bent kwijtgeraakt, maak dan gebruik van een efficiënte en goedvertrouwelijke procedure picasa verwijderde foto’s herstellen. En vergeet niet om een back-up van uw volledige foto’s te bewaren voordat u ermee werkt. Als alles goed gaat, kun je later de back-up verwijderen.

 1. Albums
 • Via albums kunt u een hoger groepsniveau voor uw afbeeldingen implementeren.
 • Als u Albums wilt gebruiken, moet u eerst uw foto’s selecteren. Klik vervolgens met de rechtermuisknop en voeg die geselecteerde afbeeldingen toe aan albums.
 • Gebruik de navigatietoets om meerdere foto’s tegelijk in een album te kiezen bij het selecteren van foto’s. Het vergemakkelijkt de selectie van alleen specifieke foto’s uit een map die u aan een bepaald album moet toevoegen.
 • Als u meerdere afbeeldingen uit verschillende albums wilt kiezen, gebruikt u eerst de besturende toets en selecteert u de afbeeldingen. Druk vervolgens op de knop punaise in de lade linksonder op het scherm. Zodra uw geselecteerde afbeeldingen een ‘groene punt’ hebben gekregen, kunt u op dezelfde manier foto’s van een ander album kiezen.
 • Klik met de rechtermuisknop op het scherm, nadat u alle vereiste foto’s hebt geselecteerd. In het verschenen pop-upvenster kies je voor toevoegen aan album Selecteer het album in, waaraan je afbeeldingen wilt toevoegen (als je al een album hebt gemaakt) anders, kies voor maak een nieuw album en voeg het toe.
 • Nadat uw foto’s aan albums zijn toegevoegd, kunt u ze bekijken door op de rode pijl naast albums te klikken en ze te openen. Al uw albums worden weergegeven, samen met het aantal afbeeldingen (tussen haakjes) naast de albumtitel.
 1. Mensen Tags
 • Mensen Tagsis de nieuwe functie naar voren gekomen in de Picasa-app. Hiermee kunt u samen afbeeldingen van dezelfde persoon samenstellen. Het is vooral handig als u een nieuw geïmporteerd (groot aantal) foto’s wilt groeperen en de groep een naam wilt geven met de namen van de personen die op die foto’s aanwezig zijn.
 • Om de instellingen van Personenlabels te wijzigen, navigeert u naar Extra in het hoofdmenu en schakelt u over naar Opties. Daar kiest u Naamlabels. Schakel vervolgens ‘gezichtsherkenning’ in of uit, of geef toestemming voor suggesties voor gezichten en namen.
 • U bent ook vrij om de drempelwaarde voor suggesties over Naamtags te wijzigen.
 1. Organiseer Albums
 • Het ordenen van snaps in albums is een van de gemakkelijkste manieren om vergelijkbare soorten foto’s bij te houden. Het is een soort boek als je van scrapbooking houdt. U kunt uw albums maken op basis van het jaar, de persoon, het evenement, de verzameling van soortgelijke afbeeldingen enz.
 • Eén klik op de albumnaam selecteert alle foto’s die erin aanwezig zijn. En dit vergemakkelijkt het afdrukken. Als u op de sites van de knop ‘Winkel’ klikt onder aan Picasa, wordt het hele album afgedrukt.
 • En als je eenmaal je filmprocessor hebt gekozen, uploadt Picasa de foto’s van het album en plaatst je je bestelling voor afdrukken.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie