Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe te Gebruiken Aangepaste Functies te Schieten Geweldige Foto’s op Canon 7D Mark II

De nieuwe EOS 7D is een DSLR-camera van Canon, gemaakt met alle nieuwe technologie. Deze camera is een sprong voorwaarts in de fotografie met zijn volledig uitgeruste technologie en inderdaad, de aangepaste functies. Ook in deze camera heeft Canon zijn innovatieve functie voor aangepaste functies behouden. Met aangepaste functies kan de gebruiker zijn fotografische ervaring verbeteren. Met zo’n functie in een hoogtechnologische camera wordt het leuk en een medium voor elke artiest om zijn horizon te verbreden. Maar om het op de juiste manier te gebruiken, moet je weten hoe je aangepaste functies in canon 7 d mark ii kunt gebruiken.

Canon 7D Mark II heeft een continue opnamesnelheid van 10 fps en is speciaal ontworpen voor sport- en natuurfotografie. Er zijn in de loop der jaren een aantal verbeteringen aangebracht aan de Canon-camera om een ​​apparaat als dit te maken. Het heeft een high-end 65-punts AF-systeem en een buffer om uitzonderlijke beelden met absolute helderheid te maken. Afgezien van de technologische versterkingen, heeft deze camera een stoer en weerbestendig ontwerp. Al deze verbeteringen maken deze camera een uitstekende keuze voor veel fotografen.

Gebruiken Aangepaste Functies Canon 7D

Net als alle andere aangepaste functies in de Canon-camera, zijn er bepaalde categorieën aangepaste functies in de 7D-camera. Alle aangepaste functies zijn ingedeeld in vier hoofdgroepen, we kunnen ze als functionele groepen aanspreken.

Canon 7D Mark II Persoonlijke Instellingen

1 – Blootstelling:

Dit omvat de eerste groep aangepaste instellingen voor de Canon 7D mark II-camera. Elke instelling die betrekking heeft op belichting en die kan worden aangepast, valt onder deze categorie.

Met deze camera kunt u een aantal instellingen met betrekking tot de belichting wijzigen. Hiermee kunt u de toename van het belichtingsniveau, de ISO-uitbreiding en de flitssynchronisatiesnelheid instellen tijdens het fotograferen in de AV-modus. Dit geeft de beelden een geheel nieuwe kwaliteit. Afgezien van de genoemde instellingen, kunt u ook de volgorde van veiligheidsverschuiving en bracketing instellen.Functies foto’s canon 7d mark ii instellingen

2 – Afbeelding Instellingen:

Als u instellingen met betrekking tot Afbeeldingsinstellingen wilt aanpassen. Dit maakt de tweede groep voor aangepaste instellingen.Foto’s op canon 7d mark ii

Met de aangepaste instellingen voor afbeeldingen kun je tijdens het fotograferen veel dingen veranderen. Met de aangepaste instellingen kunt u ruisonderdrukking bij lange sluitertijd, ruisonderdrukking bij hoge ISO-snelheid en hoge toonprioriteit gebruiken. Dit geeft fotografen de kans om op afbeeldingen van bewegende objecten te klikken met absolute helderheid en zonder ruis.

3 – Schijf Instellingen:

Dit maakt de derde groep voor aangepaste instellingen in 7D. Als u aangepaste instellingen met betrekking tot autofocus wilt manipuleren en maken, kan dit worden gedaan met schijfinstellingen.

Deze instellingen zijn een van de meest verbazingwekkende resultaten van geavanceerde technologie die in deze camera wordt gebruikt. met de drive-instellingen kun je de manier wijzigen waarop autofocus zich gedraagt tijdens het fotograferen. Het is een innovatieve methode waarmee gebruikers natuurfoto’s van hoge kwaliteit kunnen maken.

U kunt de AI-servo-trackinggevoeligheid van de camera gebruiken, deze varieert van -2 tot +2. Het stelt je ook in staat om eerst met AI-servo te schieten. Tweede beeldprioriteit, AF-tracking en AF-micro-aanpassingen om de opname van behoorlijk hoge kwaliteit te maken. Er zijn een aantal andere functies, zoals AF-gebiedselectie, handmatige AF en AF-hulplicht. Met al deze aangepaste instellingen kun je je opnamen van enorm hoge kwaliteit maken.

4 – Andere Instellingen:

Er zijn verschillende opties om verschillende bewerkingen in de camera in te stellen. Dit zijn diverse instellingen die handig zijn bij het fotograferen in de aangepaste modus.

Dit zijn in feite aangepaste instellingen voor andere operationele besturing. U kunt veel functies gebruiken en uw parameters naar wens instellen. Met deze instelling kunt u aangepaste bedieningsinstellingen maken, de richting van de wijzerplaat wijzigen en een beeldverhouding toevoegen. Dit is de eindstreep in de weg van uw aangepaste instellingen en kan zeer nuttig zijn bij het klikken op geweldige afbeeldingen.

Hoe instellingen te wijzigen

Als je een Canon 7D Mark II-camera met aangepaste instellingen gebruikt, heb je een grote kans om op geweldige foto’s te klikken. Meestal worden de autofocus- en belichtingsfuncties gebruikt door fotoliefhebbers. Je moet weten hoe je deze aangepaste instellingen moet gebruiken, anders mis je misschien de helft van het plezier met de Canon 7D Mark II-camera.Canon 7d mark ii instellingen.

Pas de instellingen aan

U kunt de instellingen op uw Canon 7D Mark II-camera met enkele eenvoudige stappen aanpassen. pas op dat u niet op onnodige knoppen drukt om problemen met de instellingen te voorkomen.

1 – Zoek de menuknop om toegang te krijgen tot alle menu-opties. Je vindt de menuknop linksboven op de achterkant van je camera. je kunt het zien aan de zijkant van een digitaal scherm, in de buurt van de zoeker van je camera.

2 – Gebruik de pijltoetsen of de instelknop om door de menu-opties te bladeren. Met behulp van de kiestoets kunt u snel door alle menu-opties navigeren en de juiste instellingen maken.

3 – Als je in het instellingenmenu bent, gebruik je de instelschijf op de achterkant van je camera om wijzigingen aan te brengen. Met deze toets kunt u door alle opties navigeren en wijzigingen aanbrengen.

4 – Ga naar de juiste optie en druk op ‘set’ in het midden van de achterste instelschijf. U kunt de cijfers en de instellingen naar behoefte wijzigen.

5 – Zodra de instellingen correct zijn uitgevoerd en u alle parameters correct heeft ingesteld, drukt u op menu. Mogelijk moet u de menuknop meer dan eens gebruiken om het instellingenmenu te verlaten.

Dit geeft aan dat uw instellingen zijn opgeslagen en dat uw apparaat klaar is om foto’s te maken met uw instellingen.

Het gebeurt soms dat u uw foto’s ook kunt verliezen door een kleine fout of kleine corruptie. Het gebeurt ook wanneer u afbeeldingen van uw camera naar de computer overzet of verwerkt. Dit is een ernstig probleem voor elke serieuze fotoliefhebber. U moet altijd een handleiding hebben om Canon 7D-foto’s te herstellen in geval van verlies. Dit helpt bij het behouden van de integriteit van uw kostbare foto’s.

Met het gebruik van deze aangepaste instellingen in je Canon 7D mark II camera, kun je een aantal objecten fotograferen die statisch en bewegend zijn. Dit helpt je ook om te fotograferen bij weinig licht en als je bij nachtlicht wilt fotograferen. Elke eigenaar van deze geweldige camera zou gebruik moeten maken van deze aangepaste instellingen.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie