Hoe te gebruiken Inline Afbeeldingen in Outlook E-mail

5 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Voeg inline afbeeldingen toe aan uw Outlook E-mails

Het verzenden van e-mails vanuit Outlook is een geweldige ervaring voor elke gebruiker. In de loop der jaren is Outlook een van de meest gebruikte toepassingen op computers geworden. Waarom niet! Het heeft alle functies om uw berichten enorm gemakkelijk en handig te maken. Tegelijkertijd heeft het functies toegevoegd om uw e-mails er geweldig uit te laten zien. Meestal voegen we afbeeldingen toe aan de e-mail om deze naar iemand te sturen. Outlook biedt u echter ook een functie om inline afbeelding outlook e mail zelf in te voegen.

Vaak willen we afbeeldingen verzenden die relevant zijn voor onze tekst in onze e-mails. Deze foto's moeten apart worden gedownload en je kunt ze in een ander venster bekijken. Dit vermindert de interesse van uw e-mail of elimineert de relevantie van uw tekst en afbeelding. Door een inline-afbeelding aan uw e-mails toe te voegen, kunnen ze een geheel nieuwe ervaring krijgen. Dit kan van vitaal belang zijn voor veel commerciële, persoonlijke en algemene e-mails.

Hoe kan je Iinvoegen Inline Afbeelding In Outlook Mail

U kunt inline afbeeldingen toevoegen aan de e-mailtekst inline met uw tekst in Outlook. Hier zijn enkele eenvoudige stappen om dit te doen:

1 - Stel de e-mail op – Gebruik HTML-opmaak terwijl u de e-mail opstelt.

2 - Gebruik de muis om de cursor naar de positie te wijzen waar u de afbeelding wilt invoegen.

3 - Ga naar het lint en klik op Invoegen

4 - Ga naar Illustraties

5 - Klik op Afbeelding - U kunt ervoor kiezen om de afbeelding van een online bron of een schijf te gebruiken.

6 - Zoek en selecteer de afbeelding die u wilt invoegen - U kunt ook meer dan één afbeelding gebruiken, houd CTRL ingedrukt terwijl u afbeeldingen selecteert.

7 - Klik op Invoegen.

Hiermee wordt de afbeelding of afbeeldingen in lijn met de tekst in uw e-mail ingevoegd. Men kan de afbeelding verplaatsen en andere daaraan gerelateerde functies gebruiken. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding voor meer opties, zoals het toevoegen van een link of tekst.

De bovenstaande stappen gelden voor bijgewerkte versies van Outlook zoals Outlook 2013. Als u Outlook 2007 gebruikt, heeft het enkele andere opties om dezelfde taak uit te voeren. Dit zijn de stappen die u nodig hebt om afbeeldingen in te voegen met de tekst in Outlook.

Outlook 2007: Afbeeldingen Invoegen Inline in Outlook E-mail

Outlook 2007 heeft een aantal verschillende menu-opties, in tegenstelling tot de hogere versies. Dus om dezelfde taak in Outlook 2007 uit te voeren, moet u verschillende stappen doorlopen. Hier zijn de stappen om afbeeldingen inline in de tekst in uw e-mail in te voegen.Outlook afbeelding in mail.

1 - Stel uw bericht op met HTML-opmaak.

2 - Plaats de aanwijzer en plaats de cursor op de aangewezen plek van uw afbeelding.

3 - Klik op het tabblad Invoegen

4 - Ga naar afbeeldingen

5 - Blader door uw afbeeldingen en selecteer afbeelding.

6 - Klik op Invoegen.

7 - Als u een afbeelding online wilt toevoegen, gaat u naar de webpagina en sleept u de afbeelding naar uw bericht.

8 - Klik op Toestaan om het toevoegen van een afbeelding van een online bron toe te staan.

Hiermee wordt een afbeelding aan uw berichttekst toegevoegd en ziet de e-mail er aantrekkelijker uit. U kunt een afbeelding aan uw e-mails toevoegen met Outlook 2007, 2003, 2002 enz. Tijdens het gebruik van Outlook 2002 en 2003 kunt u een optieknop krijgen met een ander uiterlijk.Inline images in Outlook.

Een aantal gebruikers heeft geleden onder het verlies van profielinformatie. Soms vanwege overbelasting of accumulatie van enorme gegevens in Outlook. Als alternatief, corruptie van PST-bestanden die de profielinformatie kunnen beïnvloeden. In zulke tijden vraagt ​​een gebruiker zich altijd af hoe ik mijn Outlook-profiel 2007, 2003, enz. kan repareren. Het is beter om een ​​dergelijke situatie te vermijden door back-ups van uw PST-bestanden te maken, zodat Outlook functioneel en bugvrij blijft.Inline afbeelding Outlook.

Het toevoegen van een afbeelding aan uw e-mail is echt een bijkomend voordeel voor u. In de meeste berichten die door gebruikers worden verzonden, is een afbeelding vereist. Het zorgt er niet alleen voor dat het bericht er aantrekkelijk uitziet, maar voegt ook meer gewicht toe aan uw e-mails. Met deze eenvoudige en gemakkelijke stappen kunt u foto's aan uw e-mail toevoegen voordat u deze naar iemand verzendt. Dit helpt ook om bijlagen in de e-mail te vermijden, wat geweldig is omdat veel van de bijlagen ongezien blijven.
 

About the Author: Remo Software