Hoe te Gebruiken Outlook Postvak Repareren Gereedschap om Repareren Beschadigd Gegevensbestand

5 minutes read

Als de Outlook Inbox Repair Tool de corruptie niet kan herstellen of meer problemen veroorzaakt, kunt u Remo Repair PST gebruiken, een professionele tool die elk beschadigd of beschadigd Outlook-gegevensbestand gemakkelijk kan repareren. Het kan al uw e-mails, contacten, agenda’s, taken, notities, dagboeken en andere items herstellen zonder gegevensverlies of schade te veroorzaken. Het kan ook gecodeerde, met een wachtwoord beveiligde en grote gegevensbestanden repareren. U kunt Remo Repair PST hier gratis downloaden en uitproberen.

Geschreven door
Bijgewerkt aan

Als u niet weet wat Outlook is, (waar was u dan!?) Het is een applicatie waarmee u meerdere e-mailaccounts kunt beheren. Maar dat is niet alleen goed voor... Het werkt ook met Microsoft Exchange Server en Microsoft Sharepoint Server voor meerdere gebruikers in een organisatie om mailbox en agenda's, openbare Exchange-mappen enz. te delen...  Zodra u de applicatie gaat gebruiken, zult u merken dat u naar de app gaat meer en meer voor andere taken dan alleen het bekijken van uw mailbox.Outlook gegevensbestand beschadigd

Het vinden van uw Outlook-app of -mappen die niet goed werken, is nooit een prettige ervaring, daarom wordt Outlook geleverd met een Inbox Repair-tool (scanpst.exe) om fouten in het bestand te diagnosticeren en te repareren. Gebruiken Inbox Repair tool om beschadigde bestanden in Outlook Data File (.pst en .ost) te herstellen. Het kan helpen om de integriteit van dat gegevensbestand intact te houden.Beschadigde PST bestanden herstellen

Hoe vind je de Inbox Repair Tool?

De locatie van de inbox-reparatietool hangt af van de versie van Microsoft Outlook die de gebruiker heeft en of hij een 64-bits of 32-bits versie van Windows gebruikt.Repareren postvak outlook inbox gereedschapt.

Er zijn veel verschillende versies van Microsoft Outlook en afhankelijk daarvan kan de locatie van het Scanpst.exe-bestand verschillen.Repareren Outlook inbox gereedschapter.

Outlook 2007-32 Bit Windows-> C:\Program Files\Microsoft Office\Office12

Outlook 2007-64 Bit Windows-> C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office12

Outlook 2010-32 Bit Windows-> C:\Program Files\Microsoft Office\Office14

Outlook 2010-64 Bit Windows-> C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office14

Outlook 2013-32 Bit Windows-> C:\Program Files\Microsoft Office\Office15

Outlook 2013-64 Bit Windows-> C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office15

Outlook 2016-32 Bit Windows-> C:\Program Files\Microsoft Office\Office16

Outlook 2016-64 Bit Windows-> C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office16

Een andere methode om het pst-bestand te lokaliseren is via de Mail-applet in het Configuratiescherm-> knop Gegevensbestanden.

Hardlopen Postvak Reparatieprogramma:

  • Selecteer het bestand dat u wilt scannen in de inbox-reparatietool.
  • Druk op de startknop nadat u het pst-bestand hebt geselecteerd om te scannen.

Het Inbox Repair Tool (scanpst.exe) met een bestand geselecteerd om te scannen

  • De scanpst voert eerst de analyse uit. De tijd om deze analyse te voltooien hangt af van de grootte en het niveau van het beschadigde bestand.

Analyseren ….

  • Zodra de analysescan is voltooid, worden een scanrapport en opties voor de volgende stap weergegeven. Voor meer informatie over het type corruptie, druk op de Details-knop

Fouten werden gevonden en kunnen worden hersteld.

Stappen voor het repareren van proces:

  • Zorg ervoor dat er een back-up van het pst-bestand is voordat u het reparatieproces start.
  • Nadat op de reparatieknop is gedrukt, begint het eigenlijke reparatieproces. Dit proces kan enige tijd duren, afhankelijk van de grootte van het pst-bestand.
  • Soms wanneer het reparatieproces begint, wordt "niet reagerend" weergegeven in de titelbalk. Maar eigenlijk hangt het niet maar maakt het een kopie van het pst-bestand op de achtergrond of is het herstelproces al begonnen.

Reparatie voltooid!

Als het proces correct verloopt, verschijnt na tijd een uiteindelijke "Reparatie voltooid".

Ontwikkeld door Microsoft Inbox Repair Tool is compatibel om problematische problemen met Outlook-gegevensbestanden op te lossen, maar het is nog steeds een gratis tool en het heeft zijn beperkingen. Wanneer het probleem drastisch wordt, heeft het een lager slagingspercentage bij het repareren van een beschadigd bestand. Als het PST-bestand bijvoorbeeld wordt verwijderd of geleegd vanwege een virusaanval, kan de gratis tool niet worden hersteld. Bovendien is er geen garantie dat de gratis tool alle fasen van het reparatieproces zal voltooien, het kan halverwege stoppen. Dus voor veiligheidsdoeleinden is het raadzaam voor gebruikers om te gebruiken PST Repareergereedschap een meer geavanceerde PST-reparatietool in plaats van een gratis hulpmiddel te gebruiken, omdat het gebruik van Scanpst.exe ook een nadelig effect heeft en voor uw bestwil, probeer het beste in plaats van later spijt te krijgen.

About the Author: Remo Software