Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe te Gebruiken Windows 10 Back-up en Herstel Gereedschap

Wist niet over Windows 10 Back-up & Herstel Gereedschap? Het is tijd!

Met de toename van de hoeveelheid gegevens die elke dag binnenkomt. Je begint je steeds meer bewust te worden van je gegevensback-up. En waarom zou je niet? Alle gegevens zijn belangrijk, of het nu gaat om persoonlijke bestanden, grote downloads van een besturingssysteem, dierbare herinneringen zoals foto’s en video’s of officiële documenten, enz. Voor gegevens in elk van deze formulieren is een back-up nodig. We willen allemaal op onze back-up kunnen vertrouwen voor het geval we per ongeluk bestanden verwijderen of dagelijks gevaar lopen op onze laptops of op een harde schijf.

We weten allemaal dat er vele redenen zijn, kunnen we vinden om te rechtvaardigen, hoe belangrijk het kan zijn voor eenieder van ons om een ​​goede, betrouwbare back-up te hebben? Laten we zeggen dat het verstandig is om een ​​back-up van al uw bestanden te hebben. En Windows 10 heeft gegevensback-ups moeiteloos gemaakt. Windows 10 lijkt goed uitgerust te zijn met revolutionaire cloudopslag, back-up en ook herstelhulpmiddelen.

Hoewel het belangrijk is om een ​​goede back-up te hebben en te gebruiken, is het altijd handig wanneer u goed bekend bent met het gebruik van de herstelhulpmiddelen. Je hoeft er niet te ver op te zoeken, want het is allemaal beschikbaar op Windows 10.

Om u te helpen bij het gebruik van de Windows 10-back-up. Hier zijn een paar richtlijnen……

Gids voor het gebruik van bestandsgeschiedenis:

Bestandsgeschiedenis is geïntroduceerd in Windows 8 en het is opnieuw verschenen in Windows 10. Het is een van de gemakkelijkste functies en het wordt aanbevolen om een back-up te maken op Windows 10. U kunt ‘Bestandsgeschiedenis’ gebruiken om een back-up van uw persoonlijke gegevens te maken.

  • Klik op de Windows-knop en begin in “Bestandsgeschiedenis” te typen. Het menu zal “Instellingen bestandsgeschiedenis” oproepen. Klik om het te openen. Ga naar een back-up en voeg een station toe. Selecteer een schijfstation of netwerklocatie die u wilt gebruiken voor de back-up van uw bestandsgeschiedenis.
  • Klik nu op “Meer opties” om een back-up te maken. U kunt wijzigen wanneer een back-up wordt gemaakt van uw bestanden, een map toevoegen of uitsluiten of Bestandsgeschiedenis wijzigen naar een ander station.

Gids voor het gebruik van back-up en herstel:

Dit was oorspronkelijk beschikbaar op Windows 7, dus verwart het niet met Systeemherstel. Dit is om een back-up te maken van gegevensbestanden uit uw systeembibliotheek en elk bestand of map op uw harde schijf. Met dit hulpprogramma kunt u alle Windows 7-back-ups op uw Windows 10-computer herstellen. U kunt het ook gebruiken om een back-up van uw Windows 10-pc te maken op dezelfde manier als waarop u een back-up van een Windows 7-pc zou maken.

  • U vindt deze tool in het Configuratiescherm – zoek gewoon naar “back-up” om deze te vinden.

Gids voor OneDrive:

Bestanden die u opslaat in OneDrive worden online opgeslagen in uw OneDrive-account. Het voordeel hiervan is dat je ook vanaf andere apparaten toegang hebt tot je bestanden. Wanneer u verschillende apparaten gebruikt, volstaat het om Windows te gebruiken of – log in op uw Microsoft-account en uw OneDrive-bestanden staan daar in Verkenner.

Gids op System Afbeelding Back-up:

U vindt deze functie in het paneel Back-up en herstel. Klik op ‘Een systeemkopie maken’ aan de linkerkant van het venster of de andere kant op:

  • Ga naar Bestandsgeschiedenis, klik op System Image Backup link in de linkerbenedenhoek van het scherm. Sluit een externe USB-harde schijf aan met voldoende vrije ruimte.
  • Terwijl u dit doet, wordt u gevraagd om uit een van de drie opties te kiezen om de back-up op te slaan. Als u op een van deze opties klikt, wordt het back-upproces vertraagd, dus klik op Volgende.
  • Bevestig en begin met het proces door op Back-up starten te klikken.

Zoals we eerder al vermeldden, zullen er momenten zijn waarop je merkt dat je herstelprogramma’s op Windows 10 nodig hebt. Telkens wanneer je Windows in een hopeloze toestand vindt en je wanhopig in een herstelomgeving terecht wilt komen. Dit zijn de gemakkelijkste manieren om het te doen….

  • Als u nog steeds kunt opstarten in Windows, selecteert u “Begin> Instellingen> Update & beveiliging“. Selecteer Herstel in het linkerdeelvenster en selecteer vervolgens “Opnieuw opstarten” nu.
  • Als Windows niet opstart en u nog steeds een systeemreparatieschijf hebt, plaatst u de schijf in uw optische station en start u uw pc op. Wanneer u wordt gevraagd om “Druk op een willekeurige toets….” Kies dan een taal.
  • Als Windows niet opstart en u een herstelschijf hebt, plaatst u het herstel-flashstation in een USB-poort en start u uw pc op. Als uw pc de flashdrive overslaat en probeert Windows op te starten. Start opnieuw op en open het instellingenscherm. Zoek naar een opstart- of opstartvolgordeoptie. U hebt met succes de flashdrive opgestart, selecteer een taal.

Eenmaal bevindt u zich in een herstelomgeving, selecteert u “Problemen oplossen” en vervolgens “Systemen Beeldherstel“.

Als u nog steeds niet zeker bent van uw herstelhulpmiddelen, kunt u hier altijd klikken om alles te zien data herstel programma voor Windows

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie