Geen Toegang tot Outlook PST

7 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Je voelt je misschien vreselijk nadat je geen toegang hebt gekregen tot je PST-bestand in Outlook 2019, 2016 of een andere versie. Zoals we allemaal weten, is het PST-bestand een cruciaal gegevensbestand om elke offline taak op Outlook uit te voeren. Als u het PST-bestand niet in Outlook kunt openen, hebt u geen toegang tot uw e-mails, bijlagen, contacten, herinneringen, gebeurtenissen of andere Outlook-items.

Als u foutmeldingen bent tegengekomen, zoals Outlook kan uw PST-bestand niet openen, Outlook kan de set mappen niet openen of het PST-bestand is beschadigd. Maak je geen zorgen! Omdat deze Outlook-fouten eenvoudig kunnen worden opgelost en u mogelijk toegang hebt tot uw Outlook-gegevens.

Hier is een beginnershandleiding over het oplossen van Outlook PST is niet toegankelijk voor fouten. Voordat u een van de bewezen hacks gebruikt om dit probleem op te lossen, moeten we eerst begrijpen waarom Outlook het PST-bestand niet kan openen.

Waarom Geen Toegang tot Outlook PST?

 1. PST bestand beschadigd, beschadigd of verloren.
 2. PST-bestand heeft de maximale limiet overschreden.
 3. Onderbrekingen zoals plotseling afsluiten van de computer.
 4. De harde schijf van Windows is geïnfecteerd met malware of is gecrasht.
 5. Microsoft Outlook-toepassing is gecrasht.
 6. PST-bestand is al in gebruik, d.w.z. draait op de achtergrond.
 7. Outlook heeft een conflict met incompatibele invoegtoepassingen.
 8. Een onjuiste methode gebruiken om een PST-bestand te importeren.

Notitie: Bekijk dit artikel als je geïnteresseerd bent om te leren hoe openen of importeren PST bestand in Outlook met behulp van de betrouwbare techniek.

Hoe Repareren Geen Toegang tot Outlook PST

1.       Outlook starten in de veilige modus:

Telkens wanneer u het PST-bestand tegenkomt dat niet kan worden geopend, opent u Outlook in de veilige modus. Op deze manier kunt u elke Microsoft Outlook-fout oplossen die wordt veroorzaakt door het conflict tussen Outlook en andere toepassingen die op uw Windows zijn geïnstalleerd.

 • Klik met de rechtermuisknop op de Windows Start knop in de linkerbenedenhoek van het scherm.
 • Selecteer de Run 
 • Typ in het vak Openen exe /safe en klik OK.
Start Outlook in Safe mode

2.       Invoegtoepassingen uitschakelen:

Als het openen van Outlook in de veilige modus niet in staat is om reparatie geen toegang tot Outlook PST fout, dan kan het probleem te maken hebben met de incompatibele invoegtoepassingen. Daarom moet u invoegtoepassingen uitschakelen die Outlook stoppen om het PST-bestand met succes te importeren.

 • Klik in Outlook op de File tabblad en selecteer de Options.
Select Options in Outlook

 • Ga naar de Add-inssectie en schakel alle invoegtoepassingen uit.
Disable add-ins to access PST file

 • Open nu uw Outlook opnieuw en schakel invoegtoepassingen één voor één in. Dit is om de invoegtoepassing te vinden die het openen van het Outlook PST-bestand verhindert.

3.       Gebruik ScanPST tool:

Wanneer uw PST-bestand beschadigd is, hebt u geen toegang tot e-mails of andere Outlook-gegevens. Onder elke kleine corruptie van PST-bestanden kunt u de ScanPST-tool gebruiken, een ingebouwde tool van Microsoft Outlook. Deze tool kan gemakkelijk verschillende fouten herstellen, zoals kan Microsoft Outlook niet starten of Fout bij verzenden/ontvangen. Als u echter een ernstig beschadigd PST-bestand wilt repareren, scrolt u omlaag naar de onderstaande methode.

 1. Sluit Outlook af en zoek de ScanPST-tool.

Volg het onderstaande ScanPST-pad, afhankelijk van uw Outlook-versie.

 • Outlook 2019:C:\Program Files\Microsoft Office\root\Office16
 • Outlook 2016: C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\root\Office16
 • Outlook 2013:C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office15
 • Outlook 2010: C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office14
 • Outlook 2007: C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office12
 1. Open de SCANPSTapplicatie op uw Windows om PST-bestand te repareren kan niet worden geopend fout.
Open SCANPST tool to fix PST file cannot be accessed error

 1. Klik op de Browse optie en selecteer het PST-bestand dat niet wordt geopend in Outlook.
locate Outlook PST file that cannot be opened

Notitie: Standaard wordt er een nieuw logbestand aangemaakt tijdens het herstelproces van het PST-bestand. Dus klik op de Options knop en selecteer No log of u kunt selecteren: Append to log en klik OK.

New log file automatically gets created
 1. Klik op de Startknop om het scanproces te starten. Kies de Repair optie als de ScanPST-tool een probleem vindt waardoor het PST-bestand niet wordt geopend in Outlook.
start fixing PST file cannot be accessed

Notitie: Als u de selecteert Make a backup of scanned file before repairing, de ingebouwde reparatietool maakt een back-up Outlook-gegevensbestand. Dit is om ervoor te zorgen dat er geen verdere schade wordt toegebracht aan uw PST-bestand dat niet wordt geopend. Om de standaardnaam van het back-upbestand te wijzigen, geeft u een nieuwe naam op in de Enter name of backup file veld.

Het oplossen van deze fout wanneer het PST-bestand ernstig beschadigd is, is een uitdaging met behulp van de ScanPST-tool. Maak in die tijd gebruik van betrouwbare Outlook PST-reparatiesoftware zoals Remo Repair PST.

4.       Remo PST reparatie:

Maak gebruik van Remo Repair PST, een erkend hulpmiddel met meer dan 10 miljoen downloads om verschillende PST-bestandsfouten op te lossen. Deze tool werkt met geavanceerde algoritmen voor het repareren van Outlook-gegevensbestanden om ernstig beschadigd of beschadigd PST-bestand te repareren dat in elke versie van Outlook is gemaakt. Zoals Outlook 2019, 2016 en nog veel meer. Download deze tool op uw Windows om het PST-bestand dat de fout niet opent gemakkelijk op te lossen.

free-download-for-win

 1. Download en installeer Remo Repair PSTsoftware om PST-bestand te repareren kan niet worden geopend fout.
 2. Start de tool en selecteer een optie op basis van uw behoefte en klik op Next.
  1. Open Default PST File: Selecteer deze optie als het corrupte PST-bestand zich op de gedefinieerde locatie bevindt.
  2. Select PST File Manually: Selecteer deze optie als u uw PST-bestand handmatig wilt lokaliseren dat niet wordt geopend.
  3. Find All Your PST Files: Als u meer dan één Outlook-profiel heeft, selecteert u deze optie om al uw PST-bestanden te vinden. Later kunt u het ontoegankelijke Outlook PST-bestand selecteren dat moet worden gerepareerd.
Fix Outlook PST cannot be opened using Remo Repair PST tool

 1. Klik op de Smart Scanoptie en selecteer een bestemming van uw keuze om uw gerepareerde PST-bestand op uw Windows op te slaan en klik op Repair.
 2. Nadat het Outlook PST-bestand niet kan worden geopend door de software is gerepareerd, controleert u het bestemmingspad om uw gerepareerde Outlook PST-bestand te bekijken.

Notitie: U kunt deze pagina FAQ controleren beantwoorden hoe repareren Outlook PST niet openen zelfs na het gratis repareren van het PST-bestand.

About the Author: Remo Software