Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Gegevens Terughalen Externe Harde Schijf Mac

Het herstellen van gegevens van een externe Mac-harde schijf kan een uitdaging zijn. Het goede nieuws is dat we u in dit artikel verschillende methoden laten zien voor het herstellen van uw gegevens en het repareren van uw Mac-harde schijf. Wanneer u bestanden of foto's van een Mac-harde schijf moet herstellen, intern of extern, kan Remo Recover u helpen gegevens gemakkelijk te herstellen.

Inhoudsopgave:

 Wat veroorzaakt gegevensverlies op de externe harde schijf van de Mac?

4 Methoden voor Mac-gebruikers om gegevens van een externe harde schijf te herstellen

Methode 1: Prullenbak gebruiken om verwijderde gegevens op Mac te herstellen

Methode 2: Bestanden herstellen vanaf back-up/Time Machine

Methode 3: Gebruik Data Recovery Software om bestanden te herstellen

 Stappen om gegevens van externe harde schijf op Mac te herstellen:

Methode 4: Repareer uw Mac externe harde schijf met Schijfhulpprogramma

Tips om gegevensverlies van de externe harde schijf van de Mac te voorkomen

We slaan onze gegevens op externe schijven op om ze veilig te houden, maar helaas lukt dit niet altijd. Het is gemakkelijk om in paniek te raken omdat de verloren gegevens cruciale documenten kunnen bevatten.

Gelukkig is het mogelijk om die verwijderde foto’s, bestanden en andere essentiële gegevens van de externe schijf te herstellen of te herstellen. U kunt gemakkelijk gegevens terughalen externe harde schijf Mac op vier manieren, en ik zal je in dit artikel in detail door elke methode leiden. Laat ons daarvoor eerst weten wat de oorzaken zijn van gegevensverlies op de externe harde schijf?

Wat Veroorzaakt Gegevensverlies op de Externe Harde Schijf van de Mac?

Voordat we beginnen met de herstelprocedures, is het belangrijk om te weten wat de oorzaak is van gegevensverlies op externe Mac-harde schijven; er zijn veel redenen waarom gegevens op een externe harde schijf van een Mac kunnen verdwijnen. Onder hen zijn;

 • Virus aanval.
 • Onbedoelde verwijdering of formattering van de schijf.
 • Verlies van partitiestructuur, storing in het bestandssysteem of corruptie.
 • Fysieke schade aan de schijf.
 • Soms wordt abrupt afsluiten veroorzaakt door het herhaaldelijk aansluiten en loskoppelen van de schijf.

Gezien deze gevallen en scenario’s voor gegevensverlies, hebben we vier manieren bedacht die u kunt gebruiken om een externe harde schijf op Mac te herstellen. Hier is hoe het gaat.

Hoe Gegevens Terughalen Externe Harde Schijf Mac?

Afhankelijk van de specifieke kenmerken van het scenario voor gegevensverlies op de externe harde schijf, zullen verschillende methoden u helpen bij het herstellen van uw gegevens van een Mac externe HDD of SSD. Voordat we elke methode in detail bespreken, laten we eerst snel begrijpen waarom u moet proberen uw verloren gegevens te herstellen voordat u dezelfde externe schijf gebruikt om nieuwe bestanden op te slaan.

De huidige besturingssystemen, zoals macOS, verwijderen gegevens niet onmiddellijk wanneer u gegevens of bestanden van een opslagapparaat wist. Elke gespecialiseerde software voor gegevensherstel kan verwijderde logische koppelingen herstellen en de toegang tot de gegevens herstellen zolang het bestand nog fysiek aanwezig is op het opslagapparaat (dat niet wordt overschreven).

Hoe dan ook, als de schijf eenmaal is overschreven, kunnen de gegevens erop niet worden hersteld met behulp van hulpprogramma’s voor gegevensherstel. Dit feit brengt ons bij het meest essentiële punt, namelijk om te onthouden dat je geen nieuwe gegevens op een schijf moet toevoegen wanneer je foto’s of bestanden op Mac probeert te herstellen.

U kunt altijd betrouwbare externe harde schijf herstelsoftware voor Mac gebruiken zoals Remo Recover Mac, Deze Mac-software voor gegevensherstel is een alles-in-één oplossing voor gegevensherstel voor Mac OS X. Het geavanceerde ingebouwde scanalgoritme helpt bij het herstellen van verwijderde bestanden, bestanden die verloren zijn gegaan door toepassingsfouten, verwijderde of ontbrekende volumes, opnieuw geformatteerd volumes en opnieuw gepartitioneerde Mac-schijven.

Laten we nu ingaan op methoden die u kunt gebruiken om gegevens van een externe Mac-harde schijf te herstellen met behulp van deze vier hieronder genoemde methoden:

Methode 1: Prullenbak gebruiken om verwijderde gegevens op Mac te herstellen

Gegevens zoals bestanden, foto’s, documenten of video’s die worden verwijderd, komen in de prullenbak van Mac terecht. Uw bestanden zijn mogelijk per ongeluk verwijderd en dit kan een aantal oorzaken hebben, maar u kunt ze eenvoudig herstellen met de Prullenbak.

Verwijderde bestanden worden in eerste instantie op elk Mac-systeem naar de Prullenbak gestuurd. Een kopie van deze bestanden wordt op de harde schijf van uw apparaat bewaard, zelfs als ze uit de Prullenbak worden verwijderd. Met andere woorden, uw gegevens gaan niet per se verloren, zelfs niet als u de prullenmand al hebt geleegd. Dit geeft aan dat je nog steeds kunt gegevens uit prullenbak terughalen geleegde op Mac.

De tijdsperiode voor het bestand in de Mac-prullenbak is echter standaard ongeveer 30 dagen (aanpasbaar). Alle bestanden ouder dan 30 dagen worden permanent verwijderd en u moet een hulpprogramma voor gegevensherstel gebruiken om gegevens van Mac te herstellen (uitgelegd in methode 3).

 • Open de Trash map op Mac. U kunt klikken op de Trash pictogram dat u onderaan ziet.
 • Er zal een flinke stapel van al uw verwijderde bestanden zijn. U kunt de benodigde bestanden één voor één zoeken met behulp van de zoekbalk.
 • U moet die bestanden nu terugzetten waar ze oorspronkelijk waren om ze te herstellen. Selecteer elk bestand als er meerdere zijn. Er verschijnen verschillende opties wanneer u met de rechtermuisknop op de bestanden klikt. Wanneer u selecteert Put Back, de bestanden keren terug naar hun oorspronkelijke locatie.

Methode 2: Bestanden herstellen vanaf back-up/Time Machine

Een ingebouwde tool genaamd Time Machine is standaard beschikbaar in macOS om u te helpen verloren gegevens te herstellen. Time Machine Backup brengt u naar eerdere versies van uw schijf als een echte tijdmachine.

Dit werkt echter alleen als u eerder een back-up heeft gemaakt. Gebruik deze methode als je een back-up hebt; ga anders verder met methode 3.

 • Zorg ervoor dat u een back-up hebt van de Time Machine op een schijf. Open de Finder en navigeer naar de map waar u de bestanden bent kwijtgeraakt.
Recover data from mac external hard drive
 • Klik op het klokpictogram in de rechterbovenhoek van uw Macbook of Macbook pro. Selecteer Enter Time Machine uit het vervolgkeuzemenu.
 • Als u het klokpictogram niet ziet, selecteert System Preferences uit de Apple menu. Klik op Time Machine in het nieuwe venster.
use time machine back to recover data from external hard drive on mac
 • Selecteer het selectievakje volgende op Show Time Machine in the menu bar optie. De Enter Time Machine optie is nu beschikbaar wanneer u teruggaat naar het klokpictogram in de menubalk. U kunt Launchpad ook gebruiken als een extra methode om Time Machine te starten.
recover data from external hard drive on mac
 • Zoek nu naar de verloren bestanden na het starten van Time Machine. Zoek en selecteer elk bestand. Druk vervolgens op de Restore knop om gegevens van de Mac-harde schijf te herstellen.
recover data from mac external hard drive

Methode 3: Gebruik gegevensherstel software om bestanden te herstellen

De beste methode voor het herstellen van bestanden is om software voor gegevensherstel te gebruiken, omdat de kans op het herstellen van de bestanden vrij groot is. Software voor gegevensherstel kan uw informatie mogelijk herstellen als u een verloren bestand of foto tegenkomt die niet langer uit de Prullenbak kan worden gehaald en waarvan u geen back-up hebt.

Remo herstellen (Mac) is een van de beste herstelsoftware voor externe harde schijven voor Mac. Remo Recover Mac heeft een gestroomlijnde interface die gemakkelijk te gebruiken is. De geavanceerde scanalgoritmen van de tool, die zijn ontwikkeld met de steun van specialisten op het gebied van gegevensherstel, bieden uitstekende herstelmogelijkheden. Er worden meer dan 300 verschillende bestandsindelingen ondersteund en u kunt alle bestandstypen die u bent kwijtgeraakt, herstellen.

Bovendien ondersteunt het alle nieuwste Mac OS-versies, waaronder Mac OS Monterey, High Sierra, Catalina en Big Sur, evenals eerdere versies.

Stappen om gegevens herstellen externe harde schijf Mac:

Notitie: Schakel de systeemintegriteitsbescherming van uw Mac uit voordat u de tool installeert. Hier is hoe het te doen: Hoe SIP uitschakelen of inschakelen op mac?

 • Open de tool, selecteer Recover Volumes or Drives, en selecteer vervolgens Volume Recovery.
 • Kies het Mac-station of -volume waarvan u gegevens wilt herstellen en druk op de Next knop.
 • U kunt kiezen tussen een Standard Scan en een Advanced Scan op het volgende scherm. Om Mac-volumes te herstellen, kunt u kiezen Advanced Scan.
Data recovery from Mac External hard drive.
 • Kies de bestandstypen die u wilt herstellen van de harde schijf van de Mac en klik vervolgens op Next om de scanprocedure te starten.
 • Wanneer het scanproces is voltooid, geeft de tool de gegevens weer die kunnen worden hersteld van het Mac-station in de Data View en File Type View.
data recovery software for mac external drive
 • Onderzoek de Mac-gegevens die zijn hersteld. Sla de herstelde bestanden op de gewenste locatie op.

De bovenstaande methoden helpen u gegevens van uw Mac externe harde schijf te herstellen. Als u echter nog steeds problemen ondervindt bij het herstellen van de externe harde schijf op Mac. Dit toont uw externe harde schijf die tekenen van storing vertoont en u moet controleren of deze kan worden gerepareerd.

Problemen die soms leiden tot een crash bij aansluiting of het niet toestaan dat u toegang hebt tot bestanden die erop zijn opgeslagen, kunnen betekenen dat uw externe harde schijf niet goed functioneert. In plaats van te wachten tot de schijf volledig uitvalt, kunt u proberen deze te repareren met Schijfhulpprogramma.

Notitie: U kunt details vinden over enkele van de beste gegevensherstel harde schijf software voor Windows en Mac.

Methode 4: Repareer uw Mac externe harde schijf met Schijfhulpprogramma

Volg de onderstaande stappen om te proberen de externe schijf te repareren.

 • Sluit je externe harde schijf aan op je Mac.
Repair your mac external hard drive with disk utility
 • Lanceren Disk Utility.
 • Selecteer de externe harde schijf in de lijst in het linkerdeelvenster van de app.
Use first aid to repair mac
 • Klik First Aid om te beginnen met het inspecteren en mogelijk repareren van de schijf.

U wordt gevraagd om door te gaan met het proces en de schijf is ontoegankelijk terwijl het hulpprogramma het op fouten controleert en repareert.

Om u te beschermen tegen een catastrofale schijfstoring, raden we u ten zeerste aan een back-up van de gegevens op de schijf te maken of de gegevens naar een ander apparaat te kopiëren voordat u de reparatie uitvoert. Stel het niet uit tot het te laat is.

Tips om Gegevensverlies van de Externe Harde Schijf van de Mac te Voorkomen

Hier zijn enkele tips om te voorkomen dat u gegevens verliest van een externe harde schijf.

 • Het is een goed idee om een back-up te maken van uw belangrijke bestanden met Time Machine. Op deze manier kunt u ze altijd terugkrijgen, zelfs als u ze kwijtraakt. Stel een schema in om regelmatig een back-up te maken van uw belangrijke gegevens.
 • Voorkom dat u de externe schijf regelmatig aansluit en verwijdert op uw MacBook of een ander apparaat. Elke onderbreking kan leiden tot gegevensverlies en schade aan uw schijf.
 • Vergeet niet om deze uit het Mac-systeem te verwijderen voordat u de schijf loskoppelt.
 • Formatteer de schijven of volumes niet vaak. Verminder het aantal opmaakprocedures zo veel als je kunt.
 • Elke fysieke schade aan externe schijven kan de gegevens erop beschadigen.
 • Virussen kunnen ook gegevens wissen. Gebruik antivirussoftware en scan uw schijf wanneer u de kans heeft.

Conclusie:

Het is mogelijk om gegevens op een externe harde schijf te verliezen, maar je kunt deze ook terugkrijgen. We hebben in dit artikel vier methoden behandeld voor herstel van de Mac-harde schijf; u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften past.

Wanneer u probeert verwijderde bestanden van een externe harde schijf van een Mac te herstellen, presteren de hulpprogramma’s voor gegevensherstel opmerkelijk goed, en u kunt uw gegevens meestal gemakkelijk herstellen met behulp van de Remo Recover-software. U kunt de Prullenbak en eventuele eerdere Time Machine-back-ups controleren voordat u deze acties uitvoert.

Veel gestelde vragen:

Kunnen gegevens van Mac externe harde schijf worden hersteld?

Ja, bestanden die zijn verwijderd of geformatteerd van een externe harde schijf kunnen worden hersteld. De verwerking van gegevens van harde schijven door moderne besturingssystemen maakt dit mogelijk met betrouwbare hulpprogramma’s voor gegevensherstel.

Hoe herstel ik foto’s van een externe harde schijf op Mac?

Om uw foto’s van een externe Mac-schijf te herstellen met behulp van software:
1.       Download en installeer Remo Recover Mac.
2.       Sluit uw externe harde schijf aan op uw computer.
3.       Lanceren Remo Recover Mac, selecteer de externe harde schijf en klik op Recover voor verloren gegevens.
4.       Wacht tot het scannen is voltooid.
5.       Bekijk een voorbeeld en selecteer de bestanden die u wilt herstellen.

Is het mogelijk om gegevens te herstellen van een externe harde schijf van een Mac die per ongeluk is gewist?

Het is inderdaad. Zolang de gewiste gegevens niet zijn overschreven door nieuwe gegevens, kan software voor gegevensherstel deze herstellen van een externe schijf. Probeer de schijf op uw Mac aan te sluiten en laat gegevensherstelsoftware de harde schijf scannen op herstelbare gegevens.

Kan ik gegevens herstellen van een externe harde schijf die niet wordt herkend op Mac?

Ja, dat kan gegevens terughalen externe harde schijf niet gedetecteerd of herkend op Mac. Als uw schijf echter fysiek is beschadigd, kan geen enkele software voor gegevensherstel u helpen uw bestanden ervan te herstellen.

Standaard afbeelding
John Harris

Senior Editor, Content Analyst and a fan of exceptional customer service. John develops and publishes instructional and informational content regarding partition management, Windows hot-fixes, data management and computer troubleshooting.

As a tenured data recovery specialist, John shares exceptional insights and blog posts about data loss and data recovery across any storage device. With 8+ years’ experience in writing for Data Recovery for both Mac OS and Windows OS computers, he is an avid learner who always wants to polish and simplify the data recovery process. John passes his free time playing Chess and reading Science Fiction novels.

Artikelen: 94

Geef een reactie