Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Gegevens Terughalen na Corruptie van Journaalbestanden

Een Journal-bestand is een ingebouwd programma van het HFS + -bestandssysteem “ook wel bekend als Mac OS Extended (Journaled)” dat alle wijzigingen op uw systeem of schijf behoudt, zelfs voordat de wijzigingen op de schijf worden opgeslagen. Wanneer journaliseren is ingeschakeld op een schijf, helpt het journaalbestand om de schijf te herstellen naar de gezonde staat na een plotselinge stroomstoring, malware-aanval, enz. Het journaalbestand houdt wijzigingen bij die binnen het systeem plaatsvinden en die nog niet zijn opgeslagen of voltooid. Als het systeem of besturingssysteem faalt, helpt het Journal-bestand bij het voltooien van de onvolledige of abrupt beëindigde taak door de recent bijgehouden wijzigingen te nemen. Als het journaalbestand zelf echter beschadigd is, kunt u de onderbroken taken of gebeurtenissen niet herstellen. Dus, leer hoe u kunt gegevens terughalen na corruptie van journaalbestanden door dit artikel in detail te lezen.

Symptomen van Corrupt Journal File:

Wanneer het Mac Journal-bestand van een gebruiker beschadigd is:

  • Het Mac-systeem kan willekeurig worden uitgeschakeld nadat het een tijdje goed heeft gewerkt
  • Vertraagde reactie en trage prestaties
  • Programma’s lopen willekeurig vast of vertragen wanneer ze worden uitgevoerd

U kunt nog steeds gegevens herstellen van een beschadigd Mac Journal-bestand door gebruik te maken van een reservekopie die hij / zij bezit. Maar als de gebruiker geen reservekopie heeft, zijn de gegevens mogelijk definitief verloren. Desalniettemin hoeft de gebruiker zich geen zorgen te maken, omdat ze nog steeds gegevens kunnen herstellen nadat ze een beschadigd journaalbestand op Mac zijn tegengekomen met behulp van professionele software voor gegevensherstel. Remo Recover is een software die dat wel kan gegevens terugzetten Mac systemen ongeacht de ernst of het type corruptie.

Notitie: De gebruiker moet stoppen met het gebruik van de partitie of de Mac voor een efficiënt gegevensherstelproces nadat het Journal-bestand is beschadigd.

Voordat u zich afmeldt voor professionele Mac-gegevensherstelsoftware zoals Remo Recover, kunt u nog steeds uw Journal-bestand herstellen en een ontoegankelijke schijf of systeem gratis herstellen door de onderstaande stappen te volgen.

Gebruik FSCK Opdracht om toegang Mac System of Drive na geconfronteerd Journal File corruptie:

Wanneer een gebruiker geen toegang heeft tot zijn systeem of schijf vanwege de beschadiging van het Journal-bestand, kan men dit oplossen met de FSCK-opdracht door over te schakelen naar de modus voor één gebruiker. Om op te starten in de modus voor één gebruiker, zet u uw systeem uit en houdt u ingedrukt Command + S totdat het scherm opstart. Typ of kopieer en plak deze code fsck -fy. Dit zou elke milde corruptie of probleem in uw partitie of bestandssysteem moeten oplossen.

Gebruik Schijfhulpprogramma’s First Aid Option naar Mac herstellen na geconfronteerd Journal File corruptie:

Wanneer een gebruiker geen toegang heeft tot zijn Mac-systeem of een bepaald station, moet hij / zij zijn / haar mac opstarten in de herstelmodus. Om het Mac-systeem op te starten in de herstelmodus, zet je je systeem uit en houd je ingedrukt Command + R knoppen totdat het scherm opstart. Zodra de gebruiker in de herstelmodus is opgestart, start u “Schijfhulpprogramma”, selecteert u het station dat niet toegankelijk is en klikt u op de optie “Eerste hulp” gevolgd door de procedure.

Notitie: Als de gebruiker problemen ondervindt bij het opstarten in de herstelmodus, houdt u ingedrukt Command + Option + R knoppen als de gebruiker internettoegang heeft terwijl het Mac OS gegevens van internet downloadt om op te starten in de herstelmodus.

De bovengenoemde methoden zijn gratis oplossingen die de beschadiging of fouten in de schijf of het systeem kunnen verhelpen. Het wordt echter aangeraden om voorzichtig te zijn bij het uitvoeren van FSCK- of EHBO-procedures, aangezien het typen of plakken van onjuiste codes kan leiden tot het wijzigen of verwijderen van partities van het Mac-systeem. Tijdens het FSCK- of EHBO-proces kan een beginnende Mac-gebruiker dit verwarrend of moeilijk vinden.

Als de gebruiker geen toegang heeft tot de schijf of het Mac-systeem, zelfs niet nadat hij al deze tijdelijke oplossingen heeft geprobeerd, zou het formatteren van de schijf met Schijfhulpprogramma het laatste redmiddel voor de gebruiker zijn. Dit betekent dat de gebruiker de bestaande gegevens moet opofferen om toegang te krijgen tot het Mac-systeem of de schijf nadat het Journal-bestand is beschadigd.

Software naar Gegevens Herstellen na Corruptie van Journaalbestanden:

Zoals in het begin vermeld, is Remo Recover een bekroonde Mac-gegevensherstelsoftware die gegevens kan herstellen, ongeacht de ernst van de corruptie. Deze software staat bij mensen bekend als een gemakkelijk te gebruiken tool vanwege de zelfverklarende gebruikersinterface binnen de software. Remo Recover Mac kan ook gegevens terughalen externe harde schijf beschadigd en alle andere grote opslagapparaten die zijn geformatteerd met APFS-, HFS + – en exFAT-formaten

Een beginnende Mac-gebruiker kan eenvoudig bestandsherstel uitvoeren nadat hij is geconfronteerd met Journal-bestandscorruptie zonder enige begeleiding of service van derden. Hoe? Download Remo Recover Mac en volg de onderstaande stappen om gegevens te herstellen nadat u het Journal-bestand hebt beschadigd.

download the software to recover data after journal file corruption

Hoe Gegevens Terughalen na Corruptie van Journaalbestanden:

Download, installeer en start Remo Recover Mac op het Mac-systeem.

Notitie: Als uw Mac-systeem zelf niet toegankelijk is, verwijdert u de getroffen Mac-harde schijf, sluit u deze aan op een gezond Mac-systeem en voert u Remo Recover Mac uit.

Stap 1: Selecteer Recover/ Volumes optie in het hoofdscherm en selecteer vervolgens Volume recovery vanaf het volgende scherm.

Stap 2: Selecteer uw getroffen schijf en klik op Next.

Stap 3: Als uw beschadigde schijf niet in de lijst staat, vink dan de 2e optie aan “Als het gewenste volume niet in de lijst staat, selecteer (vink) deze optie om naar volumes te zoeken (niet voor schijven voor FAT-volumes)” en klik op Next.

select the 2nd option if your volume is not listed

Stap 4: Kiezen Advanced Scan vanuit het volgende venster om te beginnen met het scannen van de schijf met een beschadigd Journal-bestand.

choose advanced scan to recover data after journal file corruption

Stap 5: Selecteer de bestandstypen die u wilt herstellen en klik op “Volgende”. De gebruiker kan deze stap ook overslaan als hij alle gegevens op de schijf wil herstellen

select the file types that you want to recover after facing journal file corruption

Stap 6: Zodra het scanproces is voltooid, kan de gebruiker de herstelde bestanden evalueren door ze te selecteren en op het Preview knop.

preview the data recovered for a volume affected with journal file corruption

Gevolgtrekking:

Met de bovengenoemde gratis methoden en de instructies om Remo Mac-gegevensherstelsoftware te gebruiken, zou de gebruiker de beschadiging of herstelde gegevens moeten hebben hersteld nadat hij Journal-bestandscorruptie tegenkwam. Als de gebruiker echter problemen of verwarring ondervindt tijdens het gebruik van de software, kan hij gebruik maken van het technische assistentie geleverd door het Remo Software-team.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie