Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Gegevens Terughalen van Niet-Opstartbare Mac

Een niet-opstartbare of niet-opstartende Mac-computer maakt al uw bestanden ontoegankelijk. De meest voorkomende redenen achter een niet-opstartbare Mac zijn een virus- of malware-infectie, beschadiging van het bestandssysteem en een storing in het besturingssysteem.

Als u geen toegang meer hebt tot uw gegevens vanwege een niet-opstartbare computer, lees dan verder in dit artikel om te leren hoe u gegevens kunt herstellen van een niet-opstartbare Mac met behulp van 3 verschillende betrouwbare methoden.Niet-opstartbare Mac bestand terughalen

Methode 1: Gegevens herstellen van niet opgeslagen Mac met Remo Mac Data Recovery Software:

Gebruik Remo Recover (Mac)-software om in een paar stappen veilig gegevens van een niet-opstartbare Mac te herstellen. Deze Mac Data Recovery-tool scant sector voor sector om verloren of verwijderde bestanden te herstellen van een niet-opstartende Mac.

Remo Recover Mac-tool werkt in de alleen-lezen modus om veilig gegevens te herstellen van niet-opstartbare, beschadigde of geformatteerde Mac-computers zoals MacBook Air, MacBook Pro, iMac enzovoort. Remo herstellen (Mac) gereedschap is ook compatibel met de nieuwste versies van macOS zoals Catalina, Mojave, High Sierra, enz.

free-download-for-mac

Hoe Gegevens van Niet-Opstartbare Terughalen Mac?

Verbind uw niet-opstartbare Mac met de werkende Mac via een datakabel. En volg de onderstaande stappen om niet opgeslagen bestand terughalen Mac.

 1. Download en installeer Remo Mac Data Recovery-software op de werkende of gezonde Mac en klik op Recover Volumes/ Drives
 2. Selecteer de Volume Recoveryoptie en selecteer je niet-opstartbare Mac-schijf die is verschenen als een externe schijf en klik op Volgende.
 3. Klik op het gewenste volume waarvan u gegevens wilt herstellen van een niet-opstartbare Mac en klik op Volgende.
  (Vink het onderstaande selectievakje aan als het gewenste volume niet zichtbaar is)
 4. Selecteer nu de optie Geavanceerde scan en geef het bestandstype op dat moet worden hersteld van een niet-opstartende Mac en klik op Volgende.
  (Druk op Overslaan als u niet zeker weet welk bestandstype u wilt herstellen)
 5. Na het einde van het scanproces toont de software alle herstelde bestanden van de niet-opstartbare Mac-computer.
 6. Bekijk gratis een voorbeeld van de herstelde bestanden zoals foto’s of video’s en sla ze op de gewenste locatie van uw keuze op.

Snelle notitie: U moet een gezonde of werkende Mac-computer hebben om bestanden te herstellen van een niet-opstartbare Mac-computer.

Methode 2: Gegevens herstellen van een niet-opstartbare Mac met behulp van de doelschijfmodus:

Vereisten:

 1. Voordat u bestanden herstelt van een niet-opstartbare Mac met behulp van de doelschijfmodus, moet u ervoor zorgen dat u een opstartbare of gezonde Mac-computer hebt samen met uw niet-opstartbare Mac om gegevens te herstellen.
 2. Naar start de Mac op in de doelschijfmodus voor het overbrengen van gegevens van een niet-opstartbare Mac vereist een verbindingskabel zoals Thunderbolt of FireWire met de nodige adapters zoals FireWire naar Thunderbolt, enz.
 3. Zorg ervoor dat uw Mac-apparaten volledig zijn opgeladen om onderbrekingen zoals het afsluiten van de computer te voorkomen.Niet-opgeslagen document terughalen Mac .

Start een niet-opstartbare Mac vanaf een andere Mac om bestanden te herstellen:

Stap 1: Verbind uw twee Mac-systemen (niet-opstartbare Mac en opstartbare Mac) met behulp van verbindingskabels. En gebruik ook adapters om je Mac aan te sluiten als dat nodig is.

Stap 2: Schakel uw niet-opstartbare Mac in en houd de T-toets op het toetsenbord ingedrukt om uw niet-opstartbare Mac op te starten in de doelschijfmodus.

Stap 3: Om gegevens van een niet-opstartende Mac over te zetten of te herstellen naar uw opstartbare Mac-systeem, wacht u tot de niet-opstartbare Mac op de werkende Mac verschijnt als een externe harde schijf.

(Notitie: Decodeer uw doelschijf (macOS kan niet worden opgestart) als deze is beveiligd met FileVault.)

Stap 4: Schakel nu uw werkende Mac (opstartbare Mac) in en houd de Option-toets ingedrukt totdat het Mac-station als opstartbaar wordt weergegeven.

Stap 5: Selecteer vervolgens een niet-opstartbare Mac, waardoor de werkende Mac een niet-opstartbare Mac wordt.

Stap 6: Ga naar de Finder en een niet-opstartbare Mac-schijf die als een externe schijf op je werkende Mac wordt weergegeven.

Stap 7: Selecteer en kopieer de bestanden die u wilt herstellen van een niet-opstartbare Mac naar de host of opstartbare Mac.

Stap 8: Werp de Mac-schijf uit nadat u de overdracht of het herstellen van gegevens ervan hebt voltooid.

Methode 3: Mac opstarten in herstelmodus:

Volg de onderstaande stappen om een back-up te maken van of gegevens terughalen van niet-opstartbare Mac met behulp van de herstelmodus (Schijfhulpprogramma).

 1. Sluit een externe harde schijf aan op uw niet-opstartbare Mac.
 2. Start uw niet-opstartbare Mac opnieuw op en houd deze ingedrukt Command + R toetsen totdat je het Apple-logo ziet.
 3. Selecteer Schijfhulpprogramma nadat OS X-hulpprogramma’s op het scherm verschijnen.
 4. Selecteer nu het disk u wilt er gegevens van herstellen of er een back-up van maken (bijvoorbeeld Macintosh HD, tenzij u de naam ervan hebt gewijzigd).
 5. Selecteer vervolgens Bestand en klik op Nieuwe afbeelding.
 6. Selecteer afbeelding van geselecteerde disk (Macintosh HD).
  (Notitie: You can change the name of your disk selected)
 7. Selecteer nu uw externe schijf> kies compressed formaat> klik op Opslaan.
 8. Nadat het herstel- of back-upproces is voltooid, kunt u uw niet-opstartbare Mac-gegevens op de externe schijf vinden.

Notitie: De bovenstaande methode wordt uitgevoerd op een OS X El Capitan-interface en de andere OS X-versies kunnen enigszins verschillen.

Gevolgtrekking:

Als uw Mac opstart maar het besturingssysteem niet wordt geladen, kan dit te wijten zijn aan een beschadigd Mac-station dat kan worden gerepareerd eerste hulp uitvoeren vanuit de herstelmodus. Als dat niet het geval is, maak dan gebruik van Remo Recover (Mac), een betrouwbare software om bestanden te herstellen van een niet-opstartbare Mac en een geformatteerde of beschadigde Mac-drive. Remo Mac Data Recovery-tool ondersteunt ook gegevensherstel van externe harde schijven zoals pen drive, SSD, geheugenkaarten, enz.

Standaard afbeelding
John Harris

Senior Editor, Content Analyst and a fan of exceptional customer service. John develops and publishes instructional and informational content regarding partition management, Windows hot-fixes, data management and computer troubleshooting.

As a tenured data recovery specialist, John shares exceptional insights and blog posts about data loss and data recovery across any storage device. With 8+ years’ experience in writing for Data Recovery for both Mac OS and Windows OS computers, he is an avid learner who always wants to polish and simplify the data recovery process. John passes his free time playing Chess and reading Science Fiction novels.

Artikelen: 70

Geef een reactie