Gegevens Terughalen van Niet-Opstartbare Mac

Een niet-opstartbare of niet-opstartende Mac-computer maakt al uw bestanden ontoegankelijk. De meest voorkomende redenen voor een niet-opstartbare Mac zijn virus- of malware-infectie, beschadiging van het bestandssysteem en een storing in het besturingssysteem.

Als u geen toegang meer heeft tot uw gegevens omdat de computer niet kan worden opgestart, lees dan dit artikel verder voor meer informatie gegevens herstellen van niet-opstartbare Mac met behulp van 3 verschillende betrouwbare methoden.

Methode 1: Gegevens herstellen van een niet-opstartbare Mac met behulp van Remo Mac Data Recovery Software:

Gebruik Remo Recover (Mac) -software om in een paar stappen veilig gegevens te herstellen van een niet-opstartbare Mac. Deze Mac Data Recovery-tool voert sector voor sector scannen uit om verloren of verwijderde bestanden te herstellen van een niet-opstartende Mac.

Remo Recover Mac-tool werkt in de alleen-lezen-modus om veilig gegevens te herstellen van niet-opstartbare, beschadigde of geformatteerde Mac-computers zoals MacBook Air, MacBook Pro, iMac enzovoort. Remo herstellen (Mac) gereedschap is ook compatibel met de nieuwste versies van macOS zoals Catalina, Mojave, High Sierra, enz.

free-download-for-mac

Hoe Gegevens Terughalen van Niet-Opstartbare Mac?

Verbind uw niet-opstartbare Mac met de werkende Mac via een datakabel. En volg de onderstaande stappen om gegevens te herstellen van een niet-opstartbare Mac.

 1. Download en installeer Remo Mac Data Recovery-software op de werkende of gezonde Mac en klik op Recover Volumes/ Drives
 2. Selecteer de Volume Recoveryoptie en selecteer je niet-opstartbare Mac-schijf die is verschenen als een externe schijf en klik op Volgende.
 3. Klik op het gewenste volume waarvan u gegevens wilt herstellen van een niet-opstartbare Mac en klik op Volgende.
  (Vink het onderstaande selectievakje aan als het gewenste volume niet zichtbaar is)
 4. Selecteer nu de optie Geavanceerde scan en geef het bestandstype op dat moet worden hersteld van een niet-opstartende Mac en klik op Volgende.
  (Druk op Overslaan als u niet zeker weet welk bestandstype u wilt herstellen)
 5. Na het einde van het scanproces geeft de software alle herstelde bestanden weer van de niet-opstartbare Mac-computer.
 6. Bekijk gratis een voorbeeld van de herstelde bestanden zoals foto’s of video’s en sla ze op de gewenste locatie van uw keuze op.

Snelle notitie: U moet een gezonde of werkende Mac-computer hebben om bestanden te herstellen van een niet-opstartbare Mac-computer.

Methode 2: Gegevens herstellen van een niet-opstartbare Mac met behulp van de doelschijfmodus:

Vereisten:

 1. Voordat u bestanden herstelt van een niet-opstartbare Mac met de doelschijfmodus, moet u ervoor zorgen dat u een opstartbare of gezonde Mac-computer hebt, samen met uw niet-opstartbare Mac om gegevens te herstellen.
 2. Naar start de Mac op in de doelschijfmodusvoor het overbrengen van gegevens van een niet-opstartbare Mac is een verbindingskabel zoals Thunderbolt of FireWire vereist met de nodige adapters zoals FireWire naar Thunderbolt, enz.
 3. Zorg ervoor dat uw Mac-apparaten volledig zijn opgeladen om onderbrekingen zoals het afsluiten van de computer te voorkomen.

Start een niet-opstartbare Mac vanaf een andere Mac om bestanden te herstellen:

Stap 1: Verbind uw twee Mac-systemen (niet-opstartbare Mac en opstartbare Mac) met behulp van verbindingskabels. En gebruik ook adapters om uw Mac aan te sluiten als dat nodig is.

Stap 2: Schakel uw niet-opstartbare Mac in en houd de T-toets op het toetsenbord ingedrukt om uw niet-opstartbare Mac op te starten in de doelschijfmodus.

Stap 3: Om gegevens van een niet-opstartende Mac over te brengen naar of te herstellen naar uw opstartbare Mac-systeem, wacht u tot een niet-opstartbare Mac op de werkende Mac verschijnt als een externe harde schijf.

(Notitie: Decodeer uw doelschijf (macOS kan niet worden opgestart) als deze is beveiligd met FileVault.)

Stap 4: Schakel nu uw werkende Mac (opstartbare Mac) in en houd de Option-toets ingedrukt totdat het Mac-station als opstartbaar wordt weergegeven.

Stap 5: Selecteer vervolgens een niet-opstartbare Mac, waardoor de werkende Mac een niet-opstartbare Mac wordt.

Stap 6: Ga naar de Finder en een niet-opstartbare Mac-schijf die als een externe schijf op je werkende Mac wordt weergegeven.

Stap 7: Selecteer en kopieer de bestanden die u wilt herstellen van een niet-opstartbare Mac naar de host of opstartbare Mac.

Stap 8: Werp de Mac-schijf uit nadat u de overdracht of het herstellen van gegevens ervan hebt voltooid.

Methode 3: Mac opstarten in herstelmodus:

Volg de onderstaande stappen om een back-up te maken van of gegevens terughalen van niet-opstartbare Mac met behulp van de herstelmodus (Schijfhulpprogramma).

 1. Sluit een externe harde schijf aan op uw niet-opstartbare Mac.
 2. Start uw niet-opstartbare Mac opnieuw op en houd deze ingedrukt Command + Rtoetsen totdat je het Apple-logo ziet.
 3. Selecteer Schijfhulpprogramma nadat OS X-hulpprogramma’s op het scherm verschijnen.
 4. Selecteer nu het disk u wilt er gegevens van herstellen of er een back-up van maken (bijvoorbeeld Macintosh HD, tenzij u de naam ervan hebt gewijzigd).
 5. Selecteer vervolgens Bestand en klik op Nieuwe afbeelding.
 6. Selecteer afbeelding van geselecteerde disk (Macintosh HD).
  (Notitie: You can change the name of your disk selected)
 7. Selecteer nu uw externe schijf> kies compressed formaat> klik op Opslaan.
 8. Nadat het herstel- of back-upproces is voltooid, kunt u uw niet-opstartbare Mac-gegevens op de externe schijf vinden.

Notitie: De bovenstaande methode wordt uitgevoerd op een OS X El Capitan-interface en de andere OS X-versies kunnen enigszins verschillen.

Gevolgtrekking:

In het geval dat uw Mac opstart maar het besturingssysteem niet wordt geladen, kan dit te wijten zijn aan een corrupte Mac-schijf die kan worden gerepareerd eerste hulp uitvoeren vanuit de herstelmodus. Als dit niet het geval is, maak dan gebruik van Remo Recover (Mac), dit is betrouwbare software om bestanden te herstellen van een niet-opstartbare Mac en een geformatteerde of beschadigde Mac-schijf. Remo Mac Data Recovery-tool ondersteunt ook gegevensherstel van externe harde schijven zoals pen drive, SSD, geheugenkaarten, enz.

Gegevens Terughalen van Niet-Opstartbare Mac was last modified: oktober 29th, 2020 by John Harris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*