Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Gegevens Terughalen van Verwijderde of Corrupt Verloren Partitie

In dit artikel leert u hoe u gegevens van beschadigde verloren of verwijderde partities kunt herstellen en herstellen. Beschadigde partities kunnen een grote hindernis zijn om toegang te krijgen tot uw gegevens, toepassingen uit te voeren of een computer op te starten. Omdat, wanneer een partitie is beschadigd, verloren of beschadigd, u geen toegang meer hebt tot de schijf, ook in sommige gevallen wordt de partitie gemarkeerd als onbewerkt of soms wordt de hele partitie niet weergegeven in Deze pc of Deze computer.

Meestal denken veel gebruikers dat het herstellen van een beschadigde partitie de bestaande gegevens zal herstellen, maar dat is niet waar. Het repareren van een beschadigde of verloren partitie en gegevens terughalen van verwijderde of corrupt verloren partitie is totaal anders. Door een beschadigde partitie te repareren, moet u de schijf formatteren met een nieuw bestandssysteem. Terwijl het herstellen van een partitie het gebruik van herstelsoftware inhoudt en de gegevens terugkrijgt.

Hieronder volgen de 2 belangrijkste aspecten die u in dit artikel gaat leren.

 • Beschadigde of beschadigde harde schijf herstellen
 • Instructies om een beschadigde partitie te repareren

Hoe Gegevens Terughalen van Verwijderde of Corrupt Verloren Partitie?

Om de gegevens van een partitie te herstellen, hebt u een nodig partitie herstel software. Wanneer een partitie is beschadigd, is de map of bestandsstructuur die op die schijf aanwezig is nog steeds veilig, maar het bestandssysteem van de partitie wordt beschadigd.

Een partitieherstelsoftware scant de beschadigde partitie op gegevenshandtekeningen. Nadat de gegevenshandtekeningen zijn gevonden, herstelt de herstelsoftware de bestanden onmiddellijk op een gezond opslagstation. Hieronder volgen de instructies voor het gebruik van herstelgegevens van een verwijderde of beschadigde partitie. Geïntegreerd met robuuste scanalgoritmen is Remo een van de meest geprefereerde herstelsoftware. Download de Remo herstel software en volg de onderstaande instructies.

Tip: Wanneer gegevens herstellen van verwijderde of corrupt verloren partitie, hebben een externe opslagschijf aangesloten op uw computer. Omdat het opslaan van de herstelde gegevens op hetzelfde opslagstation ertoe kan leiden dat herstelbare gegevens worden overschreven en dat de herstelbare bestanden permanent worden gewist.
download now recover data from corrupted lost or deleted partition

Stappen om gegevens te herstellen van een beschadigde, verloren of verwijderde partitie:

 • Installeer en start de Remo Recover 6.0-software.
 • Selecteer in het startscherm de schijf waarvan u de partitie wilt herstellen.
 • Selecteer de onderstaande schijf en klik op Scan. Zodra de Quick Scan is voltooid, wordt de software uitgevoerd Deep Scan tegelijkertijd die scans op sectorniveau uitvoert voor gegevenshandtekeningen.
Vrijwaring: Aangezien deep scan zoekt naar gegevenshandtekeningen op sectorniveau, kan het wat tijdrovender zijn dan Quick Scan, maar de resultaten zullen uitstekend zijn.
click on the scan option
 • U kunt klikken op Dynamic Recovery View in de rechterbenedenhoek om de voortgang van de scan te controleren.
 • Na het scannen van de schijf worden de herstelde bestanden weergegeven in het herstelvenster onder de verloren partitie.
 • Selecteer de bestanden in het herstelvenster en klik op Recover om het herstellen van de bestanden te voltooien.
 • U kunt de Advanced Filter om de bestanden te lokaliseren die u niet hebt gevonden door alleen minimale informatie over de bestanden toe te voegen, zoals handtekening, bestandstype of alleen de wijzigingsdatum.

Het proces blijft hetzelfde voor de beschadigde partities die bestaan op een externe harde schijf of interne harde schijf of zelfs op een eenvoudige pen-drive. Nu u de gegevens hebt hersteld, kunt u de verloren of beschadigde partitie herstellen.

Tip: u kunt dezelfde software gebruiken om de gegevens te herstellen, zelfs voor onleesbare opslagstations.

Hoe Repareren je Beschadigde, Verloren of Verwijderde Partitie?

Er zijn verschillende redenen waarom een partitie beschadigd of beschadigd is. Het kan te wijten zijn aan slechte sectoren, abrupt stroomverlies of zelfs het verwijderen van de partitie (wanneer de partitie wordt verwijderd uit schijfbeheer). Wat de oorzaak ook is, de hoofdoorzaak van het probleem ligt in het bestandssysteem.

Bestandssysteem: het bestandssysteem bevat de metagegevens of index van een partitie. Vandaar dat wanneer een bestandssysteem beschadigd is, de partitie ontoegankelijk wordt.

Om een beschadigde partitie te repareren, moet u een nieuwe schijf maken, een stationsletter toewijzen en tenslotte de schijf formatteren met het nieuwste bestandssysteem. Hieronder volgen de twee manieren om een beschadigde partitie te repareren.

 • Gebruik het selectievakje Schijfopdracht
 • Schijfbeheer gebruiken

De oplossing waarbij het CHKDSK-commando wordt gebruikt, is ingewikkeld en kan moeilijk uit te voeren zijn, maar u kunt Schijfbeheer gebruiken. Hieronder volgen de stappen om een beschadigde harde-schijfpartitie te herstellen.

 • Klik op start en open “Computerbeheer”
Als u de nieuwste Windows 10, 8 of 7 gebruikt, kunt u meteen Computerbeheer typen in de startzoekbalk. In de oudere versie vindt u de optie Computerbeheer in het configuratiescherm
 • Selecteer in het computerbeheervenster de optie schijfbeheer in het opslagmenu
 • Menu voor schijfbeheer, de beschadigde partitie wordt gemarkeerd met een zwarte kleur en de gezonde schijf wordt blauw gemarkeerd
 • Klik met de rechtermuisknop op de beschadigde partitie en selecteer een nieuwe eenvoudige volume-optie en volg het proces zoals vermeld bij de installatie
 • Wijs vervolgens de stationsletter toe en formatteer de partitie met het gewenste bestandssysteem en klik op om het proces te voltooien
 • Open mijn computer of deze pc (nieuwste Windows) en uw beschadigde partitie moet correct werken

Het komt om het schijfcommando te controleren, het is vrij ingewikkeld en zelfs kleine fouten kunnen ertoe leiden dat de resterende partities op het opslagstation worden beschadigd. Maar als u de controleschijf wilt gebruiken, hebben we dit uitgelegd in het artikel over hoe u gegevens kunt herstellen van een niet-gedetecteerde harde schijf.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie