Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Gegevens van Beschadigde SD Kaart Terughalen op Mac

Gegevensverlies is een onvermijdelijk scenario, maar door de juiste aanpak te volgen, kunt u moeiteloos uw waardevolle gegevens van de beschadigde SD-kaart herstellen. Dit artikel zal u begeleiden naar effectieve oplossingen om dit te bereiken. Remo Recover is een betrouwbare tool voor gegevensherstel op SD-kaarten waarmee u uw gegevens gemakkelijk kunt herstellen zonder gedoe...

Secure Digital Cards, in de volksmond SD-kaarten genoemd, zijn uitzonderlijke opslagapparaten. Zelfs de beste apparaten hebben echter problemen en een van de onontkoombare problemen is gegevensverlies. Als u een van de gebruikers bent die gegevensverlies van uw SD-kaart heeft ondervonden als gevolg van corruptie op Mac, is dit artikel iets voor u. In het onderstaande gedeelte bespreken we meerdere oplossingen voor het herstellen van gegevens van beschadigde SD-kaarten op Mac. Als u op zoek bent naar het repareren van corrupte SD-kaarten en het herstellen van gegevens van corrupte SD-kaarten op Windows, raadpleeg dan de link.

Voordat we verder gaan met oplossingen, moeten we eerst begrijpen hoe we kunnen detecteren of uw SD-kaart beschadigd is in het onderstaande gedeelte.

Waarom wordt Mijn SD Kaart Beschadigd op Mac?

SD-kaart kan om de volgende redenen beschadigd raken op uw Mac-besturingssysteem:

 1. SD-kaart toont vol, maar leeg – Deze vreemde foutmelding geeft aan dat uw SD-kaart beschadigd is, de fout weigert uw toegang tot uw gegevens op de SD-kaart
 2. De kaart wordt niet herkend fout – In sommige gevallen kan het zijn dat u uw SD-kaart wordt niet herkend vanwege een corruptiescenario
 3. Apparaat defect – Een beschadigde SD-kaart kan ervoor zorgen dat het apparaat waarop het is aangesloten defect raakt. Dit kan zich uiten in een zwart scherm op uw digitale camera wanneer u toegang probeert te krijgen tot het opslagapparaat.
 4. Lees- en schrijfbewerkingen mislukken – Als u geen bestanden op de SD-kaart kunt kopiëren of plakken, duidt dit op een teken van beschadiging van de SD-kaart.
 5. Verdwijnende bestanden – Het belangrijkste teken van corruptie op SD-kaarten is dat uw belangrijke bestanden zoekraken.

Gelukkig kunt u, door de hieronder vermelde methoden te volgen, eenvoudig gegevensherstel uitvoeren vanaf een beschadigde SD-kaart. Om echter volledig van corruptie af te komen, moet u beschadigde SD kaart repareren.

Hoe Gegevens van Beschadigde SD Kaart Terughalen op Mac?

 1. Herstel gegevens van SD-kaart met behulp van back-up
 2. Herstel gegevens van beschadigde SD-kaarten met een professioneel hulpprogramma voor gegevensherstel

Gegevens van beschadigde SD kaart terughalen op Mac gebruiken back-up

Notitie – Deze methode is alleen van toepassing als u de achterkant van uw bestanden op een SD-kaart hebt ingesteld. Als je geen back-up hebt, ga je gang met de hieronder vermelde methode

 1. Sluit het apparaat aan waarvan u een back-up hebt gemaakt van uw Mac-besturingssysteem
 2. Klik met de rechtermuisknop op de map van waaruit u een back-up van uw SD-kaartbestanden hebt gemaakt
 3. Kopieer en plak de bestanden op uw Mac-besturingssysteem
 4. Plak de vereiste bestanden zodra u de beschadigde SD-kaart hebt geformatteerd

Hoe gegevens van beschadigde SD kaart herstellen op Mac gebruiken Remo herstellen

Remo herstellen Mac is een betrouwbaar hulpprogramma voor gegevensherstel dat uw bestanden moeiteloos binnen een paar klikken kan herstellen van een beschadigde SD-kaart. De tool is beproefd en getest door miljoenen tevreden actieve gebruikers. Met de beginnende gebruikersinterface kan de tool uw gegevens gemakkelijk binnen een paar klikken herstellen

 • Sluit uw SD-kaart aan op het besturingssysteem op Mac, start de tool Remo Recover (Mac) en klik op de Recover Volumes/Drives knop op het hoofdscherm.
 • Klik vervolgens op de Volumes Recovery knop om gegevens van een beschadigde SD-kaart te herstellen
 • Selecteer de aangesloten SD-kaart en klik op Next.
 • Remo Recover Mac-software wordt gestart Quick Scan, automatisch gevolgd door a Deep Scan van de geselecteerde SD-kaart en de lijsten met alle herstelde bestanden weergeven.
 • Bekijk een voorbeeld van herstelde gegevens en sla uw vereiste bestanden op als u tevreden bent met de herstelresultaten van de beschadigde SD-kaart.

Conclusie

Het artikel vat samen hoe u gegevens kunt herstellen van een beschadigde SD-kaart op macOS. Met een effectief hulpprogramma voor gegevensherstel zou u de bestanden moeten kunnen herstellen. Als u nog vragen heeft over het artikel, kunt u gebruik maken van de commentaarsectie hieronder.

Standaard afbeelding
John Harris

Senior Editor, Content Analyst and a fan of exceptional customer service. John develops and publishes instructional and informational content regarding partition management, Windows hot-fixes, data management and computer troubleshooting.

As a tenured data recovery specialist, John shares exceptional insights and blog posts about data loss and data recovery across any storage device. With 8+ years’ experience in writing for Data Recovery for both Mac OS and Windows OS computers, he is an avid learner who always wants to polish and simplify the data recovery process. John passes his free time playing Chess and reading Science Fiction novels.

Artikelen: 94

Geef een reactie