Hoe kan ik Gegevens van de Harde Schijf van LaCie Herstellen

6 minutes read

Vraagt u zich af hoe u gegevens van de LaCie-harde schijf kunt herstellen? Dit artikel heeft alles wat je nodig hebt. Gebruik voor snel herstel echter Remo Recover. Download Remo Recover nu om moeiteloos verloren of verwijderde gegevens van uw LaCie-drive binnen enkele klikken te herstellen.

Geschreven door
Bijgewerkt aan

Tegenwoordig gebruiken de meeste gebruikers externe harde schijven omdat de geheugencapaciteit in terabytes is, aangezien deze harde schijven voldoende geheugen bieden om een back-up van gegevens te maken. Lacie harde schijf is een van de merken die ook zorgen voor meer geheugen bij het opslaan van data. De gebruiker kan er echter gegevens van verliezen vanwege verschillende redenen, zoals een bestandssysteemfout die resulteert in een ontoegankelijke harde schijf.

Bent u gegevens kwijtgeraakt van de harde schijf van Lacie? Wilt u verloren gegevens ervan herstellen? Weet u niet hoe u er gegevens van kunt herstellen? Maak je geen zorgen; u kunt met succes al uw verloren gegevens van uw LaCie-harddrive herstellen met behulp van een effectieve tool voor gegevensherstel, zoals Remo Recover. Deze applicatie kan eenvoudig alle verloren gegevens zoals audio, video, documenten, foto's, enz. Van de harde schijf van Lacie in eenvoudige stappen herstellen. Bovendien is de applicatie gebruiksvriendelijker van aard, dus alle soorten gebruikers hebben gemakkelijk toegang tot de applicatie om met een paar klikken een succesvol herstel van de harde schijf uit te voeren.

Voorzichtigheid: Nadat u gegevens van de Lacie-harde schijf bent kwijtgeraakt, mag u die harde schijf niet gebruiken voor activiteiten zoals het verplaatsen van gegevens, het installeren van applicaties, enz. U kunt dus succesvol gegevensherstel uitvoeren vanaf de Lacie-harde schijf zonder een enkele gegevensherstelgegevens van de Lacie-harde schijf te missen.

Inhoudstafel

Mogelijke Redenen voor Gegevensverlies op LaCie-Harddrive

 • Onderbreking: wanneer u het bestandsoverdrachtproces onderbreekt door het aangesloten apparaat uit te werpen of het systeem plotseling uit te schakelen, kunnen er gegevens verloren gaan.
 • Formaat: dit is een van de belangrijkste redenen voor het verlies van alle gegevens die op de harde schijf zijn opgeslagen, omdat deze optie in het systeem alle gegevens op de partitie wist.
 • Onbedoelde verwijderingen (menselijke fout): Als het gaat om gegevensverlies, is menselijke fout een belangrijke oorzaak. Door een gebrek aan ervaring of door niet op te letten, kan iemand een bestand overschrijven, een bestand verwijderen of zelfs een schijf formatteren, wat gegevensverlies kan veroorzaken.
 • Virusaanvallen: gegevens worden op de harde schijf opgeslagen en gaan ook verloren wanneer de harde schijf ernstig wordt aangevallen door virussen en malware.

Is het Mogelijk om Gegevens van de LaCie-Harddrive te Herstellen?

Ja, het is mogelijk om gegevens van LaCie Hard Drive te herstellen. Wanneer u een harde schijf formatteert of verwijdert, kan het besturingssysteem niet meer verwijzen naar de gegevens die op de schijf stonden. Maar als de specifieke schijfsectoren niet worden overschreven, kunt u zelfs uw geformatteerde harde schijf herstellen. Daarom is het nog steeds mogelijk om verloren bestanden van de LaCie-harde schijf te herstellen, zolang uw gegevens niet worden overschreven. Daarom is het belangrijk om te stoppen met het gebruik van uw harde schijf zodra u uw bestanden kwijtraakt en ze zo snel mogelijk te herstellen.

Hoe Herstel je Gegevens van de LaCie Hard Drive

Methode 1: Herstel Gegevens van LaCie Hard Drive met behulp van Remo Herstellen

Gegevensherstel van LaCie Hard Drive is nu eenvoudiger dan ooit wanneer u een tool zoals Remo Recover hebt. Gebouwd met krachtige AI-algoritmen die zorgvuldig zijn ontworpen om meer dan 500+ soorten bestanden te identificeren en op te halen. Ongeacht wat er met uw Lacie-schijf is gebeurd (dood, kapot, beschadigd, beschadigd, geformatteerd) en waarom ontbreken uw bestanden. De tool kan gegevens herstellen van elke Lacie-harde schijf. Download nu!

Stappen om Gegevens van de LaCie-harde Schijf te Herstellen met behulp van Remo Recover

 • Download en installeer de Remo Recover-software op uw computer.
 • Sluit de LaCie Hard Drive aan op de computer met behulp van een geschikte kaartlezer.
 • Selecteer de harde schijf en klik op Scan.

Opmerking: als u de harde schijf niet kunt vinden, klikt u op Can't Find Drive? Optie.

 • Zodra de scan is gestart, kunt u tijdens het scanproces zelf op de Dynamic Recovery View klikken om het verloren bestand van de Lacie externe harde schijf te herstellen.

 • Na het scanproces kunt u uw verloren gegevens zien in de map Lost and Found of de map Lost Partition.

 • U kunt op elk bestand dubbelklikken om een voorbeeld van de herstelde bestanden te bekijken, zoals documenten, PPT's, Excel-bladen, foto's, video's, enz.

 • Als u tevreden bent met de herstelsessie, selecteert u de bestanden die u wilt Recover en klikt u op de knop Herstellen om ze op de gewenste locatie op te slaan.

Methode 2: LaCie-Harddrive Herstellen met behulp van Bestandsgeschiedenis

Bestandsgeschiedenis is een back-upfunctie in Windows. Hiermee kunt u gratis uw eerdere versies van verwijderde of verloren bestanden van de LaCie-harddrive herstellen. Volg de onderstaande methoden om gegevens van de harde schijf van LaCie te herstellen met behulp van de Windows-bestandsgeschiedenis:

 • Ga naar de map of Lacie externe harde schijf waaruit uw bestanden zijn verwijderd of verloren
 • Klik nu met de rechtermuisknop en selecteer Eigenschappen
 • Klik op het tabblad Vorige versies en selecteer de vorige versie waar al uw verwijderde of verloren bestanden zich bevinden.
 • Druk ten slotte op de knop Herstellen om uw gegevens te herstellen.

Opmerking: als u geen back-up van de bestandsgeschiedenis hebt, is het de hoogste tijd om deze gratis functie te gebruiken om uw gegevens te beschermen tegen onzeker gegevensverlies.

Gevolgtrekking

In dit artikel wordt samengevat hoe u gegevens van LaCie-harde schijven kunt herstellen. Het herstellen van gegevens van een harde schijf kan riskant zijn zonder de juiste begeleiding. Het wordt aanbevolen om altijd gebruik te maken van een vertrouwde tool voor gegevensherstel, zoals Remo-herstelsoftware, om het proces veilig en gemakkelijk te maken.

About the Author: Remo Software