Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Gegevens van Kapotte Harde Schijf Terughalen

Samenvatting: Als u op zoek bent naar manieren om gegevens van een beschadigde of gecrashte harde schijf te herstellen, heeft dit artikel alles om u te helpen gegevens van kapotte harde schijf terughalen. Herstel van beschadigde of corrupte harde schijven is vaak complex en alleen professionele software voor het herstellen van de harde schijf kan u helpen gegevens van de harde schijf te herstellen. Als u snel bestanden van uw harde schijf wilt terughalen, gebruikt u Remo-software voor het herstellen van de harde schijf door op de downloadknop hieronder te klikken.

free-download-for-win free-download-for-mac

Harde schijven zijn onze huizen waar we alles opslaan, van onze dierbare herinneringen tot belangrijke gegevens op het werk. Elke schade aan de harde schijf die leidt tot gegevensverlies kan stressvol zijn. Het goede nieuws is echter dat u gegevens van kapotte harde schijf terughalen of beschadigd is. Harde schijven zijn niet langer alleen een behoefte van tech-nerds, maar ook van bijna iedereen die een computer gebruikt.

Met de komst van harde schijven door de jaren heen is ook de manier waarop harde schijven worden gebruikt veranderd. Ze zijn niet alleen gewend aan meer gegevens, maar ook aan het regelmatig uitvoeren van grote gegevensoverdrachtbewerkingen. Daarom is het tegenwoordig een veel voorkomend probleem dat harde schijven beschadigd of beschadigd raken. Dat brengt ons bij deze meest gestelde vragen:

Kan ik gegevens herstellen van een kapotte harde schijf?

Is het mogelijk om gegevens van een corrupte harde schijf te herstellen?

Gegevens terughalen van een niet-opstartbare harde schijf?

Hoe een kapotte harde schijf herstel uit te voeren?

Als u een van die gebruikers bent die een antwoord probeert te vinden op bovenstaande vragen of gegevens probeert te herstellen van een harde schijf om precies te zijn, dan bent u hier aan het juiste adres. Dit artikel helpt u niet alleen om gegevens van corrupte, gecrashte of beschadigde harde schijven te herstellen, maar helpt u ook om uw corrupte of beschadigde harde schijf met eenvoudige methoden te repareren.

Voordat u doorgaat met het gegevens van kapotte harde schijf terughalen, moet u ons inzicht geven in gegevensverlies op harde schijven en de redenen erachter.

Is het Mogelijk om Gegevens te Herstellen van een Kapotte Harde Schijf?

Ja, het is mogelijk om zonder problemen gegevens van een corrupte harde schijf te herstellen. Om een volledig gegevensherstelproces van de harde schijf te garanderen, moet je jezelf strikt verbieden de harde schijf niet te gebruiken nadat er gegevens zijn verloren. Dit voorkomt onnodig overschrijven van gegevens die zijn verwijderd of verloren zijn gegaan van uw harde schijf.

Om gegevens van een gecrashte harde schijf te herstellen, moet u gebruik maken van software voor gegevensherstel op de harde schijf. Als u echter een beschadigde harde schijf heeft en er helemaal geen toegang toe hebt, moet u deze mogelijk repareren met behulp van de handmatige methoden die in het latere deel van het artikel worden vermeld.

 • Herstel gegevens met behulp van professionele harde schijf herstelsoftware
 • Corrupte of gecrashte harde schijf repareren

Note: Als het herstellen van uw gegevens prioriteit heeft boven het repareren van uw harde schijf, raden we u aan gegevens van uw gecrashte harde schijf te herstellen. De handmatige reparatiemethode kan uw kostbare gegevens in gevaar brengen.

Remo Harde Schijf Herstel Software: Best in Class Tool om bestanden van de harde schijf te herstellen

Remo Harde Schijf Data Herstel Software is de meest aanbevolen tool om gegevens van uw harde schijf te herstellen die corrupt, gecrasht of beschadigd zijn. De tool is gebouwd met een geavanceerde scan-engine en kan gegevens herstellen van harde schijven die lijden aan scenario’s voor gegevensverlies. Hieronder volgen de redenen waarom u Remo Harde Schijf Herstel Software zou moeten gebruiken:

 • Herstel bestanden, foto’s, video’s, documenten en andere 300 plus bestandsformaten van verschillende opslagapparaten zoals harde schijf, SSD, SD-kaart, USB-drive enz.
 • Dubbele scanmodi om gegevensherstel op de harde schijf te garanderen van complexe scenario’s voor gegevensverlies, zoals geformatteerde harde schijf herstel.
 • Ondersteunt herstel van gegevens van FAT32, FAT16. ExFAT-, NTFS-bestand en beschikbaar in alle versies van Windows en Mac OS

Download Remo harde schijf herstelsoftware nu gratis en begin met het herstellen van bestanden van uw harde schijf.

free-download-for-win free-download-for-mac

Software naar Gegevens van Kapotte Harde Schijf Terughalen

Om bestanden van een kapotte harde schijf te herstellen, download en installeer je de Remo Hard Drive Recovery Software op je computer. Sluit de harde schijf aan waarvan u bestanden wilt herstellen en volg de onderstaande stappen:

 • Start de tool, klik op Recover Partitions, selecteer de harde schijf waarvan u gegevens wilt herstellen en klik op Scannen

  • Na voltooiing van het scanproces ziet u de herstelde gegevens vermeld in File Type View en Data Type View

 • Gebruik de Preview om de herstelde bestanden van de harde schijf te controleren. Als u tevreden bent met het herstelproces van de harde schijf, slaat u de herstelsessie op en activeert u de tool om gegevens die zijn hersteld van de corrupte harde schijf op de gewenste locatie op te slaan.

NotitieSla de herstelde gegevens niet op dezelfde harde schijf op. Hierdoor worden de gegevens op uw harde schijf overschreven en wordt externe harde schijf herstel incompleet.

Is het Mogelijk om Gegevens te Herstellen van een Kapotte Harde Schijf?

Volg de onderstaande methoden een voor een om een corrupte of beschadigde harde schijf te repareren. U zou in staat moeten zijn om uw gecrashte harde schijf met succes te herstellen met een van de onderstaande methoden:

Harde schijf repareren vanaf een ingebouwde foutcontroletool:

 • Klik met de rechtermuisknop op de harde schijf of de partitie die beschadigd is en selecteer Properties
 • Ga in eigenschappen naar Tools en klik op Check
 • Klik vervolgens op Scan Drive om het proces van foutcontrole te starten

Dit controleert op fouten op uw harde schijf en repareert deze, waardoor uw ontoegankelijke harde schijfgegevens toegankelijk worden.

Als het hulpprogramma voor foutcontrole u niet heeft geholpen, gaat u verder met de volgende methode.

Rennen CHKDSK om uw corrupte harde schijf te herstellen:

Naar rennen CHKDSK volg de onderstaande stappen:

 • Pers Windows+X op jouw computer
 • Klik op Command Prompt (Admin)
 • Voer ten slotte de volgende opdracht in om de scan te starten en uw beschadigde harde schijf te repareren

chkdsk [f]: /f /r, waarbij [f] staat voor de letter van de harde schijf die moet worden gescand

Met het CHKDSK-commando zou u kleine fouten op de harde schijf moeten kunnen herstellen en hebt u toegang tot gegevens op uw harde schijf. Als CHKDSK uw corrupte harde schijf niet kan repareren, moet u uw harde schijf formatteren en gegevens herstellen van uw corrupte of gecrashte harde schijf met behulp van Remo Hard Drive Recovery Software.

Hoe Kan Ik Gegevens van Kapotte Harde Schijf Terughalen?:

Gegevensverlies op harde schijven kan verschillende redenen hebben, variërend van het per ongeluk verwijderen van de gegevens tot het verliezen ervan als gevolg van een beschadiging van de harde schijf. Evenzo kunnen er twee soorten schade zijn die kunnen optreden bij harde schijven: logische schade of fysieke schade.

Elk van de schade zal leiden tot gegevensverlies en u kunt alleen gegevens herstellen van een harde schijf die niet fysiek is beschadigd. Hieronder volgen de symptomen van een beschadigde of gecrashte harde schijf en de reden erachter:

 • Geen toegang tot de harde schijf – de fout wordt weergegeven ongeldig mediatype
 • Computer geeft foutmelding schijf niet geformatteerd. Wil je nu formatteren?
 • Het bestandssysteem op de harde schijf is RAW geworden
 • Bestandsnamen vervangen door willekeurige rare tekens
 • Ontbrekende bestanden en mappen op de harde schijf

Laat ons nu de meest voorkomende redenen achter een corrupte harde schijf weten:

 • Corrupt Bestandssysteem: Een bestandssysteem kan om verschillende redenen beschadigd raken, zoals een onjuist geformatteerd bestandssysteem of een met malware geïnfecteerde partitie.
 • Slechte Sectoren: Slechte sectoren op de schijf kunnen uw schijf ernstig beschadigen en maken het bijna onmogelijk om gegevens te herstellen, aangezien dit fysieke schade aan de harde schijf is
 • Onjuiste Partitionering van de Harde Schijf: Wanneer u schijfbeheer gebruikt om uw partitie te verkleinen of te vergroten/verkleinen, moet u heel voorzichtig zijn, aangezien de kans op beschadiging van uw harde schijf erg groot is.
 • Virusaanval: Omdat onze computer altijd verbonden is met internet, is de kans op een virusaanval of malware-infectie groot, wat kan leiden tot gegevensverlies.

Verlies nooit meer uw gegevens met deze snelle tips:

 • Maak regelmatig een back-up van gegevens om ervoor te zorgen dat u altijd voorbereid bent op scenario’s voor gegevensverlies
 • Schakel over naar slimme back-upoplossingen zoals cloudopslag om nooit gegevens te verliezen
 • Bescherm uw computer tegen virussen met vertrouwde antivirussoftware
 • Gebruik in het geval van gegevensverlies Remo Hard Drive Recovery Software.

Conclusie:

Gegevensverlies kan op elk moment gebeuren en u kunt er niet op anticiperen. De beste manier om u voor te bereiden op scenario’s voor gegevensverlies, is door regelmatig een back-up van gegevens te maken. Als u echter geen back-up van gegevens hebt en uw harde schijf is gecrasht of beschadigd is geraakt, kunt u altijd gebruik maken van Remo harde schijf herstelsoftware. Laat het ons weten als je ideeën hebt over de methoden die in dit artikel worden genoemd.

Standaard afbeelding
John Harris

Senior Editor, Content Analyst and a fan of exceptional customer service. John develops and publishes instructional and informational content regarding partition management, Windows hot-fixes, data management and computer troubleshooting.

As a tenured data recovery specialist, John shares exceptional insights and blog posts about data loss and data recovery across any storage device. With 8+ years’ experience in writing for Data Recovery for both Mac OS and Windows OS computers, he is an avid learner who always wants to polish and simplify the data recovery process. John passes his free time playing Chess and reading Science Fiction novels.

Artikelen: 82

Geef een reactie