Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe Kan Ik Gegevens van Niet te Monteren Schijf op Mac Herstellen

Volumes zijn de logische ruimte waarin gegevens, systeembestanden en andere informatie worden opgeslagen in macOS. Tijdens het opstarten van een Mac worden alle lokale bestandssystemen in een volume op het besturingssysteem aangekoppeld.

Met andere woorden, een volume wordt aangekoppeld als het macOS in staat is om gegevens op de schijf te lezen en te schrijven. Mounten is dus het proces waarbij het Mac-besturingssysteem informatie over het overeenkomstige volume verzamelt om toegang te krijgen tot de opslagruimte om informatie te lezen en te schrijven.

Helaas wordt onder bepaalde omstandigheden een volume of een schijf niet aangekoppeld. Als gevolg hiervan worden de gegevens in dat volume ontoegankelijk. In dergelijke gevallen moet u gegevens herstellen van een niet-koppelbare Mac-schijf. Laten we eerst de redenen begrijpen waarom dit gebeurt?

Veelvoorkomende scenario’s voor ontoegankelijk volume

 • Bestandssysteem corruptie (MFT)– De belangrijkste reden achter het verwijderen van het volume op macOS is corruptie. Bestandscorruptie leidt tot verlies in de MFT (Master file table). MFT fungeert als een boekhouder voor alle bestanden in de besturingssystemen, het houdt de informatie bij over elk bestand op de harde schijf.
 • Virus- of malware-infectie– Virussen en schadelijke software kunnen rechtstreeks van invloed zijn op het kernregister van een besturingssysteem en resulteren in corruptie en slecht functioneren van het besturingssysteem.
 • Storing in besturingssysteem – Een storing in het besturingssysteem is zeer zeldzaam, maar het heeft een enorme impact op uw schijf en veroorzaakt logische beschadigingen in de schijf.
 • Schijfhulpprogramma mislukt – ernstige corruptie of een schijfhulpprogramma zal resulteren in een niet-monteerbare externe harde schijf op Mac.

Is het Mogelijk om Gegevens te Herstellen van een Schijf die Mac Niet kan Mounten?

Ja, het is mogelijk om gegevens te herstellen van een externe schijf die de Mac niet aankoppelt. Het is typisch dat een externe harde schijf niet meer te koppelen is, met gegevensverlies tot gevolg. U kunt het ontkoppelde volume mogelijk niet herstellen, zelfs niet met Schijfhulpprogramma. In dit geval is de beste manier om uw gegevens te herstellen van de niet-monteerbare schijf met behulp van de Remo Recover Mac. U kunt weer toegang krijgen tot verloren bestanden en mappen met behulp van Remo Recover Mac.

Hoe Kan Ik Gegevens van Niet te Monteren Schijf op Mac Herstellen?

Remo Herstel Mac Pro editie is een innovatief hulpprogramma dat gegevens kan herstellen van verwijderde / ontbrekende volumes, geformatteerde / opnieuw geformatteerde volumes en opnieuw gepartitioneerde schijven, met volledige maphiërarchie. Bovendien stelt de software ons in staat om gegevens te herstellen van ontoegankelijke of corrupte volumes en volumes die niet kunnen worden geactiveerd.

Om gegevens van niet te monteren schijf op Mac herstellen, hoeft u alleen maar de software te downloaden en te installeren. Volg daarna de instructies op het scherm om gegevens van niet te monteren schijf op Mac herstellen.

Bent u gegevens kwijtgeraakt van een Mac-schijf die niet kan worden gekoppeld? Herstel gemakkelijk uw verloren of verwijderde gegevens van een niet-mountable Mac-schijf met behulp van Remo Mac-software voor gegevensherstel. De tool is geprogrammeerd met een geavanceerde scan-engine die verloren of verwijderde gegevens moeiteloos kan herstellen.

download the software to repair avi files on Mac for free

Kenmerken van Remo Recover.

 • De tool ondersteunt in staat tot verloren of verwijderde gegevens herstellen van APFS, HFSX, HFS+ en FAT32 partities
 • Het herstelt gegevens die zijn gewist of ontbreken op verschillende Mac-apparaten zoals MacBook Pro, MacBook Air, iMac, enzovoort
 • Bestanden die verloren zijn gegaan na het terugzetten van de fabrieksinstellingen, kunnen ook worden teruggehaald op Mac
 • Het kan gegevens herstellen van verschillende MacOS zoals Catalina, Mojave, High Sierra, El captain, Yosemite en Mountain Lion, etc.

Hoe Kan Ik Gegevens van Niet te Monteren Schijf op Mac Herstellen?

 • Download en installeer Remo Recover (Mac) -software op een werkend Mac-besturingssysteem
 • Sluit de niet-monteerbare externe schijf aan op een werkende computer
 • Start de software naar gegevens van niet te monteren schijf op Mac herstellen.
 • Selecteer Recover VolumesDrives optie op het hoofdscherm
 • In het volgende scherm kun je kiezen tussen standard scan en advanced scan. Selecteer geavanceerde scan om mac-volumes te herstellen
 • Choose the Volume Recovery option in the next screen

remo recover mac

 • Selecteer de gewenste schijf of alle schijven uit de lijst met beschikbare schijven en klik op Next knop
 • Wanneer het scannen is voltooid, kunt u een voorbeeld van de herstelde bestanden bekijken en Save ze op een locatie naar keuze.

Notitie: Remo Mac Data Recovery-software kan ook gegevens herstellen die verloren zijn gegaan na herinstallatie van het besturingssysteem, defecte harde schijf, crash, niet-opstartende schijf, enzovoort. Het wordt geleverd met geavanceerde algoritmen om gegevens op te halen van beschadigde of ontoegankelijke Mac OS-volumes. Met de applicatie kun je nieuwe handtekeningen voor bestanden toevoegen/bewerken om volledig gegevensherstel op Mac te garanderen.

Hoe een Niet Monteerbare Externe Harde Schijf op Mac te Repareren?

Het eerste idee dat bij u opkomt wanneer u wordt geconfronteerd met een niet-monteerbaar volume op de harde schijf, is om Schijfhulpprogramma te gebruiken om het te herstellen. Schijfhulpprogramma heeft een ingebouwde mogelijkheid genaamd First Aid. Hiermee kunt u controleren op volumeproblemen en proberen deze te corrigeren.

Methode 1: Schijfhulpprogramma gebruiken

 1. Houd ingedrukt Command R, blijf drukken totdat je het Apple-logo ziet
 2. Klik op Disk Utility en klik op Continue.
 3. Selecteer de optie View en selecteer Toon alle apparaten.
 4. Klik nu op de First Aid optie.
 5. Het is mogelijk dat Schijfhulpprogramma u waarschuwt dat uw externe harde schijf op het punt staat defect te raken. Maak een back-up van uw gegevens en vervang de schijf door een nieuwe.
 6. Als Schijfhulpprogramma het waarschuwingsbericht niet weergeeft, klik dan op Run
 7. Nu zal Schijfhulpprogramma uw schijf als gerepareerd weergeven.
 8. Als het Schijfhulpprogramma nog steeds geen bericht weergeeft, is de enige overgebleven optie om de externe harde schijf te formatteren.

Methode 2: Formatteer de externe harde schijf

Het formatteren van de externe harde schijf is de enige overgebleven optie om de niet-monteerbare externe harde schijf op Mac te repareren. Het zal ervoor zorgen dat het de normale werking hervat. De volgende stappen zijn betrokken::

 • Ga naar Utilities en open Disk Utility
 • Klik op het tonen van uw externe harde schijf.
 • Klik op de Erase

Dit zal nu het scanproces starten.

Tips om te volgen-

Gegevensverlies is een onvoorspelbaar scenario, maar kan worden aangepakt door maatregelen te nemen.

 • Vermijd het accepteren van alle bestanden zonder antivirusverificatie
 • Altijd een gegevensback-up in de cloud.
Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie