Verwijderde Bestanden SD Kaart Terughalen

Telkens wanneer u verwijderde bestanden van een SD-kaart probeert te herstellen, is de best mogelijke methode om SD-kaartherstelsoftware zoals Remo Recover te gebruiken. Deze software voor het herstellen van SD-kaarten heeft toegang tot de afzonderlijke opslagsectoren van de schijf en kan er moeiteloos bestanden van herstellen. Probeer deze tool om nu gegevens van uw SD-kaart te herstellen!

Waarschijnlijk zijn SD-kaarten misschien wel de meest haalbare opslagschijf die op bijna alle apparaten kan worden gebruikt, zoals computers, camera's, telefoons, drones, en de lijst gaat maar door. Bovendien zijn ze zeer compact, waardoor ze bijna perfecte opslagstations zijn om grote hoeveelheden in zo min mogelijk fysieke vorm op te slaan. Aan de andere kant zijn SD-kaarten echter zeer gevoelig en gemakkelijk vatbaar voor gegevensverlies. We zullen dus de best mogelijke methoden voor gegevensherstel van SD kaart bespreken. U vindt een gedetailleerde uitleg van elk aspect van het gegevensherstel van SD-kaarten op alle beschikbare platforms.

Gegevensherstel van SD kaart met behulp van SD-kaartherstelsoftware

Telkens wanneer u gegevens herstellen van SD kaart, is de best mogelijke methode het gebruik van een gegevensherstel van SD kaart software. Een SD-kaartherstelsoftware heeft toegang tot de individuele opslagsectoren en kan de verwijderde bestanden SD kaart terughalen.

Omdat het onmogelijk is om handmatig toegang te krijgen tot die opslagsectoren, is het gebruik van SD-kaartherstelsoftware de enige. Het gebruik van middelmatige herstelsoftware geeft u echter mogelijk niet de best mogelijke resultaten. Dit is de reden waarom u de meest betrouwbare hersteltool moet gebruiken, zoals Remo SD-kaartherstelsoftware.

remo sd card recovery software review

Door de allernieuwste hersteltechnologie te integreren met de gemakkelijkste gebruikersinterface, is Remo duidelijk de beste software voor het gegevens herstellen van SD kaart. Laten we dus beginnen en kijken hoe SD kaart verwijderde bestanden terughalen met Remo software voor gegevensherstel.

Download Word File Repair tool for free 

Opmerking: Om verwijderde bestanden SD kaart terughalen, is het verplicht om de SD-kaart rechtstreeks op een computer aan te sluiten met behulp van de betrouwbare kaartlezer.

Gebruiksaanwijzing gegevensherstel van SD kaart Software

 • Naar gewiste bestanden SD kaart terughalen, selecteer de Recover Files optie

 • In het volgende venster ziet u alle stations die op uw computer beschikbaar zijn en als u uw SD-kaart correct op uw computer hebt aangesloten, ziet u de SD-kaart op uw scherm
 • Nu select the SD card en klik op scan en wacht tot het scanproces is voltooid

 • Zodra het scanproces is voltooid, zal Remo alle verwijderde bestanden SD kaart terughalen herstellen en deze in het herstelvenster presenteren
 • Vanuit het herstelvenster kunt u de herstelde gegevens verifiëren en save het op een veilige locatie

Opmerking: bewaar nooit herstelde gegevens op dezelfde SD-kaart die u momenteel herstelt.

Het belangrijke aspect van het gebruik van SD-kaartherstelsoftware is betrouwbaarheid, Remo zorgt ervoor dat gegevens uit bijna alle scenario's voor gegevensherstel worden hersteld. Dat omvat het herstellen van gegevens van beschadigde, beschadigde en zelfs dode SD-kaarten.

Gegevensherstel van SD kaart - Beschadigd of Beschadigd

Wanneer een SD-kaart is beschadigd of beschadigd, blijven de gegevens op de SD-kaart onbeschadigd. Maar het bestandssysteem van de SD-kaart zal worden beschadigd (het bestandssysteem is als een interface tussen het besturingssysteem van de computer en de opslagsectoren van de SD-kaart). Wanneer een bestandssysteem beschadigd is, heeft het computer-besturingssysteem geen toegang meer tot de opslagsectoren van de SD-kaart.

Kortom, uw gegevens zijn veilig en wel, maar u heeft geen toegang tot de gegevens. In dergelijke situaties suggereren veel websites of discussieforums gebruikers los de SD-kaartfouten op in plaats van er gegevens uit te herstellen. Hierdoor komen gebruikers voor een dilemma te staan of ze eerst de beschadigde SD-kaart moeten repareren of de gegevens van de beschadigde SD-kaart moeten herstellen.

Als professional wordt het in de eerste plaats altijd sterk aangeraden herstel de gegevens van de beschadigde SD-kaart dan het repareren. Omdat het repareren van de beschadigde SD-kaart de SD-kaart kan formatteren en waarschijnlijk de gegevens op de SD-kaart permanent kan wissen.

Herstel daarom altijd de gegevens voordat u een beschadigde SD-kaart repareert. Om gegevens van een dode of beschadigde SD-kaart te herstellen, hoeft u alleen maar de Remo SD-kaartherstelsoftware te downloaden en te installeren en de rest te volgen.

Hoe kan ik verwijderde gegevens van SD kaart herstellen ?

 • Start Remo en selecteer Recover Partition editie

 • Selecteer de SD-kaart uit de vermelde stations en klik op scan
 • Zodra de Scan Remo alle herstelde bestanden van de SD-kaart in het herstelvenster zal weergeven

 • Selecteer de bestanden die u wilt herstellen en save hen.

Verwijderde bestanden SD kaart terughalen– Mac

Om gegevens van SD kaart op Mac te herstellen, is Remo ook beschikbaar in de Mac-versie. Het enige dat u hoeft te doen om de SD-kaart te herstellen, is downloaden SD-kaart herstel Mac en volg de onderstaande stappen.

 • Vergelijkbaar met de Windows-editie, start u de Remo SD kaart herstelsoftware voor Mac en selecteert u het Recover Files option

Opmerking: als u een beschadigde SD-kaart op Mac probeert te herstellen, selecteert u het Recover Volumes Optie in plaats van de optie Bestanden herstellen.

 • Selecteer de SD-kaart en Scan het
 • Zodra de scan is voltooid, selecteert u de herstelde bestanden en save hen.

Bovendien ondersteunt Remo alle nieuwste MacOS-versies, waaronder Big Sur en Catalina. Waarschijnlijk de beste tool om gegevens van een SD-kaart te herstellen.

SD kaart verwijderde bestanden terughalen - Camera

In verhouding worden SD-kaarten veel gebruikt op digitale camera's dan op enig ander apparaat. Bovendien is de kans op ongevallen met gegevensverlies ook groot bij digitale camera's. Bijvoorbeeld per ongeluk een goede foto verwijderen terwijl u ongewenste verwijdert, per ongeluk een SD-kaart formatteren op camera's, de SD-kaart verwijderen terwijl de camera nog aan staat.

Dit zijn er maar een paar, maar in werkelijkheid zijn er tal van andere factoren die gegevensverlies op SD-kaarten van de camera kunnen veroorzaken. Helaas biedt geen van de cameramerken enige vorm van gegevensherstel programma's. Daarom zijn er geen handmatige opties voor herstel verwijderde foto's van de camera SD-kaart.

Dus de enige mogelijke methode om verwijderde foto's van een digitale camera te herstellen, is met behulp van Remo. Met de mogelijkheid om bijna alle ruwe beeldformaten op te sporen, Remo is de beste optie om verwijderde foto's herstellen van elke soort digitale camera.

Gegevens herstellen van SD kaart – Android

SD-kaarten die op Android-systemen worden gebruikt, zijn zeer goed bestand tegen gegevensverlies. Omdat Android een interne functie heeft die bekend staat als Lost.dir. Lost.dir is een map waarin tijdelijk geopende bestanden worden opgeslagen. Dus als het apparaat crasht als gevolg van een ongeluk, zal het Android-besturingssysteem gegevens op Android SD herstellen met behulp van de map Lost.dir.

Bovendien hebben bijna alle nieuwste Android-apparaten een prullenbak waarmee u bestanden kunt herstellen en verwijderen. Tijdens ernstige scenario's voor gegevensverlies, waarbij de interne Android-functies niet voldoende zijn om de gegevens van de SD-kaart te herstellen, kunt u Remo gebruiken.

Ja, Remo is zelfs compatibel om gegevens van een Android SD-kaart te herstellen. Om gegevens van de Android SD-kaart te herstellen, moet u echter de SD-kaart uit het Android-apparaat verwijderen en deze rechtstreeks op uw computer aansluiten.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 410