Gegevens van SSD Terughalen

Samenvatting: Vraagt u zich af hoe gegevens van SSD terughalen? Het enige dat u nodig hebt, is een professionele SSD-gegevensherstelsoftware van Remo om verwijderde of verloren bestanden van SSD te herstellen. Al uw belangrijke gegevens zoals foto’s, video’s, audio en nog veel meer in een mum van tijd. 

 Download Remo Recover to recover photos and other files for free Download Remo Recover to recover deleted files for free

SSD of Solid State Drive is het opslagapparaat dat ons veel tijd en middelen kan besparen in vergelijking met de conventionele harde schijven. Met zijn hoge verwerkingssnelheid en snelle opstart van uw computer, zijn SSD’s er om te blijven en de toekomst van opslagapparaten in computers en laptops te beheersen.

De vraag hier is in tegenstelling tot HDD: wanneer een SSD dood, defect of geformatteerd is, is het dan mogelijk om gegevens te herstellen?

Is het Mogelijk om Gegevens van SSD Herstellen?

Het is mogelijk om zelfs gegevens van een dode of defecte harde schijf te herstellen. Dit kan zijn bereikt met een professionele SSD-herstelsoftware waarmee u gemakkelijk verwijderde of verloren bestanden van SSD in een mum van tijd kunt herstellen. Wij presenteren u Remo Herstellen voor SSD, een professionele SSD-herstelsoftware waarmee u niet alleen verwijderde of verloren bestanden van SSD kunt herstellen, maar waarmee u ook gegevens van een dode SSD kunt herstellen.

Gebouwd met een geavanceerde scan-engine die bestanden zoals audio, videofoto’s en nog veel meer van elke SSD kan herstellen, is Remo een van de toonaangevende software voor gegevensherstel.

Het enige dat u hoeft te doen om gegevens van uw SSD te herstellen, is – Remo downloaden.

Download Remo Recover to recover photos and other files for free Download Remo Recover to recover deleted files for free

Gegevens van SSD Terughalen met Remo SSD Herstel Software

Om gegevens te herstellen van SSD, download en installeer Remo schijf gegevensherstel software en volg de onderstaande stappen:

 • Start Remo Recover op uw computer en sluit de SSD aan waarvan u gegevens wilt herstellen
 • Klik op Recover Partitions, selecteer de SSD waarvan u gegevens wilt herstellen en klik op Scan

perform SSD recovery using Remo Recover

 • Na voltooiing van het scanproces, kunt u een lijst met herstelbare gegevens in File Type Viewen Data Type View
 • Previewde bestanden die zijn hersteld van de SSD en controleer de herstelbare bestanden

Preview of recovered data from SSD

 • Sla de herstelde gegevens op een ander opslagapparaat dan de herstelde SSD op.

Hoe om te Weten als je SSD Wordt Gebreke?

Hoewel SSD’s zijn beter dan traditionele harde schijven die bewegende onderdelen hebben die bijdragen aan slijtage. Het falen van SSD’s op de lange termijn is echter afhankelijk van het aantal lees- / schrijfcycli waartoe de SSD in staat is. De meeste SSD’s gaan echter lang mee dan harde schijven.

SSD’s vertonen in tegenstelling tot HDD geen symptomen terwijl ze falen met een krakend geluid of een stilstaande beweging van hun schijf. De enige manier die u kan helpen om gegevens op SSD’s te verliezen, is door regelmatig een back-up van uw gegevens te maken.

Enkele veelvoorkomende redenen achter SSD-fouten en gegevensverlies

 • Het bestaan van slechte blokken op SSD’s die de prestaties van SSD kunnen vertragen en uiteindelijk kunnen leiden tot uitval van SSD
 • Foutmeldingen die aangeven dat het bestandssysteem moet worden gerepareerd, zorgt ervoor dat uw gegevens niet toegankelijk zijn
 • SSD die in de alleen-lezenmodus werkt, is een ander symptoom van een defecte solid-state drive
 • De computer start niet op, u ziet een knipperend vraagteken of de fout Geen opstartapparaat

Bovengenoemde scenario’s zijn enkele van de veelvoorkomende scenario’s die kunnen leiden tot gegevensverlies op SSD’s. De enige oplossing om uw gegevens veilig te houden, is door regelmatig een back-up te maken.

In het geval dat uw SSD dood of ontoegankelijk is, is de enige manier om gegevens van SSD te herstellen, gebruik te maken van SSD-herstelsoftware zoals Remo Recover.

Tips om uw SSD veilig te houden en gegevensverlies te voorkomen

 • Verleng de levensduur van uw SSD-schijf door constante lees- / schrijftoegang te vermijden.
 • Werk de firmware bij als u symptomen van een SSD-storing ziet
 • Houd uw apparaatstuurprogramma’s bijgewerkt
 • Schakel TRIM niet uit op uw SSD

Maak in geval van gegevensverlies gebruik van Remo Recover om gegevens van SSD te herstellen. We hopen dat dit artikel u heeft geholpen om verwijderde of verloren gegane Solid State Drive te herstellen. Laat ons je mening over het artikel weten of als je vragen hebt, schiet ze dan in de commentaarsectie hieronder.

Gegevens van SSD Terughalen was last modified: april 20th, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*