Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Gegevens van SSD Terughalen

Samenvatting: Vraagt u zich af hoe u gegevens van Solid State Drive kunt herstellen? In tegenstelling tot harde schijven, zullen de meeste gebruikers van SSD’s niet gemakkelijk gegevens van SSD kunnen herstellen. Dit is de reden waarom u dit artikel moet lezen om te begrijpen wat er gebeurt als u een bestand in SSD verwijdert en hoe gegevens van SSD terughalen met behulp van professionele software voor gegevensherstel zoals Remo Recover.

Download Remo Recover to recover photos and other files for free
Download Remo Recover to recover deleted files for free

SSD of Solid State Drive is het opslagapparaat dat ons veel tijd en middelen kan besparen in vergelijking met de conventionele harde schijven. Met zijn hoge verwerkingssnelheid en snelle opstart van uw computer, zijn SSD’s er om te blijven en de toekomst van opslagapparaten in computers en laptops te beheersen.

De vraag hier is in tegenstelling tot HDD: wanneer een SSD dood, defect of geformatteerd is, is het dan mogelijk om gegevens te herstellen? Dit komt omdat SSD’s anders presteren in vergelijking met harde schijven. U moet TRIM begrijpen voordat u doorgaat met het herstellen van gegevens van SSD.

Wat is TRIM in SSD?

TRIM is een opdracht voor opslagapparaten zoals Solid State Drives. Wanneer u een bestand verwijdert of kopieert naar de SSD, komt deze TRIM-functie in beeld. Wanneer u bijvoorbeeld een bestand verwijdert, zal het besturingssysteem TRIM vertellen over de verwijderingsbewerking en vervolgens zal de TRIM het verwijderde bestand onmiddellijk wissen en de ruimte leeg maken. Dit is zeer cruciaal voor de prestaties van de SSD’s. Dus als u het bestand hebt verwijderd terwijl TRIM is ingeschakeld, is de kans dat u bestanden van SSD kunt herstellen klein.

Is het Mogelijk om Gegevens van SSD Herstellen?

Het is mogelijk om gegevens te herstellen, zelfs van dode, corrupte of zelfs defecte SSD’s. Ja, u leest het goed, het herstellen van verwijderde bestanden van SSD kan een moeilijke taak zijn, maar de TRIM-functie in SSD’s wist geen gegevens wanneer uw SSD corrupt of beschadigd is of zelfs defect is. Dit vergroot dus uw kansen op het herstellen van gegevens van SSD. Om dit te bereiken, heeft u echter professionele SSD-herstelsoftware nodig waarmee u in een mum van tijd eenvoudig bestanden van SSD kunt herstellen. Wij presenteren u Remo herstellen voor SSD, een professionele SSD-herstelsoftware waarmee u gegevens van SSD kunt herstellen.

Gebouwd met een geavanceerde scan-engine die bestanden zoals audio, videofoto’s en nog veel meer van elke SSD kan herstellen, is Remo een van de toonaangevende software voor gegevensherstel.

Het enige dat u hoeft te doen om gegevens van uw SSD te herstellen, is – Remo downloaden.

Download Remo Recover to recover photos and other files for free
Download Remo Recover to recover deleted files for free

Gegevens van SSD Terughalen met Remo SSD Herstel Software

Om gegevens te herstellen van SSD, download en installeer Remo schijf gegevensherstel software en volg de onderstaande stappen:

 • Lanceren Remo Recover 6.0 op uw computer en sluit u de SSD aan waarvan u gegevens wilt herstellen.
 • Selecteer de SSD waarvan u gegevens wilt herstellen en klik op Scan.
 • Na de voltooiing van de Quick Scan proces, zal de software in Deep Scan automatisch waar de scan op sectorniveau plaatsvindt en u krijgt een lijst met herstelbare gegevens in Dynamic Recovery View. U kunt de gewenste bestanden direct opslaan, zelfs als de scan nog loopt.
 • Bekijk een voorbeeld van de bestanden die zijn hersteld van SSD en controleer de herstelbare bestanden. Klik op Recover knop om de gegevens op de door u gewenste locatie op te slaan.
 • Bewaar de herstelde gegevens op een ander opslagapparaat dan de herstelde SSD.

Hoe om te Weten als je SSD Wordt Gebreke?

Hoewel SSD’s zijn beter dan traditionele harde schijven die bewegende onderdelen hebben die bijdragen aan slijtage. Het falen van SSD’s op de lange termijn is echter afhankelijk van het aantal lees- / schrijfcycli waartoe de SSD in staat is. De meeste SSD’s gaan echter lang mee dan harde schijven.

SSD’s vertonen in tegenstelling tot HDD geen symptomen terwijl ze falen met een krakend geluid of een stilstaande beweging van hun schijf. De enige manier die u kan helpen om gegevens op SSD’s te verliezen, is door regelmatig een back-up van uw gegevens te maken.

Enkele veelvoorkomende redenen achter SSD-fouten en gegevensverlies

 • Het bestaan van slechte blokken op SSD’s die de prestaties van SSD kunnen vertragen en uiteindelijk kunnen leiden tot uitval van SSD
 • Foutmeldingen die aangeven dat het bestandssysteem moet worden gerepareerd, zorgt ervoor dat uw gegevens niet toegankelijk zijn
 • SSD die in de alleen-lezenmodus werkt, is een ander symptoom van een defecte solid-state drive
 • De computer start niet op, u ziet een knipperend vraagteken of de fout Geen opstartapparaat

Bovengenoemde scenario’s zijn enkele van de veelvoorkomende scenario’s die kunnen leiden tot gegevensverlies op SSD’s. De enige oplossing om uw gegevens veilig te houden, is door regelmatig een back-up te maken.

In het geval dat uw SSD dood of ontoegankelijk is, is de enige manier om gegevens van SSD te herstellen, gebruik te maken van SSD-herstelsoftware zoals Remo Recover.

Tips om uw SSD veilig te houden en gegevensverlies te voorkomen

 • Verleng de levensduur van uw SSD-schijf door constante lees- / schrijftoegang te vermijden.
 • Werk de firmware bij als u symptomen van een SSD-storing ziet
 • Houd uw apparaatstuurprogramma’s bijgewerkt
 • Schakel TRIM niet uit op uw SSD

Maak in geval van gegevensverlies gebruik van Remo Recover om gegevens van SSD te herstellen. We hopen dat dit artikel u heeft geholpen om verwijderde of verloren gegane Solid State Drive te herstellen. Laat ons je mening over het artikel weten of als je vragen hebt, schiet ze dan in de commentaarsectie hieronder.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie