Fix Geheugenkaart Niet Geformatteerde Fout

7 minutes read

Dit artikel helpt u bij het gratis oplossen van de SD-kaart die moet worden geformatteerd met behulp van betrouwbare methoden. Ontdek ook hoe u met eenvoudige klikken gegevens van een corrupte SD-kaart kunt herstellen met behulp van Remo Recover-software.

Geschreven door
Bijgewerkt aan

Geheugenkaarten worden niet alleen gebruikt om de opslagcapaciteit van verschillende apparaten zoals digitale camera's, camcorders of Android-telefoons uit te breiden, maar ze worden ook gebruikt om een back-up te maken van belangrijke gegevens zoals foto's, video's, audiobestanden, onbewerkte afbeeldingen, documenten en nog veel meer.

Hoe belangrijk de gegevens op uw SD-kaart ook zijn, ze zijn vatbaar voor corruptie of verwijdering. Er zijn verschillende gevallen waarin u uw gegevens van de SD-kaart kunt verliezen. Een voorbeeld van zo'n scenario is dat de fix geheugenkaart niet geformatteerde fout moet worden geformatteerd fout.SD kaart herstellen zonder formatteren

SD card not formatted error

Als u geheugenkaartfouten tegenkomt, zoals de SD-kaart die niet is geformatteerd, wilt u deze dan nu formatteren? of Je moet formatteer de schijf voordat u deze gebruikt, etc. dan is dit artikel iets voor jou!

Als u de fix geheugenkaart niet geformatteerd fout, wordt u niet alleen gedwongen om de schijf te formatteren, maar zijn de SD-kaartgegevens ook ontoegankelijk. Daarom wordt aanbevolen om de SD-kaart pas te formatteren nadat u een back-up hebt gemaakt van uw belangrijke gegevens.geformatteerde sd kaart herstellen.

Als u geen back-up hebt gemaakt van uw bestanden van de SD-kaart die niet is geformatteerd, hoeft u zich geen zorgen te maken! Hier is een complete gids om u te helpen bij het oplossen en gegevens herstellen van een beschadigde SD-kaart die zegt dat het moet worden geformatteerd of dat de geheugenkaart niet geformatteerd wordt weergegeven.Bestanden SD kaart terughalen.

Hoe fix geheugenkaart niet geformatteerde fout die een niet-geformatteerde fout vertoont / SD-kaart die moet worden geformatteerd?

Downloaden Remo Recover, een speciaal ontworpen tool om bestanden van de SD-kaart te herstellen onder verschillende scenario's voor gegevensverlies. Deze tool werkt met krachtige algoritmen om fix geheugenkaart niet geformatteerde fout door deze sector voor sector grondig te scannen.

Met deze tool voor het herstellen van geheugenkaarten kunt u gemakkelijk meer dan 300 bestandsindelingen herstellen, zoals foto's, onbewerkte afbeeldingen, video's, audiobestanden, documenten, enz., niet alleen van een SD-kaart die moet worden geformatteerd, maar ook van SD kaart niet herkend, geformatteerde SD-kaart, geheugenkaart toont geen bestanden, enz.

Volg de onderstaande stap om bestanden te herstellen van een SD-kaart die moet worden geformatteerd of een geheugenkaart die een niet-geformatteerde fout vertoont:

 1. Sluit uw geheugenkaart aan op uw systeem dat moet worden geformatteerd of een geheugenkaart niet-geformatteerd fout vertoont.
 2. Start Remo Recover-software op uw Windows of Mac om bestanden te herstellen van de geheugenkaart die niet is geformatteerd.
 3. Selecteer de Recover Partitions optie en selecteer vervolgens de SD card drive om er gegevens van te herstellen zonder te formatteren.
  recover files from SD card that needs to be formatted
 4. Druk op de Scan knop om te beginnen met het herstellen van gegevens van de SD-kaart die moet worden geformatteerd.
  Opmerking: Zodra het scanproces is voltooid, worden al uw gegevens van de geheugenkaart die een niet-geformatteerde fout vertoont, hersteld in Data View en File Type View formaat.
  recovered data from SD card that needs to be formatted
 5. Selecteer de bestanden die u wilt herstellen van de SD-kaart en klik op de Save knop om ze terug te krijgen op een locatie naar keuze.

Opmerking: U kunt de bovenstaande methoden ook gebruiken om bestanden herstellen van geformatteerde SD-kaart.

Hoe een geheugenkaart te repareren die niet is geformatteerd / SD-kaart die moet worden geformatteerd?

In dit gedeelte leert u hoe u een geheugenkaart kunt repareren die moet worden geformatteerd met behulp van twee beproefde methoden:.

 1. Opdrachtpromptmethode: Deze methode is gericht op het oplossen van een niet-geformatteerde geheugenkaart zonder deze te formatteren.
 2. Schijfbeheer methode: Deze methode is gericht op het oplossen van de geheugenkaart die niet is geformatteerd door deze te formatteren met Schijfbeheer.

Voordat u gebruik maakt van de onderstaande methoden, is het raadzaam om eerst een hoe fix geheugenkaart niet geformatteerde fout te voorkomen, of anders kunt u de Remo Photo Recovery-tool gebruiken om SD-kaartbestanden te herstellen.SD kaart geformatteerd herstellen

1. Opdrachtprompt uitvoeren

Deze methode corrigeert de SD kaart niet geformatteerd fout met de CHKDSK-opdracht. Volg de stappen om toegang te krijgen tot mijn SD-kaart die moet worden geformatteerd.

 • Typ cmd in het Windows-zoekvak en open Command Prompt (Als administrator uitvoeren).
 • Typ nu chkdsk D: /f /r en hit Enter.
  Opmerking: Vervangen D met de stationsletter van uw geheugenkaart niet geformatteerd.
 • Nu zal de opdrachtprompt het probleem oplossen dat de SD-kaart moet worden geformatteerd en uw bestanden voor u toegankelijk maken.

In het geval dat de opdrachtpromptmethode u niet helpt om de fix geheugenkaart niet geformatteerde fout op te lossen, dan is dit te wijten aan ernstige beschadiging van de SD-kaart.

Laten we er meteen in duiken om te weten dat de andere betrouwbare methoden om de SD-kaart te repareren, moeten worden geformatteerd.

2. SD-kaart formatteren met Schijfbeheer

Volg de eenvoudige stappen om een SD-kaart te forceren om te formatteren met behulp van de Schijfbeheer-methode. Zorg ervoor dat u een back-up hebt van al uw belangrijke foto's van de SD-kaart, aangezien deze methode de gegevens wist die op de SD-kaart zijn opgeslagen om het probleem met de hoe fix geheugenkaart niet geformatteerde fout.

 • Open de Run dialoogvenster door op te drukken Windows key + R tegelijk op je toetsenbord.
 • Typ diskmgmt.msc en hit Enter.
  Format SD card
 • Nu wordt Schijfbeheer geopend en wordt uw geheugenkaart gelokaliseerd met de foutmelding dat de geheugenkaart niet is geformatteerd.
 • Klik met de rechtermuisknop op de SD-kaart en selecteer de Format optie.
 • Selecteer Perform a quick format optie en klik op OK.
  Opmerking: Het wordt aanbevolen om uw gewenste bestandssysteem te selecteren, hier hebben we de NTFS bestandssysteem omdat het geschikt is voor Windows-gebruikers.
  solved memory card not formatted

Opmerking: Als u de SD-kaart niet kunt formatteren met de schijfbeheermethode, kunt u deze formatteren met de Diskpart-methode of de opdrachtpromptmethode die in het artikel wordt weergegeven hoe de SD-kaart te repareren die niet kan worden geformatteerd op Windows of Mac.

Waarom zegt mijn SD kaart niet geformatteerd?

Hieronder volgen enkele veelvoorkomende redenen waarom een micro-/SD-kaart moet worden geformatteerd of een geheugenkaart niet-geformatteerd fout vertoont.

 • Onjuist uitwerpen van SD kaart.
 • De geheugenkaart geformatteerd op het incompatibele systeem.
 • De geheugenkaart is beschadigd of beschadigd.
 • SD-kaart is beveiligd tegen schrijven.
 • Plotselinge onderbrekingen tijdens het werken op de geheugenkaart.
 • Verbonden SD-kaart met met virus geïnfecteerde apparaten.
 • Slechte sectoren op de geheugenkaart.

About the Author: Remo Software