Gemakkelijk Synchroniseer Google Drive naar PC en Mobiel

Elke dag brengt nieuwe keuzes, zeggen ze, dat is waar met betrekking tot veranderende technologie die elke dag nieuwe dingen oplevert. Cloudopslag is zo’n platform waar de mogelijkheid voor gebruikers voldoende is. Google Drive is een van de populaire cloudopslagserviceproviders waarop dit artikel zich zal concentreren om u informatie te geven hoe synchroniseer Google Drive naar PC en mobiel.

Sync Google Drive to computer and smartphone

Hoe Google Drive met Desktop synchroniseren?

Download om aan de slag te gaan met Google Drive Backup and Sync applicatie op uw computer. Volg deze stappen om te leren hoe u Google Drive met de computer kunt synchroniseren:

 1. Aanmelden
 • Download en installeer Back-up en synchronisatie op uw computer
 • Open de applicatie en klik op Get Startedom Google Drive in te stellen Backup and Sync.
 • Sign in met uw e-mail-id en wachtwoord.
 1. Mijn laptop
 • Backup and Sync venster verschijnt onder Choose folder to continuously backup to Google Drive, drie mappen (DesktopDocuments, en Pictures) zal worden vertoond
 • Controleer de map van waaruit u wilt synchroniseren met Google Drive
 • Als u mappen naar keuze wilt toevoegen, klikt u op Choose folder en voeg de map toe
 • Vervolgens kunt u de kwaliteit van foto’s en video’s kiezen tussen Original quality or High Quality
 • Selecteer Google Photosals u foto’s en video’s wilt uploaden naar Google Foto’s.
 1. Netwerkinstellingen
 • Klik op Network Settings aankunnen Proxy Settings
 • Selecteer Proxy Setting, selecteer Auto Detect en klik OK, om Google Drive zelf te laten starten.
 1. Google Drive-instellingen

De instellingen in het Backup and Sync voor Google Drive kunt u beslissen wat u op Google Drive wilt opslaan. Er zijn twee opties om te bepalen wat u wilt synchroniseren met Google Drive:

 • Synchroniseer alles in Mijn schijf: Met deze optie kunt u de mappen kiezen die u met Google Drive wilt synchroniseren.
 • Synchroniseer alleen deze mappen: Met deze optie kunt u de mappen kiezen die u met Google Drive wilt synchroniseren.

Nadat u de juiste optie heeft gekozen die bij u past, klikt u op Start. Dat is het, je hebt de installatie met succes voltooid. Uw computer wordt automatisch gesynchroniseerd met Google Drive. Het is gebruikelijk om een back-up van telefoongegevens op de computer te bewaren. Dit is een goede gewoonte om een back-up van uw gegevens te maken, maar deze goede gewoonte kan duplicaten op uw Google Drive creëren. Dubbele bestanden zijn het resultaat van het synchroniseren van dezelfde bestanden vanaf zowel uw computer als uw telefoon. Stel je voor dat je 3 tot 5 gigabyte aan dubbele inhoud op Google Drive hebt. Het vinden van de dubbele bestanden is een tijdrovende klus en dubbele bestanden verwijderen van google drive is een ander tijdrovend proces. Om duplicaten op Google Drive te voorkomen, opent u uw Backup and Sync app op uw computer en deselecteer de mappen met de bestanden die van de telefoon zijn gekopieerd.

Hoe Google Drive met telefoon synchroniseren?

Met de exponentiële groei in het gebruik van smartphones, is de hoeveelheid data die gegenereerd wordt enorm vanwege features die de smartphone belooft. Het is normaal dat elke smartphone geen ruimte meer heeft als ik dingen kan doen die alleen voor computers bedoeld waren. Als een smartphone onvoldoende ruimte heeft, heeft dit rechtstreeks invloed op de prestaties van het systeem. Daarom is de cloud een gemakkelijke keuze geworden om al uw gegevens op te slaan.

Stappen om Google Drive met de telefoon te synchroniseren:

Op de meeste Android-telefoons is de Google Drive-app vooraf geïnstalleerd, of u kunt deze downloaden van de Play Store. Als u een iPhone-gebruiker bent, kunt u de app downloaden via Appstore.

 1. Open de Google Drive-app en tik op Add + knop
 2. Tik op Upload, u kunt de bestanden selecteren die u wilt uploaden
 3. Bestanden worden geüpload en worden weergegeven onder My Drive

De geüploade bestanden zijn toegankelijk voor elk apparaat met uw Google-account. Met 15 GB vrije ruimte kunt u hierop vertrouwen en ervoor zorgen dat uw belangrijke foto’s, videodocumenten veilig zijn.

Nu je weet hoe dat moet synchroniseer Google Drive naar PC en mobiel. Wanneer u een computer of smartphone synchroniseert met Google Drive, moet u dit punt in gedachten houden om te voorkomen dat er duplicaten worden gemaakt. U heeft de keuze om mappen te selecteren die met de computer moeten worden gesynchroniseerd, dus selecteer niet de mappen die de bestanden bevatten die van uw telefoon zijn gekopieerd.

Gemakkelijk Synchroniseer Google Drive naar PC en Mobiel was last modified: oktober 19th, 2020 by Remo Software

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*