Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Gemakkelijkste Manier om Opnieuw Installeren Windows OS Zonder Gegevens te Verliezen

Virus- en malwareaanvallen zijn een van de belangrijkste redenen voor de corruptie van Windows Besturingssysteem. Vanwege dit probleem worden de prestaties van het systeem erg traag en zal de toepassing het openen vertragen. Daarom wil de gebruiker het bestaande besturingssysteem opnieuw installeren zonder de bestaande gegevens te verliezen en zorgt het ervoor dat het systeem efficiënt werkt. Als u niet weet hoe u OS opnieuw moet installeren zonder gegevens te verliezen, volgt u de hieronder genoemde richtlijnen en maakt u de systeemprestaties het beste door opgeslagen bestanden te bewaren.

Stap 1: Maak een back-up van alle persoonlijke bestanden op uw computer

Het is een goede gewoonte voordat u wijzigingen aanbrengt in uw pc, omdat we niet kunnen zeggen hoe uw gegevens verloren kunnen gaan. Bewaar dus een kopie van persoonlijke bestanden om dergelijke omstandigheden te voorkomen.

Stap 2: Start de computer opnieuw op en bekijk het scherm zorgvuldig

In deze stap moet u op de F2-toets drukken voordat u startups start om BIOS-Basic Input Output System-instellingen te krijgen. Houd er rekening mee dat je maar een paar seconden nodig hebt om op deze toets te drukken om het opstartproces te onderbreken en het BIOS-scherm te openen.

Stap 3: Selecteer een optie genaamd First Boot Device

Druk op de pijltjestoetsen om deze optie te selecteren en druk op Enter. Vervolgens moet je Geavanceerde opties of een ander submenu selecteren om het te vinden. Kies in het vervolgscherm de optie CD-ROM / DVD en druk vervolgens op de ESC-toets totdat u teruggaat naar het hoofdscherm van het BIOS. Volg de opdrachten op het scherm om uw nieuwe instellingen op te slaan en de BIOS-instellingen af ​​te sluiten.

Stap 4: Start nu uw computer opnieuw op door de installatie-CD van het besturingssysteem op het CD / DVD-station te plaatsen

De Windows-installatie-cd bevat een optie om een ​​bestaande Windows-installatie te herstellen. Met deze optie kunt u Windows OS opnieuw installeren zonder de bestanden te verliezen; persoonlijke info en applicaties die je al hebt op de pc. Om hiervan gebruik te maken, plaatst u de installatie-CD van het besturingssysteem in uw CD / DVD-station op uw computer en start u de computer opnieuw op.

Stap 5: Na een paar minuten krijg je een Windows-console met opties zoals

  • Druk op Enter om Windows nu in te stellen
  • Druk op R om een ​​Windows-installatie met behulp van de herstelconsole te herstellen
  • Druk op F3 om de installatie te stoppen zonder Windows te installeren

Als u de eerste optie selecteert, wordt de volgende vensterconsole gebruikt en wordt uw toestemming gevraagd om het station met registerbestanden en alle OS-ondersteuningsbestanden te formatteren en u te vragen een nieuwe kopie van OS-bestanden te installeren. Daarom moet u de tweede optie selecteren die het OS-herinstallatieproces uitvoert zonder uw gegevens te verliezen. Als u dit scherm wilt verlaten en de installatie van het besturingssysteem wilt staken, drukt u op de F3-toets.

Stap 6: Wanneer u op de R-toets drukt

De console begint met het repareren en opnieuw installeren van Windows. Het installatieproces kopieert bestanden naar de harde schijf, start de computer opnieuw op en gaat dan verder, net als bij een normale installatie. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien. Wanneer het installatieproces is voltooid, kunt u nog steeds al uw bestanden en geïnstalleerde toepassingen lezen.

Na het volgen van alle bovenstaande stappen bij het opnieuw installeren van Windows OS zonder bestaande gegevens te verliezen, bestaat de kans dat uw waardevolle gegevens verloren gaan. Als u bestanden wilt herstellen na het herstellen naar de fabrieksinstellingen, het opnieuw installeren van het besturingssysteem, het installeren van een nieuw besturingssysteem en vervolgens een zeer efficiënte pc-software voor gegevensherstel, zoals Remo Data Herstel Software toepassing die alle informatie op een eenvoudige manier vakkundig herstelt.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie