Hoe Verwijderde/Verloren Foto's van SD-kaart te Herstellen?

5 minuten lezen

Wilt u foto's van een SD-kaart herstellen? Vraagt u zich af over het verwijderde foto's terughalen van sd kaart..!! Dit artikel helpt u om gegevens van een SD-kaart te herstellen met bewezen methoden. Het kan elk merk zijn zoals SanDisk, Samsung, HP, Kingston, Transcend, enz. Als u probleemloos foto's wilt herstellen, gebruik dan Remo Recover, deze tool maakt het herstelproces eenvoudig. Download de tool nu en herstel foto's van uw SD-kaart.

Written by
 
Updated on
november 2, 2023

Meestal worden foto's opgeslagen op een SD-kaart en misschien gebruikt u een camera, een Android-telefoon of andere apparaten. Als je per ongeluk foto's hebt verwijderd of een geheugenkaart hebt geformatteerd, kijk je ernaar uit om deze te herstellen. De volgende tips en oplossingen zijn zeer nuttig. Blijf tot het einde van het artikel, we garanderen u een oplossing, zodat u niet teleurgesteld zult zijn om uw foto's van de SD-kaart terug te krijgen.

Is het mogelijk om foto's te herstellen na het verwijderen/verliezen van foto's van de SD-kaart?

Ja, het is mogelijk dat u de foto's van de geheugenkaart kunt herstellen na het verwijderen van foto's. Zodra u foto's van de SD-kaart verwijdert, zijn de gegevens voor u onzichtbaar en zijn ze niet permanent van de SD-kaart verwijderd. Het wordt opgeslagen op een SD-kaart, we kunnen foto's of gegevens herstellen voordat ze worden overschreven.

Nadat u foto's van de SD-kaart hebt verwijderd, gebruikt u deze niet meer, omdat deze wordt overschreven, wat het herstelproces bemoeilijkt.

 1. Hoe Haal Ik Foto's Van SD Kaart?
 2. Herstel verwijderde foto's van SD-kaart met Remo Photo Recovery Software
 3. Hoe Verwijderde foto's van SD-kaart op Mac te Herstellen?
 4. Hoe Verwijderde foto's van SD-kaart op Smartphone te Herstellen?
 5. Tips Om Nooit Foto's Van Een SD-Kaart Te Verliezen:
 6. Conclusie:

Hoe Haal Ik Foto's Van SD Kaart?

Ten eerste kunt u verwijderde foto's terughalen van SD kaart alleen gratis in twee scenario's. Herstel met behulp van een reservekopie van die verwijderde foto's in het interne geheugen van de smartphone of vanaf uw computer.Als u kan je een sd kaart herstellen van fotos, moet u gebruik maken van een Software voor het herstellen van SD-kaarten om uw foto's terug te krijgen.Als de hoeveelheid gegevens die u probeert te herstellen echter kleiner is dan één GB, kunt u overwegen dit te gebruiken  gratis gegevensherstelsoftware door Remo, waarmee u gratis ontbrekende bestanden SD kaart terughalen.

Herstel Verwijderde/Verloren Foto's van SD-kaart met Behulp van Remo Recovery Software

Inmiddels weet u misschien dat het verwijderde foto's van SD kaart terughalen geen gemakkelijke taak is. In navolging van verwijderde sd kaart bestanden terughalen, moet u de veiligheid van de SD-kaart en foto's die eruit worden verwijderd niet vergeten. Daarom wordt aanbevolen dat u een beproefd en getest fotoherstelsoftware die u zonder enige remming kunt gebruiken.

Remo's fotoherstelsoftware voor SD-kaarten is een van de exclusieve software die speciaal is ontworpen om kan je een fotos terughalen SD kaart. Met de mogelijkheid om meer dan 500 bestandstypen te herkennen en te herstellen en ondersteuning voor het herstellen van foto's die met de camera zijn gemaakt, is Remo de beste keuze om uw verwijderde foto's van de SD-kaart terug te krijgen. Downloaden de tool nu gratis.

 • Download en installeer de Remo Recover-tool op uw Windows.
 • Verbind de SD card op de computer en start de toepassing.
Home window of Remo Recover Windows to recover deleted photos.
 • Selecteer in het hoofdscherm de SD card waarvan u verwijderde foto's wilt herstellen en klik op Scan.
Scanning process is initiated to recover deleted photos from SD card
 • Hierdoor wordt het scanproces gestart. Na voltooiing van het scanproces zal de tool al uw herstelde gegevens vermelden.
Recovered data from the SD card will be listed
 • Nu kunt u de Advanced Filter optie om verwijderde foto's te vinden op basis van verschillende filters zoals Bestandstype, Datum gewijzigd, enz.
Use advanced filters to sort the recovered photos and videos.
 • Je kan ook double-click op elke foto Preview het gratis. Als u tevreden bent met het herstelresultaat, selecteert u de foto's die u terug wilt krijgen en klikt u op Recover knop.
you can double-click to preview the photos and videos from the SD card.

Hoe Verwijderde foto's van SD-kaart op Mac te Herstellen?

Om verwijderde foto's terughalen SD kaart van Mac te herstellen, download en installeer je Remo Foto Herstel Software voor Mac en volg de onderstaande instructies:

 • Start de tool, klik op Recover Photos
Stap 1
 • Kies tussen verwijderde foto's herstellen of verloren foto's herstellen en klik op next
Stap 2
 • Selecteer nu de SD-kaart in de lijst met stations om verwijderde foto's te herstellen en klik op scan
Stap 3
 • Na voltooiing van het scanproces, preview de herstelde verwijderde foto's
bestandsvoorbeeld
 • Als u ten slotte tevreden bent met de herstelde foto's, activeert u de tool en save de herstelde foto's op de gewenste locatie.

Hoe Verwijderde / Verloren Foto's van SD-kaart op Smartphone te Herstellen?

Als u verwijderde foto's op een SD-kaart van een smartphone wilt herstellen, kan je een SD kaart herstellen van fotos en met behulp van een kaartlezer op uw computer aan te sluiten. Daarna kunt u gebruik maken van een van de bovengenoemde methoden.

Tips Om Nooit Foto's Van Een SD-Kaart Te Verliezen:

U kunt geen gegevensverlies verwachten. Het is een ongeluk dat al onze belangrijke gegevens wegneemt. Door de onderstaande tips te volgen, kunt u zeker voorkomen dat u opnieuw zoekt naar het herstellen van verwijderde foto's van de SD-kaart.

 • Maak regelmatig een back-up van de gegevens van uw SD-kaarten
 • Schakel over naar slimme back-upopties zoals cloudopslag
 • Zorg er altijd voor dat het apparaat waarmee u uw SD-kaart verbindt, virusvrij is
 • Gebruik geen SD-kaart op meerdere apparaten, dit kan uw SD-kaarten beschadigen

Conclusie:

Het per ongeluk verwijderen van foto's is een veelvoorkomend scenario voor gegevensverlies en zoals eerder in het artikel vermeld, kunnen foto's die van de SD-kaart zijn verwijderd of verloren zijn gegaan door beschadiging van de SD-kaart, gemakkelijk worden hersteld totdat ze niet worden overschreven. Daarom is de sleutel tot succesvol verwijderde fotoherstel vanaf een SD-kaart om te stoppen met het verwijderde fotos terughalen van SD kaart wilt herstellen, gevolgd door een vertrouwde fotoherstelsoftware zoals Remo Photo Recovery Software. 

Deel het woord met ons door ons product te beoordelen en laat ons uw ervaring weten met het Hoe Kan Ik Gegevens Micro SD Kaart Terughalen?.

Scroll naar boven