Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Gids voor MTS/M2TS Video Codec

Voordat we ingaan gids voor MTS/M2TS video codec, het is belangrijk om te begrijpen wat codecs zijn en waarom het wordt gebruikt.

Een videocodec staat voor encoder en decoder. Het is een stukje software dat video-opslag comprimeert en decomprimeert voor weergave of bewerking. Ze worden gebruikt in dvd-spelers, internetvideo en verschillende andere toepassingen. Er zijn veel soorten codecs beschikbaar. De meeste zijn gebaseerd op MPEG-normen.

Wat is AVCHD en MTS / M2TS?

AVCHD is een high-definition video-indeling voor camcorders die gezamenlijk door Panasonic en Sony is ontwikkeld. Het wordt meestal gebruikt om video’s in HD-kwaliteit op te nemen en staat bekend om zijn hoge compressiecapaciteit. Deze video’s ondersteunen het afspelen op Blu-ray-schijven, tv en mediaconsoles.

De bestandsextensies die meestal worden gebruikt met AVCHD worden .mts en .m2ts genoemd. Zowel MTS als .m2ts zijn gebaseerd op MPEG 2-normen (wat een type MPEG-indeling is).

Zoals met alle andere bestanden, kunnen uw AVCHD-videobestanden ook worden verwijderd om verschillende redenen. Dit kan te wijten zijn aan opmaak of onbedoelde verwijdering. Virusaanvallen of systeemcrash zijn andere redenen voor het verwijderen van deze bestanden.

Er zijn veel codecpakketten beschikbaar die .mts- en .m2ts-codecs ondersteunen. De meest voorkomende zijn VLC codec pack en K-Lite codec pack. Met deze codecs op uw systeem kunt u verschillende audio- en videoformaten afspelen.

Wat gebeurt er als een bestand wordt verwijderd?

Wanneer bestanden van het systeem of een ander opslagapparaat worden verwijderd, worden de verwijzingen naar het bestand gewist. Het wordt dus ontoegankelijk voor de gebruiker. Maar het eigenlijke bestand is nog steeds aanwezig op het systeem.

Remo herstellen maakt gebruik van dit concept en maakt gegevensherstel mogelijk. Het is een van de beste AVCHD herstel software, die herstel uitvoert zonder het originele bestand te beschadigen. Met behulp van een alleen-lezen-mechanisme haalt het gegevens uit het bestand en scheidt audio en video. Vervolgens worden problemen geïdentificeerd en opgelost; combineert audio en video om een gezond bestand te genereren.

Meer over Remo Photo herstellen

Naast AVCHD-bestanden kan de software worden gebruikt om verschillende videoformaten zoals MP4, MOV, AVI enz. Te herstellen. Het kan ook worden gebruikt om andere multimediabestanden zoals afbeeldingen, audio enz. Te herstellen.

Het maakt niet uit waar het videobestand zich bevindt; de software kan worden gebruikt om te herstellen van alle opslagapparaten. Interne en externe harde schijven, USB’s, geheugenkaarten etc. worden allemaal ondersteund.

Stappen om AVCHD bestanden herstellen Remo herstellen gebruiken

Het herstellen van AVCHD-bestanden is eenvoudig met behulp van Remo Photo Recovery-software. Het biedt een eenvoudige interface met stapsgewijze instructies. Download en installeer de software op uw systeem. Als u wilt herstellen van externe opslagapparaten, sluit u deze aan op uw systeem en gaat u verder met de onderstaande stappen:

  1. Selecteer Foto’s herstellen in het hoofdscherm
  2. U krijgt de keuze uit 2 opties Herstellen verwijderde foto’s en Herstellen verloren foto’s. Selecteer de optie op basis van uw situatie.
  3. Selecteer de schijf van waaruit herstel moet worden uitgevoerd
  4. Selecteer vervolgens het bestandstype ‘AVCHD MTS / M2TS’ in de volgende stap
  5. Nadat de software het scanproces heeft voltooid, worden alle bestanden weergegeven
  6. U kunt een voorbeeld van de bestanden bekijken en ze op de gewenste locatie opslaan.
Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie