Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

GoPro Export Fout 30

GoPro is een camera die je moet hebben voor liefhebbers van avontuur en reizen. Het lijdt geen twijfel dat GoPro de industrie stormenderhand heeft veroverd met zijn vermogen om zonder problemen video’s van hoge kwaliteit op te nemen. Met een toename van het aantal gebruikers, zul je zien dat er verschillende problemen zijn met betrekking tot GoPro die de gebruikers meestal ervaren.

GoPro Export error 30 is zo’n fout. De GoPro export fout 30 is een probleem dat meestal optreedt wanneer u probeert uw videobestanden via GoPro Studio naar een computer over te zetten. Aan het einde van dit artikel kun je GoPro Export Error 30 gemakkelijk oplossen.GoPro error code 30.

Oorzaken voor de GoPro Video-exportfoutcode 30?

In het onderstaande gedeelte leert u de verschillende redenen voor foutcode 30.

 1. Videocorruptie
 2. Onvoldoende opslagruimte voor de video-overdracht op de opslaglocatie
 3. Glitch en fout door verouderde GoPro Studio-applicatie
 4. Verouderde grafische stuurprogramma’s.

Hierboven staan enkele van de redenen waarom GoPro-gebruikers geconfronteerd worden met videofoutcode 30 tijdens het uitvoeren van de video-overdracht. In het onderstaande gedeelte leert u de handmatige methoden om deze fout gemakkelijk op te lossen.

Zoals hierboven vermeld, is een van de belangrijkste redenen voor GoPro-foutcode 30 te wijten aan videocorruptie. Als je een corrupte GoPro-video hebt en GoPro-foutcode 30 probeert op te lossen, is de meest haalbare oplossing voor jou het gebruik van een GoPro Video Repair Tool.

Remo video reparatie tool is de meest aanbevolen software om corrupte GoPro-videofoutcode 30 gemakkelijk op te lossen. Download nu en probeer de tool nu gratis.

Hoe Repareren GoPro Export Fout 30?

Hieronder staat de probleemloze oplossing om de GoPro-video-exportfout 30 op te lossen, de meeste van de hieronder vermelde methodologie zal het probleem oplossen.

Oplossing 1: Onvoldoende opslagruimte voor GoPro Studio om de video te exporteren

Met GoPro kan de gebruiker de videobestanden naar de gewenste locatie exporteren met de GoPro Studio-applicatie. GoPro Studio krijgt echter geen geheugen toegewezen dat nodig is om het videobestand te verwerken of te exporteren, dan zul je de GoPro 30-foutcode tegenkomen.

Daarom raden we je aan om wat ruimte vrij te maken op je C: -schijf door GoPro-video’s over te zetten naar een pc met meer opslagruimte. Hiermee wordt de GoPro-foutcode 30 hersteld als deze wordt veroorzaakt door onvoldoende opslagruimte

Oplossing 2: Werk de GoPro Studio bij

Als je de GoPro Studio niet onlangs hebt bijgewerkt, kan dit de oorzaak zijn van foutcode 30 voor GoPro-video-export. Door de software bij te werken, kun je eventuele GoPro-videofouten en -problemen oplossen.

Om te upgraden, kunt u naar de officiële GoPro-website gaan en deze bijwerken of GoPro Studio rechtstreeks upgraden via de optie op het hoofdscherm

Oplossing 3: Update grafische stuurprogramma’s om de GoPro-fout op te lossen

Het is noodzakelijk om de grafische stuurprogramma’s bij te werken naar compact met de HD-video-uitgang en andere verschillende.

 1. Druk op uw bureaublad op de Windowsen R sleutels samen. Met deze opdracht wordt het Run tabblad,
 2. Klik op de zoekbalk en typmsc, Klik vervolgens op OK.How to fix go pro error 30
 3. Klik op de apparaatbeheerpagina op Display adaptersen kies het graphics card op uw pc.
 4. Klik met de rechtermuisknop en kies de Update driveroptieRepair GoPro error 30

Hiermee wordt de GoPro-foutcode 30 opgelost, zelfs nadat u alle bovenstaande methoden hebt geprobeerd. Als u het probleem nog steeds tegenkomt, raden we u dit aan repareren videobestand GoPro met behulp van de Remo Video Repair-tool in geval van videocorruptie. De tool scheidt de audio- en video-interface, repareert ze en voegt ze vervolgens afzonderlijk toe om een afspeelbaar en exporteerbaar videobestand te bieden

Oplossing 4: Veranderen van import en export plaats van de video

Als u de gebruiker bent die de video naar een externe harde schijf exporteert, raden we u aan om de locatie van de tijdelijke schijf naar de interne harde schijf te wijzigen.

 1. Ga naar de optie Instelling
 2. Wijzig de standaard exportlocatie als interne harde schijf.
 3. Exporteer de video

Als het exportproces met succes is voltooid, wijzigt u de exportlocatie terug naar de externe harde schijf en controleert u of de procedure is voltooid. Het proces werkt vice versa op uw primaire opslag als interne harde schijf. Als u video’s probeert te importeren van SD-kaart en geconfronteerd met GoPro SD fout u kunt hier verwijzen.

Oplossing 5: Los GoPro-foutcode 30 op in geval van mediabeschadiging

GoPro-foutcode 30 treedt meestal op voor corruptie van videobestanden als gevolg van twijfelachtige segmenten. De beste manier om dit te achterhalen, is door de ongewenste segmenten in het videobestand te verwijderen en deze vervolgens naar de gewenste locatie te exporteren.

 1. Sla het project op met een andere naam voordat u wijzigingen aanbrengt
 2. Als u een fout van ongeveer 50% tegenkomt, gaat u naar het specifieke videopunt in uw project en verwijdert u de videoframes
 3. Probeer na het volgen van de bovenstaande methoden het videobestand te exporteren. Als de exportprocedure met succes is voltooid, hebt u de slechte frames in het videobestand opgelost.

Volg de onderstaande stappen om slechte frames uit het vorige project toe te voegen.

 1. Maak een nieuwe projecttoevoeging en sla de verwijderde slechte frames uit uw vorige video op met een nieuwe naam
 2. Importeer opgeslagen frames naar uw werkproject.

Door de bovengenoemde methode te volgen, wordt de foutcode 30 gebruikt. Als je nog steeds de GoPro-foutcode 30 tegenkomt, kan dit te wijten zijn aan een beschadigd GoPro-videobestand. Om deze crisis op te lossen, heb je een betrouwbaar hulpprogramma voor videoreparatie nodig, zoals Remo Video Repair Tool.

Hoe Repareer je Slechte Frames van een GoPro-Video met Remo?

Remo Video Repair-tool is een betrouwbaar video-reparatieprogramma dat moeiteloos beschadigd, beschadigd of kapot videobestand repareert. De tool is in staat om de slechte videoframes te repareren en te produceren naar een exporteerbaar en afspeelbaar videobestand. Download en start de Remo Video Repair-tool en volg de onderstaande methoden.

 1. Open de applicatie, klik op het corrupte GoPro-videobestand dat u wilt repareren
 2. Klik op de knop Herstellen om het beschadigde of beschadigde GoPro-videoreparatieproces te startenRemo Video Repair Tool
 3. De software biedt u de voorbeeldoptie waarmee u de resultaten kunt evalueren
 4. Als u tevreden bent met het gerepareerde videobestand, kunt u de software activeren en het gerepareerde videobestand opslaan.

Conclusie:

Alle oplossingen die in het artikel worden genoemd, zullen u zeker helpen reparatie GoPro export fout 30. Als je de handmatige methoden te ingewikkeld vindt om uit te voeren of als je zeker weet dat je GoPro-videobestand corrupt is, maak dan gebruik van de videoreparatietool om je videobestand gemakkelijk te herstellen.

Laat ons weten of je erin geslaagd bent GoPro Export Error 30 op te lossen met behulp van dit artikel in het commentaargedeelte hieronder.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie