Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

GoPro Fout bij Afspelen Video

Overzicht: In dit artikel vindt u een oplossing voor al uw GoPro-videoproblemen en fouten die u tegen kunt komen tijdens het gebruik van GoPro. Als je video’s bent kwijtgeraakt of een beschadigde of corrupte video hebt, helpt dit artikel je daar ook bij. Beloof jezelf dat je tot het einde blijft, we verzekeren je dat je je GoPro-probleem oplost.

Als je een corrupt GoPro-videobestand hebt en op zoek bent naar een snelle oplossing, gebruik dan deze GoPro Video Repair-software van Remo en repareer het GoPro-videobestand eenvoudig.

free-download-for-win free-download-for-mac

Ik ben niet de enige die gek wordt bij het bekijken van video’s die met GoPro zijn gemaakt. Je kunt een contentmaker of een motorrijder of een avontuurlijke sporter zijn, wat je ook doet, je zult een GoPro bezitten of plannen hebben om er een te hebben.Gopro video afspelen.

Dat is de magie van GoPro-camera’s en hun onberispelijke vermogen om zulke verleidelijke momenten vast te leggen die ons met ontzag achterlaten.

Inhoudsopgave
GoPro Camera bevriest GoPro-exportfoutcode 30
GoPro schokkerige videoweergave GoPro SD-kaartfout
GoPro-video’s worden niet afgespeeld op mijn computer GoPro zegt dat de SD-kaart vol is
GoPro Studio kan geen video’s importeren GoPro zit vast in updatemodus
GoPro Export mislukt Fout op Mac Herstel GoPro-video’s

Het is duidelijk dat je het je niet kunt veroorloven om die video’s kwijt te raken en dat je er alles aan zou doen GoPro video bestanden terughalen in zijn oorspronkelijke vorm. Als je een van die GoPro-gebruikers bent die problemen heeft met het openen van je video’s of met GoPro-problemen, dan is dit artikel iets voor jou.

Deze korte compilatie van GoPro-videofouten en een oplossing om die problemen op te lossen, zal je zeker helpen en je kunt weer met je camera spelen.Gopro fout bij afspelen van video

De problemen variëren van GoPro-video’s die schokkerig of wazig worden tot GoPro-camera’s die vastlopen en SD-kaartfouten. Dit artikel heeft het allemaal behandeld.

GoPro Errors and solutions

1.       GoPro-camera loopt vast

Hoewel GoPro-camera’s zijn ontworpen en ontwikkeld om beter te presteren onder extreme omstandigheden, hebben ze soms de neiging om te bevriezen of vast te lopen vanwege zowel externe als interne factoren. U kunt dit probleem oplossen door WIFI en GPS uit te schakelen en de camera opnieuw in te stellen door op de modusknop te drukken.Video afspelen herstellen gopro.

Heeft u een videobevriezingsprobleem dat u niet kunt oplossen? Misschien vindt u deze informatie over het bevriezen van video’s interessant.

2.       GoPro schokkerige videoweergave

Het schokkerig afspelen van video’s is een veelvoorkomend probleem bij GoPro-video’s die veel voorkomen in alle versies van GoPro, van Hero tot Hero 8. De video’s van hoge kwaliteit vereisen een absoluut minimum aan hoogwaardige specificaties op uw computer om de videobestanden gemakkelijk af te spelen. In sommige gevallen hebben video’s echter ook audio-videosynchronisatieproblemen en is videocorruptie ook een reden achter GoPro video’s worden schokkerig, wazig of bevriezen.

Hieronder volgen enkele van de tijdelijke oplossingen die u zeker zullen helpen bij het repareren van schokkerige of schokkerige GoPro-video’s:

 • Gebruik VLC Media Player om schokkerige GoPro-video’s te repareren door snelheidstrucs in te schakelen
 • Na de bovenstaande stap kunt u mogelijk ook uw apparaatstuurprogramma’s bijwerken. Verouderde apparaatstuurprogramma’s maken uw GoPro-videobestanden ook schokkerig.
 • Controleer of uw computer voldoet aan de minimale vereisten om GoPro-videobestanden af te spelen

3.       GoPro-video’s worden niet afgespeeld op mijn computer:

Waarom worden GoPro-video’s niet afgespeeld op mijn computer?

Er zijn verschillende redenen waarom uw GoPro-videobestanden niet op uw computer worden afgespeeld.

Een computer die geen minimale systeemvereiste heeft om GoPro-videobestanden af te spelen, is een belangrijke reden. Afgezien hiervan zijn er verschillende fouten die optreden tijdens het afspelen van GoPro-video’s zoals  Kan video niet afspelen, bestand niet gevonden, foutcode 0xc00d36c4.

Volg de onderstaande stappen om niet-afspeelbare GoPro-videobestanden te repareren:

 • Controleer of uw computer voldoet aan de minimale vereisten om GoPro-videobestanden af te spelen
 • Probeer GoPro-video’s af te spelen met een mediaspeler die HEVC ondersteunt om eenvoudig 4K GoPro-video’s af te spelen
 • Het comprimeren van videobestanden is een andere manier om ze afspeelbaar te maken
 • Maak RAM vrij en probeer de video af te spelen
 • Als een van de bovengenoemde oplossingen u niet helpt de GoPro-video te repareren, moet u controleren of uw GoPro-videobestand corrupt is.

Hoe repareer je een corrupte GoPro-video?

Wanneer corrupte of beschadigde video de reden is waarom GoPro-video niet wordt afgespeeld, moet u GoPro-video repareren met behulp van een videoreparatietool.Gopro video reparatie tool

Remo video reparatie software is jouw go to tool om videobestanden van corruptie te repareren. Gebouwd met een geavanceerd reparatie-algoritme kan Remo uw GoPro-videobestanden eenvoudig in een mum van tijd repareren. Download en probeer de tool nu gratis. 

free-download-for-win free-download-for-mac

 

Herstel schokkerige, schokkerige of niet-afspeelbare GoPro-video’s met Remo:

Om schokkerige GoPro-video’s of niet-afspeelbare GoPro-video’s te repareren vanwege videocorruptie, download en installeer Remo Video Repair Software. Volg de onderstaande stappen:

 • Start de tool, selecteer het GoPro video file dat moet worden gerepareerd
 • Als u een MOV-videobestand repareert, kan de tool om een referentievideobestand vragen voor een nauwkeurige videoreparatie.

select corrupt gopro video to repair

 • Geef het referentievideobestand op en klik op Repair
 • Na voltooiing van het reparatieproces kunt u een voorbeeld van het gerepareerde videobestand bekijken en of u tevreden bent Savehet videobestand op de gewenste locatie.

4.       GoPro Studio-video kan geen video’s importeren

GoPro Studio is een onmisbare tool voor alle gebruikers om hun video’s te verbeteren en te verbeteren. GoPro Studio, dat helpt bij het bewerken van video’s, is echter niet vrij van fouten en een dergelijke fout treedt op wanneer GoPro geen videobestanden kan importeren en de fout Kan bestand niet afspelen. Het bestand is mogelijk beschadigd of heeft een niet-ondersteunde indeling.

Volg de onderstaande stappen om de GoPro Studio-fout op te lossen:

 • Zorg ervoor dat de video die u probeert te importeren, is opgeslagen op uw interne harde schijf
 • Controleer of uw apparaatstuurprogramma’s zijn bijgewerkt en kijk of uw grafische kaarten compatibel zijn met GoPro Studio
 • Zorg ervoor dat je het videobestand importeert naar GoPro Studio met betrekking tot het bestandsformaat dat je hebt gekozen om te importeren.

Als dit je probleem niet oplost, probeer dan dezelfde 4k-video’s af te spelen op de VLC-mediaspeler die GoPro Studio niet kon importeren. Hiermee wordt gecontroleerd of er een probleem is met de video.Gopro corrupted video fix

In het geval dat de video niet kan worden afgespeeld in een andere mediaspeler, is het raadzaam om te proberen GoPro video bestanden repareren.

5.       GoPro-export mislukt Fout op Mac (geen uitvoer video bovenaan en uitvoer onderaan video)

GoPro-export mislukt fout is een veelvoorkomende fout die meestal wordt aangetroffen in MacOS. De reden achter deze fout is nog steeds onbekend. We ontdekten echter dat het gebruik van incompatibele SD-kaarten in GoPro tot deze fout kan leiden.

gopro export failed error

Volg de onderstaande stappen om deze fout op te lossen:

 • De eerste stap is natuurlijk om te controleren of je de aanbevolen SD-kaarten voor GoPro gebruikt
 • Het trimmen van een bepaald deel van de video is een andere optie om deze fout op te lossen. Om dit te doen, moet u weten welk deel van de video verantwoordelijk is voor deze exportfout.

Bovendien verliest u een deel van het videobestand wanneer u trimt. Daarom raden we u dit aan reparatie corrupte videobestand Remo Video Repair Software gebruiken in plaats van het videobestand bij te snijden.

6.       GoPro-exportfoutcode 30

GoPro-exportfoutcode 30 is vergelijkbaar met de vorige fout. De video wordt meestal tot een bepaald punt geëxporteerd en retourneert vervolgens deze GoPro-exportfoutcode 30.

De oplossing om deze fout op te lossen, blijft hetzelfde als de oplossing voor de vorige. U moet de video bijsnijden vanaf het punt waar de fout wordt weergegeven. Hiervoor zijn andere oplossingen GoPro foutcode 30 die u hier kunt raadplegen.

7.       GoPro SD-kaartfout of GoPro Geen SD-fout

GoPro zegt geen SD fout is een van de meest voorkomende fouten waarbij de SD-kaart niet in de camera wordt weergegeven. Deze fout komt veel voor in alle versies van GoPro. Hieronder volgen de gebruikelijke oplossingen om deze fout op te lossen:

 • Controleer of je GoPro is bijgewerkt naar de nieuwste versie
 • Formatteer de GoPro SD-kaart om dit op te lossen Geen SD-fout

U vraagt zich misschien af of u de SD-kaart moet formatteren, rekening houdend met de bestaande gegevens op de SD-kaart. Helaas moet u de fout herstellen om de fout gemakkelijk op te lossen. Aan de andere kant kunt u uw verloren GoPro-videobestanden herstellen met behulp van Remo-videoherstelsoftware.Beschadigd videobestand herstellen.

8.       GoPro-fout SD-kaart is vol

SD-kaart die aangeeft dat deze vol is, ondanks dat er voldoende geheugenruimte is, is een andere veelvoorkomende GoPro-fout. De oplossing om dit op te lossen is de volledige fout van de GoPro SD-kaart is als volgt:

 • Controleer of je GoPro up-to-date is
 • Probeer de SD-kaart te repareren met behulp van CHKDSK
 • Ten slotte, als geen van de bovengenoemde methoden werkt, moet u uw SD-kaart formatteren om deze fout op te lossen.

Het formatteren van de SD-kaart leidt tot gegevensverlies, maar helpt u bij het oplossen van de fout

Remo SD-kaartherstelsoftware is de industriestandaard als het gaat om gegevens terughalen SD kaart met verschillende problemen. Of het nu uw 4k-video’s zijn die op GoPro zijn gemaakt of de foto’s en belangrijke documenten, Remo kan alles in een oogwenk herstellen. Download en probeer de tool nu gratis.

free-download-for-win free-download-for-mac

9.       GoPro zit vast in updatemodus

Dit is een veelvoorkomend probleem in GoPro wanneer u probeert uw GoPro-firmware bij te werken. Volg de onderstaande stappen die u zouden moeten helpen dit GoPro-probleem op te lossen:

 • Verwijder de SD-kaart van uw camera
 • Plaats de batterij van uw camera opnieuw
 • Probeer de update naar de SD-kaart te downloaden en installeer deze

Het handmatig downloaden van de update zou je moeten helpen deze GoPro-fout op te lossen, zo niet, dan kun je contact opnemen met GoPro voor ondersteuning.

10.   Andere GoPro-problemen:

Afgezien van alle bovengenoemde GoPro-videofouten zijn er nog andere veelvoorkomende problemen, zoals het snel leeglopen van de GoPro-batterij en bacpac van de batterij die audioproblemen veroorzaakt. Al deze fouten treden voornamelijk op als gevolg van een slechte behandeling van GoPro-camera’s. Er is geen specifieke oplossing hiervoor dan jullie voorstellen om beter met je camera om te gaan.

Laatste woorden:

Dit artikel was een compilatie van verschillende GoPro-videofouten en problemen met de GoPro-camera. We hopen dat we licht hebben kunnen werpen op het probleem waarmee u wordt geconfronteerd en u in de juiste richting hebben geleid om het probleem op te lossen. Laat het ons weten in het opmerkingenveld hieronder als je erin bent geslaagd je probleem op te lossen met behulp van dit artikel of als je vragen hebt over Remo Video Repair Software.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie