Groot OST Bestand Comprimeren

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom je computer mank loopt om een ​​groot OST-bestand te verwerken, terwijl het probleemloos een spel van 100 GB kan uitvoeren met een Full HD-resolutie. Het is omdat een groot OST-bestand of een te groot OST-bestand veel bandbreedte nodig heeft om te synchroniseren met de server die uw OST-bestand bevat. Dus als u ooit een fout tegenkomt met betrekking tot een te groot OST-bestand, vindt u alle informatie over hoe u dit kunt oplossen in dit artikel.

Waarom is Mijn OST Bestand zo Groot?

OST-bestand slaat alle Outlook-gegevens op die zijn verzameld vanaf het moment dat u uw account hebt gemaakt. Bovendien slaat het ook alle bijlagen, contacten op. Over het algemeen klinkt het misschien niet als veel, maar op de lange termijn, langzaam en gestaag, wordt het OST-bestand groter.

Waarom zijn Grote OST Bestanden zo’n Groot Probleem?

Ten eerste werkt een OST- of offline opslagtabelbestand volgens het principe van synchronisatie. Dat betekent dat u aan uw Outlook kunt werken, zelfs als u offline bent, en later kunt synchroniseren met de server wanneer de internetverbinding beschikbaar is.

Aangezien de werking van een OST-bestand volledig afhankelijk is van synchronisatie, hoe groter het OST-bestand, hoe langer het duurt om te synchroniseren met de online server en resulteren in Outlook synchronisatiefouten.

Daar stopt het niet, Outlook blijft regelmatig gegevensintegriteitscontroles uitvoeren, dus nogmaals, hoe groter de OST, hoe langer het duurt om te controleren, soms kan het gewoon vastlopen bij het verifiëren van de integriteit, ook wel bekend als Outlook vast op het verifiëren van de integriteit van gegevens fout. Dit is de reden waarom een groot OST-bestand dat mild klinkt, zeer ingewikkeld kan worden om te verwerken.

Hoe Groot kan een OST Bestand zijn?

Versie OST Bestandsgrootte Limiet
Outlook 2007, 2003 20 GB
Outlook 2010, 2013, 2016 50GB

 

Notitie: Wanneer u een fout oplost, is een slimme stap die u kunt nemen het archiveren van de inhoud van het OST-bestand. Omdat, wanneer u eraan werkt om Outlook-gerelateerde fouten op te lossen, het OST-bestand kan worden beschadigd. De directe en moeiteloze manier om een back-up te maken van het OST-bestand is door gebruik te maken van Remo Outlook backup en migreren, een alles-in-één hulpmiddel voor al uw Outlook-gerelateerde problemen. Met behulp van Remo kunt u het OST-bestand back-uppen, herstellen en zelfs migreren.

Gelukkig hoeft u zich niet druk te maken over het repareren van het te grote OST-bestand. Outlook heeft een ingebouwd hulpprogramma dat u helpt bij het verkleinen van het OST-bestand, dat bekend staat als de “compact now”-optie.

Hoe kan Ik Grootte OST Bestand Verkleinen?

Om een te groot .ost-bestand te verkleinen, kan men de onderstaande stappen volgen:

Stap 1: Ga naar de File tabblad.

Stap 2: Klik dan op Account Settings.

Stap 3: Selecteer Data File optie.

reduce .ost file size

Stap 4: Dubbelklik op de Data File optie die opent Outlook Data file settings dialoogvenster met de optie Nu comprimeren.

Stap 5: Klik op compact now om de grootte van het OST-bestand te verkleinen.

Waarom is Mijn Mailbox Groter dan een OST Bestand?

Mailbox is groter dan OST-bestanden vanwege inconsistenties in de berekening. In Outlook 2007 en eerdere versies van Outlook waren er inconsistenties in de grootteberekeningen en bestandsstructuur waardoor Mailbox 20% tot 30% groter werd dan de overeenkomstige OST-bestanden. In het geval van Outlook-versies boven 2010 wordt meer rekening gehouden met de berekening van de Outlook-grootte. De nieuwste Outlook maakt gebruik van compressietechnologie die tekst automatisch comprimeert. Waardoor het OST-bestand weer kleiner werd dan de bijbehorende mailbox.

Hoe Repareer ik dat OST de Maximale Grootte heeft Bereikt?

Op zoek naar manieren om het OST-bestand in Outlook te comprimeren of het te grote OST-bestand te verkleinen. Men kan de onderstaande informatie volgen om de .ost-bestandsgrootte te verkleinen die de maximale limiet heeft bereikt.

Extra informatie: Als u een fout in Outlook tegenkomt die zegt: “Het Outlook-gegevensbestand heeft de maximale grootte bereikt”. Het is vanwege een te groot PST-bestand, weet hoe je moet omgaan met a groot PST bestand heeft maximale grootte bereikt.

Vermindert Archivering de OST Grootte?

Ja, het regelmatig archiveren van het OST- of Outlook-gegevensbestand zal een back-up maken die de OST-bestandsgrootte op de server relatief verkleint. Wat ook de OST-bestandsgrootte regelt om de limiet te bereiken. U kunt het bestand archiveren met de optie Opschonen om te grote OST-bestanden te voorkomen.

Opruimoptie gebruiken om te grote OST-bestanden te vermijden.

Outlook heeft ook een optie waarmee u met één klik alle onnodige bestanden uit de prullenbak kunt verwijderen. Aangezien het OST-bestand ook de verwijderde items opslaat, worden de verwijderde items niet opgestapeld en resulteert dit in een groot OST-bestand. Volg de onderstaande stappen om het bestand te archiveren:

Stap 1: Ga naar het tabblad Bestand.

Stap 2: Klik op Cleanup optie en selecteer vervolgens Mailbox cleanup 

shrink .ost using Cleanup option

Stap 3: Selecteer vervolgens Empty en verwijder de items uit de deleted items map om alle verwijderde items met een enkele klik te wissen.

Alternatieve methode om te grote OST-bestanden te vermijden

Stap 1: Ga naar Cleanup optie.

Stap 2: Klik dan op Mailbox cleanup wizard, een speciale wizard met alle opties die u kunnen helpen bij het beheren van overtollige gegevens in uw mailbox.

Dit zijn echter tijdelijke oplossingen, ze kunnen de grote OST-fout niet stoppen om te herhalen. Gelukkig zijn er een paar aanpassingen die u in Outlook kunt implementeren om te voorkomen dat dezelfde fout in de toekomst opnieuw optreedt.

Hoe Auto Archive te Gebruiken om een te Groot OST Bestand te Vermijden?

Het auto-archief is een uitgebreide tool die erg handig kan zijn voor uitgebreide Outlook-gebruikers. Het stroomlijnt de reguliere archivering zonder enige tussenkomst. Hieronder volgen de instructies voor het gebruik van Automatisch archiveren om een te groot OST-bestand te voorkomen:

Stap 1: Ga naar Cleanup optie.

Stap 2: Klik op Cleanup optie en selecteer vervolgens Mailbox clean up 

Stap 3: Je krijgt een optie AutoArchive. Selecteer deze optie om oudere items in de mailbox naar de archiefmap te verplaatsen.

Hoe Groot OST Bestand Comprimeren in Outlook?

Jij kan groot OST bestand comprimeren in Outlook om het Outlook ost-bestand te verkleinen. Volg de onderstaande stappen om het Outlook OST-bestand te comprimeren:

Stap 1: Delete items in uw mailbox die niet vereist is en selecteer vervolgens de folder die moet worden gecomprimeerd en klik op de list view optie in het navigatievenster.

Stap 2: Right Click op de map en klik vervolgens op Delete items.

Stap 3: Klik nu op Empty folder optie

Stap 4: Klik op File tabblad en klik op Account Settings.

Stap 5: Selecteer Data Files tabblad en selecteer het bestand dat moet worden gecomprimeerd.

Stap 6: Klik nu op settings en ga dan naar Advanced tabblad.

Stap 7: Klik dan op Outlook Data File Settings en klik op Compact Now optie om het bestand te comprimeren.

Notitie: Als u op zoek bent naar manieren om vergroot de bestandsgrootte van Outlook u kunt verwijzen naar de bovengenoemde link.

Conclusie:

Bovengenoemd zijn enkele methoden die u kunnen helpen om te gaan met een te groot .ost-bestand. Dit artikel zal verder worden bijgewerkt als en wanneer we nieuwe updates tegenkomen met betrekking tot het compacte Outlook OST-bestand. Stel dat u problemen ondervindt die hierboven niet zijn vermeld, laat het ons dan weten in de commentaarsectie hieronder en laat ons weten of dit artikel u heeft geholpen.

Groot OST Bestand Comprimeren was last modified: juni 21st, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*