Harde Schijf Opstartproblemen

Gewoonlijk speelt een harde schijf een hoofdrol bij het opslaan van gebruikersgegevens. Wanneer deze harde schijf niet goed opstart, kan de gebruiker zich erg hectisch voelen sinds zijn waardevolle gegevens erin zijn opgeslagen. Wanneer dit ook gebeurt met uw systeem, volg dan de onderstaande stappen om problemen met het opstarten van de harde schijf op te lossen.

Om een ​​systeem goed te laten werken, speelt de voeding een hoofdrol. Controleer daarom eerst het netsnoer, of het correct is aangesloten op een stopcontact of niet. Als de kabel correct is aangesloten, controleer dan of de stroom naar behoren aan alle componenten levert of niet.

Controleer vervolgens of de harde schijf correct is aangesloten of niet. Als alles in orde is, probeer dan de harde schijf op te starten. Als het goed werkt, of ga je door met de volgende stappen.

Het systeem met de basisinvoer / uitvoer (BIOS) is mogelijk niet goed ingesteld om op te starten vanaf de harde schijf en zoekt naar flashstations, optische stations of andere harde schijven. Ga naar de BIOS-instelling door op F8 te drukken en stel vervolgens de harde schijf in als eerste opstartapparaat. Start nu het systeem opnieuw op door op de knop voor opnieuw opstarten te drukken en kijk of de harde schijf wordt opgestart of niet. Als het goed start, is het OK of volgt u de volgende stap voor het oplossen van problemen.

Er zijn kansen om te starten met opstarten als de harde schijf slechte sectoren heeft. Dus, verbind uw harde schijf met een ander systeem en probeer de slechte sectoren te herstellen. Scan daarnaast met de bijgewerkte antivirus-applicatie en verwijder eventuele virusbedreigingen. Probeer na het uitvoeren van de poging de harde schijf opnieuw te booten. Als het systeem goed is opgestart, is dat prima of anders heb je geen andere opties om op te starten omdat het bestandssysteem ernstig beschadigd is. Tenzij u er een nieuw besturingssysteem in installeert, kunt u het systeem niet goed opstarten.

Door de harde schijf opnieuw te formatteren, verliest u echter gegevens die op een logische schijfeenheid zijn opgeslagen, bijvoorbeeld een C-schijf. In dergelijke situatie, kies je voor een herstelprogramma van derden Remo Herstellen Windows / Mac is de beste keuze. Deze efficiënte software kan eenvoudig worden uitgevoerd niet meer opstarten harde schijf gegevensherstel in slechts een paar stappen. Bovendien is deze applicatie expert in het diep scannen van de harde schijf en herstelt alle waarheden van gegevens ervan zonder ze binnen een paar minuten te beschadigen.

 

Harde Schijf Opstartproblemen was last modified: december 9th, 2019 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*