Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe Fix Fout Sandisk SD Kaart Formatteert Windows Niet

“Kan SD-kaartfout niet formatteren” is een mysterieus vervelende fout. Meestal is het vrij moeilijk om de reden voor de fout af te leiden; de SD-kaart kan beschadigd of beschadigd raken. Hoe een dergelijk probleem aan te pakken, als u het niet kunt formatteren, heeft een SD-kaart geen zin. Daarom brengen we u deze uitgebreide inhoud over hoe u de fout kunt oplossen “Can’t format SD Card” op Mac en Windows.Repareren SD kaart niet formatteren mac.

Notitie: Bij dieper onderzoek bleek deze formaatfout vaker voor te komen in SanDisk SD-kaarten. Zelfs SanDisk-gebruikers kunnen dit artikel perfect gebruiken om de fout te herstellen..

Inhoudsopgave:

   1. Hoe gegevens te herstellen van een SD-kaart die de fout niet kan formatteren?
   2. Waarom een afbeelding van een SD-kaart maken??
   3. Hoe maak je een afbeelding van een SD-kaart?
   4. Hoe te repareren “Micro SD-kaart kan niet formatteren” Fout?
   5. Fix SD-kaart wordt niet geformatteerd op camera.
   6. Fix SD-kaart die niet kan formatteren op Mac of Android.

Waarom kan ik Mijn SD Kaart niet Formatteren?

“Waarom kan ik mijn SD-kaart niet formatteren op mijn computer, camera of telefoon?”

Wanneer u deze specifieke fout ervaart, kunt u uw SD-kaart niet alleen op uw computer maar ook op een ander apparaat formatteren.Waarom kan ik mijn SD kaart niet formatteren. Dit kan de volgende redenen hebben;

 • Geheugenkaart is beveiligd tegen schrijven
 • Geheugenkaart is ernstig beschadigd

Als uw SD-kaart tegen schrijven is beveiligd, kunt u er geen wijzigingen in aanbrengen. Dit omvat ook het formatteren van de SD-kaart. U kunt de schrijfbeveiliging echter uitschakelen door de schuifregelaar in de hoek van een SD-kaart naar beneden te halen en te starten SD kaart formatteren op Mac of Windows.

Maar als de fout te wijten is aan beschadiging van de SD-kaart, moet uw eerste prioriteit zijn SD kaart gegevens terughalen. Wanneer u een SD-kaart formatteert, betekent dit dat u een nieuw bestandssysteem moet installeren dat de opslag op uw SD-kaart bijhoudt. Maar als je SD ernstig beschadigd is, zal het een omvang bereiken waar het niet eens een bestandssysteem kan aankoppelen. Dit geeft duidelijk aan dat schade of corruptie de reden is waarom uw SD kaart wordt niet geformatteerd. En op zulke momenten hebt u geen toegang tot de SD-kaart of de gegevens die erop zijn opgeslagen.

“Gezien het feit dat SD-kaarten voornamelijk worden gebruikt op camera’s of mobiele telefoons, slaan ze de belangrijkste herinneringen op, niet alleen de gegevens. Dit is de reden waarom bestanden herstellen van corrupte SD kaart wordt een prioriteit voordat het wordt opgelost.”

Hoe gegevens te herstellen van een SD-kaart die de fout niet kan formatteren?

Downloaden Remo Recover, de beste foto herstellen van SD kaarten software. Met meer dan 15 miljoen downloads is Remo een van de vertrouwde tools voor gegevensherstel in de huidige markt. Deze software werkt met Deep Scan-algoritmen om gegevens veilig te herstellen van ernstig beschadigde, geformatteerde of onleesbare micro SD-kaarten, SDHC/SDXC-kaarten, enz.SD kaart te repareren die niet kan formatteren.

download now  download now

Waarom zou ik een afbeelding van mijn SD-kaart maken?

Met behulp van Remo kunt u ook direct gegevens van een beschadigde SD herstellen zonder een afbeelding te maken. Maar gezien de factoren (slechte sectoren, virusinfecties) en de ernst van de schade, zal het creëren van een afbeelding van SD uitzonderlijke resultaten opleveren.Waarom kan ik mijn SD kaart niet formatteren.

Dit betekent dat hoe ernstig uw SD-kaart ook is beschadigd, u de gegevens er nog steeds van kunt herstellen. U kunt een gedetailleerde uitleg vinden over hoe u een exacte afbeelding kunt maken van de SD-kaart die niet kan worden geformatteerd.

Hoe Maak je Afbeelding van SD Kaart die niet kan worden Geformatteerd?

 1. Download en installeer Remo Recover en start het herstelproces
 2. Klik op de SD-kaart waarop u ervoor kiest om gegevens te herstellen en druk op de Scan knop

Notitie – Als uw SD-kaart niet wordt gedetecteerd, gebruikt u de Can’t Find Drive optie om ze gemakkelijk te krijgen en kies uw SD-kaart om te scannen

Choose the memory card drive to restore all your files

 1. De tool start Quick Scan, automatisch gevolgd door Deep Scan. U kunt uw gegevens tegelijkertijd herstellen terwijl de Deep Scan loopt, door door de te gaan Dynamic Recovery View
 2. Klik op de bestanden die u van de SD-kaart wilt herstellen en druk op Recover
 3. U kunt een voorbeeld van de herstelde bestanden bekijken

preview and save camera restore photos

 1. Klik op de Save optie om het herstel op te slaan

Hoe Repareren “Micro SD Kaart kan niet Formatteren” Fout?

Zoals eerder vermeld, zijn twee belangrijke redenen voor deze fout tegen schrijven beveiligde SD-kaarten en ernstig beschadigde SD-kaarten. Hieronder volgen instructies voor het oplossen van deze fout.

Ontgrendel de Micro SD kaart

Een micro SD-kaart is vergrendeld is een van de terminologieën die worden gebruikt voor een tegen schrijven beveiligde SD-kaart. Zoals eerder besproken, wanneer een micro SD-kaart is vergrendeld of tegen schrijven is beveiligd, kunt u geen wijzigingen aanbrengen, omdat deze in de alleen-lezen modus werkt. Jij kan schrijfbeveiliging SD kaart uitschakelen om de fout te herstellen.

Een SD-kaart kan ernstig beschadigd raken door

De beste methode om een SD-kaart te repareren die niet kan formatteren, is door de SD-kaart geforceerd te formatteren met CMD.

Hoe een SD-kaart te formatteren?

Open de opdrachtprompt door met de rechtermuisknop te klikken Start >Command Prompt (Admin) of zoek cmd van Start.

 • Typ : diskpart opvoeden DiskPart nutsvoorziening.

Click on diskpart to fix cant format SD Card

 • Typ : list disk en druk op Enter
 • Typ : selecteer disk 1 en druk op Enter (Replace 1 with the drive number of your SD card)

Type list disk to fix cant format SD Card

 • Typ : clean en druk op Enter

Type clean to fix cant format SD Card

 • Typ : create partition primary en druk op Enter
 • Typ : select disk 1 en druk op Enter (Replace 1 with the drive number of SD card)

Type create partition primary to fix cant format SD Card

 • Typ : active om de SD-kaartpartitie te activeren
 • Typ : format fs = NTFS of formatteren fs = fat32 en druk op Enter

Type format fs=ntfs to fix cant format SD Card

 • Typ : assign letter = F
 • Typ hierna exit om het proces te voltooien.

Nadat je de SD geforceerd hebt geformatteerd, moet je de slechte sectoren repareren met behulp van de CHKDSK op de SD-kaart.

CHKDSK formaat SD kaart

CHKDSK is een van de meest prominente hulpprogramma’s voor Windows waarmee u alle slechte sectoren op uw SD-kaart kunt repareren. Hieronder volgen de instructies over hoe u dit moet doen.

 • Klik met de rechtermuisknop op Start om te selecteren Command Prompt (Admin) of klik op Start en typ: cmd > click exe Opdrachtprompt oproepen.
 • Log in als beheerder en type: chkdsk E: /f /r en druk op Enter; (Vervang E: door de stationsletter van uw SanDisk SD-kaart)
 • Wacht tot het proces is voltooid (de verwerkingstijd kan variëren afhankelijk van de grootte van de SD-kaart)
 • Uitgang CMD en ga binnen Disk Management tool, zoek de SD-kaart, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Volume formatteren
 • Reset bestandssysteem en stationsletter van de SD-kaart, klik op OK om de formatteeractie te bevestigen

Beide bovengenoemde methoden kunnen worden gebruikt op alle merken SD-kaarten, zoals SanDisk, Sony, Kingston, Transcend, enz. Het werkt ook op alle formaten SD-kaarten zoals Micro SD, SD, SDHC, SDXC.

Hoe Repareren als SD Kaart niet Formatteert op Camera

Als u een SD-kaart in een camera plaatst, wordt u over het algemeen soms gevraagd om de SD-kaart te formatteren. Hiermee worden eventuele fouten in incompatibele bestandssysteemfouten verholpen. In dit specifieke geval zal zelfs dat de fout echter niet oplossen.

Zelfs om de fout op te lossen dat de SD-kaart niet op de camera kan worden geformatteerd, moet u de hierboven genoemde methoden gebruiken. Zorg ervoor dat je de perfect werkende SD-kaartadapter of kaartlezer gebruikt tijdens het aansluiten op een computer of laptop.

Hoe Repareren als SD Kaart niet kan Formatteren op Mac of Android

U kunt dezelfde hierboven genoemde methoden gebruiken om reparatie SD kaart niet leesbaar of formatteerfouten op Android. In het geval van Mac is er echter geen andere oplossing dan het ontgrendelen van de SD-kaart of het uitschakelen van de schrijfbeveiliging op Mac. Desalniettemin is het meest cruciale aspect om te onthouden om de gegevens van de SD te herstellen voordat u deze repareert. Remo Recover is ook beschikbaar op Mac. Daarom kunt u Remo zelfs op uw Mac downloaden en de gegevens er met succes van herstellen.

Ten slotte, als u de fout niet kunt herstellen, betekent dit dat uw SD-kaart niet kan worden gerepareerd. Als uw SD-kaart nog onder de garantie valt, kunt u beter contact opnemen met het merk en beweren dat u de geheugenkaart omwisselt. Maar vergeet niet om uw gegevens van de SD-kaart op Mac te herstellen voordat u deze uitwisselt.

P.S. de meeste SD-kaartmerken zullen geen gegevens voor u herstellen.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie