Verwijderde Excel Bestanden Terughalen | Volledige Gids

4 minuten lezen

In deze handleiding vindt u volledige informatie over het herstellen van verwijderde Excel-bestanden op Windows met behulp van verschillende methoden. Vind ook gratis antwoorden op uw vragen met betrekking tot het herstellen van niet-opgeslagen Excel-bestanden. Als u op zoek bent naar een geautomatiseerde oplossing om Excel-bestanden te herstellen, gebruik dan Remo Recover, een geavanceerde tool voor bestandsherstel.

Written by
 
Updated on
november 2, 2023

Microsoft Excel is een van de cruciale tools die worden gebruikt om gegevens op een eenvoudigere manier op te slaan, te bewerken en te presenteren. Met behulp van een Excel-blad kan men datasets vastleggen, ordenen en beheren, wiskundige berekeningen uitvoeren, een grafische weergave maken van grote gegevens voor eenvoudige analyse en nog veel meer.

Ongeacht hoe belangrijk Excel-bestanden voor u zijn, ze zijn kwetsbaar voor gegevensverlies. Als u Excel-bestanden hebt verwijderd, hoeft u zich geen zorgen te maken! Hier is een complete gids over het Verwijderde Excel Bestanden Terughalen | Volledige Gids met behulp van bewezen methoden. Vind ook gratis methoden om niet-opgeslagen Excel-bestanden te herstellen.

Hoe Herstel Ik Verwijderde Excel-Bestanden?

Wanneer u Excel-bestanden verwijdert, bevinden ze zich nog steeds op de Windows-computer of de schijf. Maar de ruimte die door die verwijderde bestanden wordt ingenomen, wordt gemarkeerd als klaar om te worden overschreven.

Het maakt niet uit hoe u uw Excel-bestanden verwijdert, ze kunnen gemakkelijk worden hersteld, maar u moet snel handelen. Het toevoegen van nieuwe bestanden of het bijwerken van de bestaande bestanden op dezelfde schijf waar de Excel-bestanden zich eerder bevonden voordat ze werden verwijderd, kan volledig herstel van Microsoft Word Document wordt niet Geopend voorkomen. Ontdek in dit gedeelte 3 verschillende methoden om verwijderde Excel-bestanden op een Windows-computer te herstellen.

1. Herstel Verwijderde Excel Bestanden

Normaal gesproken, wanneer u Excel-bestanden of een andere map op Windows 10 of eerdere versies verwijdert, wordt deze naar de Prullenbak verplaatst. Voer met behulp van de volgende eenvoudige stappen uit: Herstel van prullenbak om verwijderde Excel-bestanden ervan te herstellen.

Stap 1: Open Recycle bin om verwijderde Excel-bestanden ervan te herstellen.

Stap 2: Nu, select de verwijderde Excel-bestanden die u wilt herstellen.

Stap 3: Right-click de verwijderde Excel-bladen en selecteer de Restore optie.

Recover deleted Excel files from Recycle Bin

Stap 4: Nadat het herstelproces is voltooid, worden al uw verwijderde Excel-bestanden hersteld van de Prullenbak naar de oorspronkelijke locatie (d.w.z. de pre-verwijderingsmap of het station op uw Windows 10).

Stap 5: Nu kunt u eenvoudig uw per ongeluk verwijderde Excel-bestanden lokaliseren.

Notitie: Als u uw Windows Prullenbak hebt geleegd voordat u de verwijderde Excel-bestanden of verwijderde bestanden met shift + delete-toetsen hebt hersteld, dan kan de bovenstaande methode u niet helpen verwijderde Excel-bestanden te herstellen, omdat dit te wijten is aan het permanent verwijderen van bestanden. Ga verder met methode 3, als u permanent verwijderde Excel-bestanden op uw Windows wilt herstellen.

2. Verwijderen van Excel-bestanden ongedaan maken met de optie Verwijderen ongedaan maken

Als u per ongeluk uw Excel-bestanden op Windows hebt verwijderd, kunt u ze ongedaan maken door op de toetsen Ctrl+Z te drukken.

Stappen om handmatig verwijderen van Excel-bestanden op Windows ongedaan te maken

  1. Right-click op uw Windows-monitor.
  2. Klik op de Undo Delete (Ctrl+Z) optie om verwijderde Excel-bestanden te herstellen.

In het geval dat u uw verwijderde Excel-bestanden niet hebt hersteld na het uitvoeren van de bovenstaande methode voor het herstellen van de Prullenbak of de Ctrl+Z-methode, ga dan verder met de volgende methode om te herstellen permanent verwijderen van bestanden met behulp van de Remo Recover-tool.

Remo Recover is een speciaal ontworpen software voor bestandsherstel. Deze tool werkt met geavanceerde algoritmen voor bestandsherstel om meer dan 300 verwijderde of verloren bestandsindelingen te herstellen, zoals Excel-bestanden, PowerPoint-bestanden, Word-documenten, ZIP-bestanden, tekstbestanden, foto's, audiobestanden, video's, enz.

3. Herstel verwijderde Excel-bestanden met Remo Recover

Gebruik Remo Recover-software die exclusief is ontworpen om verwijderde Excel-bestanden op Windows 11, 10, 8, 7 of andere versies te herstellen. Deze Excel-tool voor bestandsherstel kost slechts een paar klikken om permanent verwijderde Excel-bestanden te herstellen met shift plus delete-toetsen, verwijderde of verloren bestanden na het legen van de Prullenbak, bestanden die de Prullenbak hebben omzeild, enz.

free-download-for-win
free-download-for-mac

Stappen om verwijderde Excel bestanden herstellen

Stap 1: Download en installeer Remo Recover op uw computer en volg de onderstaande stappen om verwijderde Excel-bestanden te herstellen.

recover deleted excel sheet

Stap 2: Selecteer nu het station van waaruit u verwijderde Excel-bestanden wilt herstellen.

Stap 3: Klik op de Scan optie om het scanproces te starten.

Notitie: Klik op de Dynamic Tree View om de herstelde Excel-bestanden te bekijken.

recover deleted excel files

Stap 4: Selecteer de Word-bestanden die u wilt herstellen, klik op de Recover optie om de herstelde Excel-bestanden terug te krijgen naar de gewenste locatie.

Waarom kiezen voor Remo Recover om verwijderde Excel-bestanden te herstellen?

  1. Het kan gemakkelijk meer dan 300 permanent verwijderde of verloren bestandsindelingen herstellen, zoals Excel-bestanden, Office-bestanden, RAR-bestanden, PDF-bestanden, onbewerkte afbeeldingen, foto's, video's, audiobestanden, enz.
  2. Deze tool herstelt niet alleen verwijderde Excel-bestanden of XLSX bestandin eenvoudige stappen, maar zorgt ook voor de veiligheid ervan samen met de gegevens die erop zijn opgeslagen.
  3. Een betrouwbaar hulpmiddel om verwijderde powerpoint terughalen, Excel-bestanden, PDF's, Word-documenten en nog veel meer.
  4. Het is compatibel met de nieuwste versies van het Windows-besturingssysteem, inclusief Windows 11, 10, 8, 7 en andere eerdere versies.
  5. U kunt deze tool gebruiken om verwijderde of ontbrekende bestanden te herstellen, niet alleen op een Windows-computer, maar ook op externe opslagapparaten zoals externe HDD, SSD, geheugenkaart, USB, enz.
Scroll naar boven