Herstel verwijderde Excel-bestanden op Windows | 5 Bewezen methoden

Microsoft Excel is een van de cruciale tools die worden gebruikt voor het gemakkelijk opslaan, bewerken en presenteren van gegevens. Excel-bestanden kunnen veel gegevens bevatten die erg belangrijk kunnen zijn voor analyse of het bijhouden van gegevens.

Een verwijderd, verloren of niet-opgeslagen Excel-bestand betekent verlies van belangrijke gegevens en inspanningen. Hier is alle informatie die u moet weten over het herstellen van verwijderde Excel-bestanden en het veilig herstellen van niet-opgeslagen Excel-bladen op Windows.

Deze informatie in dit artikel kan grofweg worden ingedeeld in 2 categorieën, zoals hieronder weergegeven:

1. Hoe verwijderde Excel-bestanden op Windows te herstellen?

2. Hoe niet-opgeslagen Excel-bestanden te herstellen?

Hoe verwijderde Excel-bestanden te herstellen?

Methode 1: Herstel verwijderde Excel-bestanden uit de Prullenbak

Het verwijderen van Excel-bestanden zonder een back-up te maken, is een van de redenen voor gegevensverlies. Wanneer u per ongeluk Excel-bestanden verwijdert, doet u het volgende.

Stap 1: Ga naar de Recycle bin.

Stap 2: Nu, select de per ongeluk verwijderde Excel-bestanden die u uit de Prullenbak wilt herstellen.

Stap 3: Right-click de verwijderde Excel-bladen en selecteer de Restore keuze.Recover deleted Excel files from Recycle Bin

Nadat u het herstellen van verwijderde Excel-bestanden hebt voltooid, kunt u ze vinden op een locatie (station) waar ze eerder bestonden voordat ze werden verwijderd. Als uw verwijderde Excel-bestand zich niet in de prullenbak bevindt, komt dit door de permanente verwijdering. Ga verder naar methode 3 om permanent verwijderde Excel-bestanden veilig te herstellen met Remo File Recovery Tool.

Snelle opmerking: klik hier om te weten hoe herstel verwijderde en niet-opgeslagen Excel-bestanden op Mac.

Methode 2:  Undelete Excel-bestanden met Ctrl+Z

Heeft u per ongeluk uw Excel-bestand op een Windows-computer verwijderd? Zo ja, dan kunt u het met de minste inspanning terugkrijgen, aangezien u snel handelt.

  1. Right-click op uw Windows-monitor.
  2. Klik op Undo Delete optie om verwijderde Excel-bestanden te herstellen.Undelete Excel Files

Wist u?
Je kunt op drukken Ctrl+Z om de verwijdering van een bestand inclusief Excel-bestanden ongedaan te maken.

Methode 3: Herstel permanent verwijderde Excel-bestanden

Gebruik Remo Bestandherstel -software, een geavanceerde tool voor gegevensherstel die exclusief is ontworpen om verwijderde Excel-bestanden op een Windows-computer te herstellen. Remo Excel File Recovery tool heeft slechts een paar klikken nodig om het verwijderde of verloren Excel-bestand, Word-document, enz.
download now to Recover deleted Excel Files on Windows
Waarom Remo Bestandherstel -software downloaden?

  1. Herstel permanent verwijderde Excel-bestanden op Windows die niet aanwezig zijn in de Prullenbak.
  2. Deze tool herstelt niet alleen snel verwijderde Excel-bestanden, maar zorgt ook voor 100% veiligheid van het verwijderde Excel-bestand.
  3. Een betrouwbare tool om verwijderde Excel-bestanden, PowerPoint-bestanden, PDF’s, Word-documenten en nog veel meer te herstellen.
  4. Compatibel met alle nieuwste versies van het Windows-besturingssysteem, inclusief Windows 10 en andere eerdere versies.

Stappen om verwijderde Excel-bestanden te herstellen?

Stap 1: Downloaden en installeer Remo Bestandherstel software op uw Windows-computer om verwijderde Excel-bestanden te herstellen.Recover Deleted Excel Files

Stap 2: Selecteer Recover Files optie en klik op de Drive waarvan u uw Excel-bestanden bent kwijtgeraakt of verwijderd.

Stap 3: Klik op Scan knop om te beginnen met het herstellen van permanent verwijderde bestanden van uw Windows-computer.

Stap 4: Nu zal deze software alle verloren of verwijderde Excel-bestanden op uw Windows weergeven, klik op Save optie om het verwijderde Excel-bestand te herstellen.Save Recoverd Deleted Excel Files

Hoe niet-opgeslagen Excel-bestanden te herstellen?

Methode 4: Herstel niet-opgeslagen Excel van AutoRecover

Stap 1: Open een nieuwe Excel file en klik op de File tabblad

Stap 2:  Selecteer Open en dan, Recent keuze.Recover Unsaved Excel

Stap 3: Zoek het onlangs geopende niet-opgeslagen Excel-blad en klik op Recover Unsaved Workbooks optie om niet-opgeslagen Excel-bestand te herstellen.

Stap 4: Nu kunt u het niet-opgeslagen Excel-bestand openen en op klikken Save optie om de niet-opgeslagen Excel op te slaan als een nieuw bestand op uw Windows-computer.

Notitie: Deze methode kan niet-opgeslagen Excel-bestanden alleen herstellen als de AutoHerstel-functie eerder was ingeschakeld in de Excel-applicatie.

Methode 5:  Herstel verloren of niet-opgeslagen Excel-bestanden uit de tijdelijke map

De tijdelijke map is een map waarin tijdelijke bestanden zijn opgeslagen. Kortom, veel Windows-besturingssystemen verwijderen tijdelijke bestanden automatisch op een regelmatige tijdsperiode omdat deze tijdelijke bestanden minder belangrijk zijn voor elke gebruiker. Maar gelukkig worden deze bestanden niet altijd verwijderd. Met behulp van deze tijdelijke bestanden kunt u niet-opgeslagen of verloren Excel-bestanden herstellen.

Stap 1: Volg het tijdelijke bestandspad op uw Windows-computer om niet-opgeslagen of verloren Excel-blad te herstellen.

In  Windows 10/8 C:\Users\username\AppData\Local\Microsoft\Office\UnsavedFiles
In Windows 7 C:\Users\username\AppData\Roaming\Microsoft\Excel\

Stap 2: Controleer en selecteer het tijdelijke niet-opgeslagen Excel-bestand om het te kopiëren en op te slaan als een nieuw Excel-bestand.

Conclusie:

De beste manier om het verlies van gegevens of het verwijderen van gegevens te voorkomen, is door een back-up van het belangrijke bestand te maken voordat u er een bewerking op uitvoert en de gegevens op het Excel-blad continu op te slaan door op te drukken Ctrl+S sleutels. Als u echter niet-opgeslagen Excel-bestanden hebt verwijderd of verloren zonder een back-up te onderhouden. Vervolgens kunt u gebruik maken van dit artikel dat is bedoeld om u te helpen bij het herstellen van verwijderde of verloren of niet-opgeslagen Excel-bestanden op Windows.

Herstel verwijderde Excel-bestanden op Windows | 5 Bewezen methoden was last modified: May 8th, 2020 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*