Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Kan Videobestand niet Afspelen DJI Phantom? Hier is Hoe te Oplossen

DJI Phantom of Inspire 1 zijn niet zomaar een paar fancy gadgets, het zijn onbemande luchtvaartuigen met mogelijkheden om video te nemen en om welke reden dan ook te verkennen voor persoonlijke of professionele redenen. Omdat u grote investeringen nodig hebt om zo’n hoogwaardig stuk technologie te kopen, is er niets mis om maatregelen te nemen voor de beveiliging, ondersteuning en onderhoud ervan. Het probleem dat we in deze post behandelen, gaat over verloren en beschadigde videobestanden van DJI Phantom.DJI phantom videobestand niet afspelen.

Misverstanden of fouten gebeuren op elk moment. U kunt uw opgenomen video verliezen door per ongeluk afsluiten van de DJI Phantom quadcopter, software- en hardwareproblemen kunnen leiden tot beschadiging of beschadiging van DJI Phantom-bestanden. Wat de reden ook is, het veilig opknappen van de corruptie zou je eerste prioriteit moeten zijn.

Maar velen blijven onwetend om op het juiste moment actie te ondernemen als gevolg van onbegrip over het probleem. In dit bericht vindt u de detailbeschrijving van wat er mogelijk fout is gegaan met uw bestand. Daar gaan we:

Waarom gebeurt dit?

Dit onderdeel vereist kennis van bestandsindelingen. Als u alleen de oplossing wilt zien, kunt u dit onderdeel overslaan en naar het einde gaan.DJI phantom videobestand niet afspelen.

  • Vaak ziet het corrupte videobestand er precies uit als een goed MP4-bestandsformaat. Dit corrupte bestand begint met een ‘ftyp’ en ‘moov’ atomen gevolgd door een ‘mdat’ afgekort als ‘film data’ atoom. Dit ‘mdat’-atoom bevat onbewerkte videogegevens. Maar in een corrupt bestand bevat het ‘mdat’ atoom in plaats daarvan nieuwe ‘fytp’, ‘moov’, ‘mdat’ atomen. Al deze atomen vormen een specifiek MP4-videobestand. Dus, het bestand kan eenvoudig worden gerepareerd door de initiële ‘fytp’ en ‘moov’ atomen te vermijden, ook de header voor het ‘mdat’ atoom en de resterende gegevens naar een nieuw bestand te kopiëren.
  • Bestand corruptie is ook mogelijk specifiek na een crash. In een dergelijk geval bestaat het bestand niet uit gegevens in MP4-formaat. Het bestand bestaat in plaats daarvan uit slechts een reeks onbewerkte H.264 NAL-eenheden, elk voorafgegaan door een veld met 4 bytes. In een dergelijk geval kan het bestand eenvoudig worden gerepareerd, maar het resultaat is een “.h264” -formaat en geen MP4-bestandsindeling. Dit gerepareerde bestand kan eenvoudig door de VLC-mediaspeler worden afgespeeld, maar kan mogelijk niet door andere mediaspelers worden afgespeeld.

Mogelijke redenen die kunnen resulteren in beschadigde DJI phantom bestanden:

Mensen zijn zich over het algemeen niet bewust van de redenen die tot zo’n tegenslag leiden. Hier is een korte samenvatting die u helpt uw ogen open te houden.DJI phantom bestanden

  • Wanneer de batterij doodgaat tijdens de opname.
  • Wegens abrupte landing van Phantom.
  • Extreem temperaturen.

Hoe corrupte DJI Phantom of Inspire videobestanden te repareren

Gebruik video-reparatiesoftware om je beschadigde DJI Phantom-video’s te repareren. Het is speciaal ontworpen voor het repareren van beschadigde .mov- en .mp4-bestanden. Deze tool heeft afzonderlijke versies voor Windows en Mac. Het is noodzakelijk om een gezond videobestand te hebben van dezelfde quadcopter als referentie. Ga je gang en download deze software op je Windows-pc of Mac om te reparatie beschadigde DJI Phantom video.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie