Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Herwinnen Je Harde schijf ruimte op iMac

Het gebruik van een iMac is echt een geweldige ervaring voor een computergebruiker. Het heeft alle schoonheid van een alles-in-een desktopcomputer en de kracht van Apple. Werken aan deze geweldige desktop is een unieke ervaring. Maar ruimtegebrek is een van de fundamentele problemen van dit informatietijdperk. Vroeg of laat heeft onze iMac geen ruimte meer. Dus wat te doen? U hebt een aantal opties om uw gegevens op andere schijven te bewaren, een back-up te maken enz. Hier zijn enkele tips voor u. U kunt met deze stappen de schijfruimte op uw iMac soepel terugvorderen.

Het gebruik van internet in verschillende browsers, het downloaden van muziek en foto’s enz. Kan er klein uitzien. Maar ze krijgen een aanzienlijk volume op de harde schijf van uw iMac.

Om de uniformiteit te behouden, moet u altijd de gebruikte ruimte op uw computer bijhouden. Zelfs als je de nieuwste Macbook Pro hebt met zijn 512 GB SSD, zal de ruimte eerder worden gevuld dan je denkt. Hier zijn een paar tips om de harde schijf van uw computer vrij te houden.

Kijk eens naar de omvangrijke bestanden op uw computer

Het belangrijkste dat u kunt doen, is de bestanden bekijken die veel ruimte in beslag nemen. Dit kan worden gedaan met behulp van een externe applicatie. Als u van plan bent om een toepassing van derden te gebruiken, kunt u dit handmatig op uw iMac doen.

Open een nieuw Finder-venster> Ga naar huis – of gebruik Shift + Command + H

Om een nieuw Finder-venster te openen – druk op Cmd + F

Kies ‘andere’ in het dropdown-menu links.

Zoek het nieuwe venster; kies ‘bestandsgrootte’ aanvinkvakje – Dit zal de zoekparameter instellen.

Neem de volgende schuif en selecteer ‘groter dan’ – Wijzig de bestandsgrootte naar wens.

Nadat u de bestandsgrootte hebt getypt, worden alle bestanden weergegeven die groter zijn dan de opgegeven grootte. Nu kunt u de bestanden kiezen die u van de computer wilt verwijderen of deze op een externe opslag wilt archiveren.

Leeg de prullenbak om ruimte vrij te maken

Houd de prullenbak altijd leeg om de ruimte vrij te houden. De meeste bestanden kunnen beschadigd raken als ze lange tijd in de prullenbak blijven staan. Er zijn veel bestanden die op bepaalde momenten weigeren te worden verwijderd. U kunt externe software gebruiken om het volledig op te ruimen.

Verwijder Foto’s van iMac Harde schijf

Op elke computer is er een groot aantal beeldverzamelingen op elke computer. Het opschonen van foto’s kan dus leiden tot een aanzienlijke lege ruimte in de computer. Dus het opruimen van toegangsfoto’s vanaf uw computer moet een van de belangrijkste stappen zijn die u moet nemen. Sommige van de afbeeldingencollecties kunnen leiden tot het verwerven van meerdere GB’s ruimte.

Om te beginnen moet u de nieuwe fototoepassingen zoals iPhoto en Aperture raadplegen. Deze toepassingen migreren alle afbeeldingen van uw computer en bewaren een kopie van die afbeeldingen in een specifieke map. Wanneer u de afbeeldingen migreert met de iPhoto- of Aperture-app, moet u ervoor zorgen dat u slechts één plaats hebt om uw foto’s te bewaren. als u deze apps niet gebruikt, moet u alle bibliotheekelementen verwijderen. Of bij voorkeur moet u alle bibliotheekelementen archiveren in een externe schijf of een NAS. Voor de zekerheid!

U kunt iCloud gebruiken om een archief van al uw foto’s te maken. ga naar iCloud en klik op het selectievakje voor foto’s. Ga naar de optieknop en sla al je foto’s daar op.

Verwijder bestanden uit de downloadmap

De downloadmap op uw computer is waarschijnlijk de drukste plaats op uw computer. De bestanden in de downloadmap kunnen variëren van PDF’s, muziekbestanden, video’s tot toepassingsbestanden. Dit is een van de chaotische locaties in het geheugen van een computer. U kunt alle ongewenste bestanden uit de downloadmap verwijderen. Als het apps zijn, wilt u waarschijnlijk de nieuwste versie ervan. Ook het uitvoeren van een oud exe-bestand in de downloadmap is misschien geen goed idee. Probeer dus de downloadmap bij de hand te houden en zo leeg mogelijk te maken.

Verwijder alle ongewenste applicaties

Er zijn een aantal apps die we doorlopen tijdens het gebruik van een computer. De Mac-apps zijn beschikbaar in bulks bij het installeren. Deze apps hebben uitvoeringsbestanden, ondersteuningsbestanden en andere relevante bestanden om de toepassing soepel te laten verlopen. Dus wanneer u van deze apps af raakt, worden niet alle gerelateerde bestanden verwijderd, maar wordt alleen de app van uw computer verwijderd.

Deze bestanden zijn op veel locaties te vinden, zoals systeemmappen, plist-bestanden en ondersteuningsbestanden voor toepassingen. Deze bestanden nemen een groot deel van het geheugen van de harde schijf op, waardoor uw computer sneller vol raakt dan verwacht.

U kunt alle verwante bestanden verwijderen en verwijderen met behulp van specifieke verwijderaar voor elke toepassing die daarbij hoort. Maar veel van de applicaties bieden geen juiste uninstaller die de applicatiebestanden kan verwijderen. Het kan handmatig worden gedaan, wat een vermoeiende klus is. Of het kan worden gedaan met de help-applicaties die zich richten op het verwijderen van app-bestanden.

Gebruik Cloud Storage op een slimme manier

Cloudopslag is een zeer goede optie om al uw bestanden veilig en op een plaats te bewaren. Je kunt op elk moment toegang krijgen tot al je bestanden die zijn opgeslagen in cloudopslag zoals Dropbox en Onedrive. Het enige probleem met deze cloudopslag is de synchronisatie. Wat u ook in dropbox opslaat, wordt standaard op uw computer gesynchroniseerd. Dit helpt niet als je te weinig ruimte hebt en op zoek bent naar een opruiming.

Het enige wat u kunt doen, is een optie kiezen om alleen bepaalde bestanden op uw computer te synchroniseren.

Dropbox – Ga naar menubalk> Klik op COG> Voorkeuren.

Ga nu naar het tabblad Account> Klik op Instellingen wijzigen.

U kunt nu de bestanden en mappen wijzigen om met uw iMac te synchroniseren.

Als u Onedrive gebruikt – Ga naar menubalk> Klik op Voorkeuren

Ga nu naar mappen kiezen> Kies mappen

U kunt ook de expandeerpijl gebruiken om een ​​map te selecteren of deselecteren om te synchroniseren.

Met deze stappen kunt u de computerruimte vrij houden. Er zijn verschillende ongewenste elementen in uw opslagruimte dat het niet mogelijk is om het in één keer op te ruimen. Op een paar manieren kunt u de schijfruimte op uw iMac soepel terugvorderen met behulp van deze stappen.

Het bewaren van een aantal ongebruikte bestanden in mappen zoals vuilnis, downloaden, foto’s, muziek enz. Kan leiden tot corruptie van bestanden. Het is beter om een ​​dergelijke situatie te voorkomen door de ruimte op de harde schijf regelmatig te legen. In het geval dat uw iMac te maken heeft met een vertraging in snelheid en prestaties of verwijdering of beschadiging van bestanden. U zou moeten verwijzen naar iMac harde schijf herstel gids voor het oplossen van het probleem.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie