Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Dingen om naar te zoeken voordat het kopen van een SD kaart

We gebruiken allemaal om de zoveel tijd SD-kaarten in een smartphone, tablet, digitale camera of andere apparaten als extra opslagruimte. Niet alle SD-kaarten zijn hetzelfde. Er zijn verschillende soorten kaarten beschikbaar met verschillende afmetingen, capaciteit en snelheid. Dus, hoeveel weet u echt van een SD-kaart en nummers erop? Hier hebben we uitgelegd wat die getallen op de SD-kaarten betekenen en waar je op moet letten voordat je een SD-kaart koopt.

 

Fysieke afmetingen

De fysieke grootte van een SD-kaart is in de loop van de jaren aanzienlijk geslonken. De kaarten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zoals standaard of full-size SD-kaarten, Mini en Micro SD-kaarten.

Standaard SD-kaart is de grootste in omvang en wordt nog steeds gebruikt in laptops en de meeste digitale camera’s. Ze wegen ongeveer twee gram en zijn 32x24x2.1 mm.

Mini SD-kaarten zijn iets kleiner dan SD-kaarten van volledig formaat en zijn speciaal ontworpen voor kleine mobiele telefoons. Deze kaart weegt ongeveer 0,8 gram en meet 21,5x20x1,4 mm. Dit was een gangbare grootte die beschikbaar was tot een nog kleinere SD-kaart het overnam.

Micro SD-kaarten zijn de kleinste van allemaal wegen ongeveer 0,25 gram en meten 15x11x1 mm. Deze kaarten worden veel gebruikt in smartphones, mobiele telefoons en zelfs in tablets.

Micro SD-kaarten kunnen worden gebruikt in de apparaten die Mini- en standaard SD-kaarten ondersteunen met behulp van een adapter. Standaard SD-kaarten passen echter niet in Mini- of Micro SD-kaartsleuven. Controleer dus welk type kaart uw apparaat nodig heeft voordat u een SD-kaart selecteert.

Snelheidsklasse

Net als de grootte, verschilt ook de snelheid van een SD-kaart. En snelheid is van belang voor sommige taken. Alsof je RAW-foto’s maakt en ze in één keer moet overbrengen, dan is het verstandig om een ​​kaart met meer snelheid te kopen. Anders heb je een geheugenkaart herstel tool als er iets misgaat tijdens het overzetten.

Een high-speed SD-kaart is ook belangrijk wanneer u video’s met een hoge resolutie opslaat en ze rechtstreeks op uw SD-kaart opslaat. Als het je enige doel is om mediabestanden op te slaan vanaf een smartphone of laptop, dan is snelheid niet zo belangrijk.

De term “Speed ​​Class” wordt gebruikt om de snelheid van een SD-kaart te meten. De SD Association bepaalt echter niet precies de snelheid van een standaard SD-kaart, maar ze geven alleen de richtlijnen. Laten we nu kijken naar de verschillende soorten snelheidsklassen.

Er zijn 4 soorten snelheidsklassen beschikbaar: 10, 6, 4 en 2.

10 is de snelste en 2 de langzaamste. Voor een video-opname met standaarddefinitie is klasse 2 geschikt. Klasse 4 en 6 kunnen worden gebruikt voor high-definition video-opnames. Voor volledige high-definition video-opnames, kunt u klasse 10 gebruiken.

Hoe zit het met professionele fotografen die RAW-afbeeldingen of HDR-video opnemen? Welnu, voor alle professionals die RAW-opnamen maken of zware video-opnames maken, hebt u Ultra High-Speed ​​SD-kaarten – 1 en 3. Deze kaarten kunnen worden geïdentificeerd met de letter ‘U’ erop. Overwegende dat klasse 2 tot 10 hebben ‘C’ alfabet.

Lees ook: Hoe verwijderde foto’s van SD-kaart te herstellen

Capaciteit

Nogmaals, de capaciteit van de SD-kaart verschilt ook. Dit is waar de markeringen SD, SDHC of SDXC binnenkomen. De standaard SD-kaarten worden geleverd met minder dan 2 GB of soms 4 GB opslagcapaciteit.

De kaarten die tegenwoordig beschikbaar zijn, hebben een SDHC-markering erop. Deze kaarten worden gebruikt in smartphones en andere apparaten die een hoge opslagcapaciteit ondersteunen. De SDHC- of “High Capacity” -kaarten zijn in principe gemaakt voor dagelijks gebruik. De kaarten zijn verkrijgbaar in 2 GB tot 32 GB groot.

Vervolgens komt de SDXC. Deze worden meestal gepaard met U1, U3 en klasse 10. XC, dat staat voor “eXtended Capacity”, is gemaakt voor hoge prestaties en heeft een opslagcapaciteit van 32 GB tot 2 TB. Wat ook betekent dat ze duur zijn!

Conclusie

Zorg er bij het kopen van een SD-kaart voor dat u de gebruikershandleiding van uw apparaat controleert op de grootte, snelheid en capaciteit die het ondersteunt. Zodat u de juiste SD-kaart koopt. Tegelijkertijd is het ook goed om de toekomstklare kaart te kopen dan het huidige apparaat, omdat de technologie snel vooruit gaat. U weet nooit wanneer u uw apparaat zou kunnen upgraden.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie