HFS-Partitie Terughalen

HFS en HFS + zijn een van de belangrijkste bestandssystemen die worden gebruikt in verschillende Apple-producten zoals Mac-computers, iPods enz. Zelfs met het nieuwste Mac-bestandssysteem genaamd APFS wordt HFS + nog steeds veel gebruikt vanwege de lagere fragmentatie en het gemak van compatibiliteit. Gegevensverlies in deze HFS-partities kan optreden als gevolg van onopzettelijke formattering, slechte sectoren, systeemcrash of virusinfecties. Het ontbreken van een HFS + -partitie op de harde schijf kan erg verontrustend zijn, vooral als er belangrijke gegevens in staan. Na het volgen van de volledige set instructies hieronder, kunt u de HFS + -partitie met succes herstellen, inclusief al uw kostbare gegevens.

Hoe herstel ik HFS + partitie?

Zelfs als de HFS-partitie van de harde schijf wordt verwijderd, heb je nog steeds een kans om gegevens te herstellen. Alle gegevens die eerder in het verloren HFS + -volume bestonden, blijven intact totdat ze niet zijn overschreven door nieuwe gegevens. Daarom hangt de maximale kans om gegevens terug te krijgen af van hoe snel u gegevensherstel uitvoert.

Er zijn echter geen ingebouwde methoden of tools beschikbaar op Mac om deze verloren HFS-gegevens op te halen. De enige manier om herstel de HFS-partitie die is geformatteerd of verwijderd is door gebruik te maken van efficiënte dataherstelsoftware. Niet elke gegevensherstelsoftware kan HFS-partities herstellen, vooral als ze beschadigd zijn. Dus de keuze van herstelsoftware voor HFS + wordt erg kritiek.

HFS partition recovery made simple

Ongeacht de redenen waardoor u het volume bent kwijtgeraakt, Remo Mac Data Recovery Software kan de juiste keuze zijn om verwijderde HFS + partities te herstellen. Zelfs als de computer de verloren partities niet kan weergeven vanwege corruptie, kan deze tool de gegevens van de schijf lokaliseren en herstellen met behulp van een techniek die diepe scan wordt genoemd. Naast het ophalen van gegevens van HFS + -partities, is de tool ook in staat herstellen van corrupte Mac-harde schijven die zelfs zijn geformatteerd met het nieuwste APFS-bestandssysteem.

Remo Mac Data Recovery Software is een speciaal ontworpen tool om verwijderde of verloren HFS + -partities te herstellen. De tool kan ook de ontbrekende HFS + -partitie herstellen die niet door de computer is gedetecteerd. Om deze taak te volbrengen, gebruikt de tool een geavanceerde scanengine die elke sector van de harde schijf scant om verloren HFS + -partities te herstellen. Bovendien werkt deze tool ook met het nieuwste Mac-besturingssysteem Catalina dat het APFS-bestandssysteem gebruikt. Download en probeer de software nu gratis.

download the software to repair avi files on Mac for free

Hoe HFS-Partitie Terughalen

Download en installeer om gegevens van de HFS + -partitie te herstellen Remo Mac gegevensherstel software en volg de onderstaande stappen:

 • Klik in het hoofdscherm op Recover Volumes/ Drives en selecteer Volumes Recovery keuze

Recover data from HFS partition

 • Kies nu de harde schijf waarvan de HFS + -partitie moet worden hersteld en klik op Volgende
 • Als u de verloren HFS-partitie niet kunt vinden, klikt u op het tweede selectievakje onderaan en klikt u op Next doorgaan
 • Kies vervolgens het volume dat moet worden hersteld

selecting drive to recover the HFS+ partition

 • Selecteer nu Advance Scan en kies Mark All om alle bestanden te selecteren die moeten worden hersteld van de HFS + -partitie. druk op de Next knop om het scanproces te starten.
 • Zodra het scanproces is voltooid, worden de herstelde gegevens weergegeven in File Type View en Data View
 • U kunt op elk van de herstelde bestanden klikken en op klikken Preview knop bovenaan, bekijk het herstelde bestand

Recover data from HFS partition by clicking on SAVE

 • Klik ten slotte op Save en blader naar een locatie op de computer om de bestanden op te slaan

Belangrijke notitie: Sla de herstelde bestanden niet op dezelfde HFS-partitie op waar ze vandaan zijn gehaald. Er bestaat een kans dat deze herstelde gegevens overschreven kunnen worden, wat verder zal leiden tot gegevensbeschadiging.

Waarom Remo het meest geschikt is voor het herstellen van de HFS-partitie.

 • Remo Recover helpt je HFS-partitie terughalen die is verwijderd vanwege een schijffout.
 • Helpt bij het herstellen van gegevens van een HFS-partitie die zijn verwijderd vanwege schijfbeschadiging, zoals slechte sectoren, schijfstoringen of het opnieuw installeren van het besturingssysteem
 • Hiermee kunt u de herstelde bestanden gemakkelijk identificeren en sorteren op basis van het bestandstype, naam, grootte, aanmaakdatum, enz.
 • De software helpt bij het herstellen van gegevens van de bestandssystemen APFS, HFS +, HFSX, FAT16, FAT32
 • De eenvoudige interface van Remo Recover maakt het herstelproces van de HFS-partitie eenvoudig.
 • Ondersteunt gegevensherstel vanaf de geformatteerde schijf van Mac OS Catalina, High Sierra, Leopard, Snow Leopard, Lion, Mountain Lion en andere

Tips om gegevensverlies door HFS- of HFS + -partitie te voorkomen.

 • Als u op zoek bent naar ruimte op de harde schijf, vermijd dan formatteren om dit te doen. Verwijder het grote bestand altijd selectief
 • Voer het Schijfhulpprogramma regelmatig uit om de schijfstatus te controleren.
 • Volg altijd de juiste afsluitprocedures bij het uitschakelen van uw computer. Op deze manier kunt u elke mogelijke beschadiging van de HFS-partitie voorkomen.
 • Werk uw antivirus tijdig bij om te voorkomen dat het virus uw computer beschadigt of zelfs uw gegevens wist.

Gevolgtrekking

Afgezien van de HFS + -partitie heeft Apple een nieuwer APFS-bestandssysteem bedacht. Hoewel dit zorgt voor een beter opslagbeheer en beveiliging in zijn volume, kan het nog steeds worden beïnvloed door gegevensverlies. Een manier om gegevensverlies op Mac te voorkomen, is door Time Machine te gebruiken om belangrijke gegevens op te slaan. Op deze manier bent u klaar om elke situatie van gegevensverlies aan te pakken. Als u echter geen gegevensback-up hebt gemaakt, gebruikt u de Remo Mac Data Recovery-software en volgt u de stappen die in het artikel worden genoemd om de HFS + -partitie te herstellen.

HFS-Partitie Terughalen was last modified: november 6th, 2020 by Remo Software

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*