Hoe Animatie Maken in Adobe InDesign?

4 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

De charme van animatie heeft me altijd aangetrokken, net als vele anderen die ik ken. Ongetwijfeld kijken we allemaal graag af en toe naar een goede animatie. En het idee van een bewegende cartoon rond het scherm is nog steeds een bron van groot plezier voor ons allemaal. De Adobe InDesign biedt een aantal geweldige presets om een goede animatie te maken. Verder leert u in dit artikel hoe u animaties maakt in Adobe InDesign.Animatie maken adobe

Goede animaties maken is net zo leuk als naar ze kijken.

Er zijn een aantal ontwerpparameters waarmee de gebruiker een goede animatie kan maken. Er zijn objecten, padinstellingen en timers om u te helpen bij het uitvoeren van de animatie. Hoe Kan Ik Adobe InDesign Bestand Herstellen? die u nodig hebt. Er zijn verschillende effecten en objecten om mee te spelen. Het maakt deel uit van het plezier van het maken van een animatie.

Deze bestanden zijn gemaakt met de extensie .indd, die lijkt op de bovenliggende tool, InDesign. Vaak kan het overbrengen van geanimeerde documenten, het uitvoeren van animaties in een corrupte tool/computer, het gebruik van het .indd-bestand in de incompatibele tool de bestanden of het station beschadigen. Dit leidt tot het verwijderen of verlies van deze bestanden. Wanneer zich een situatie voordoet, moet u zijn uitgerust met de oplossing om verwijderde en verloren .indd-bestanden te herstellen. Hier zijn enkele van de belangrijke punten om u door het animatieproces te leiden:

Animatie Maken In Adobe Indesign

Om een nieuw formulier voor de animatie te maken, moet u een nieuw document openen. Een nieuw document openen in InDesign;Animatie maken met photoshop.

Start de tool

Ga naar  File > New en selecteer vervolgens Document

Selecteer The Web in het vervolgkeuzemenu als intentie

Stel het formaat van de pagina in en klik op 'OK'

Open het document en ga naar de menubalk Toepassing> Van de schakelknop Selecteer ‘Digital Publishing’.

Verplaats je objecten

Er zijn verschillende voorinstellingen voor bewegingen in de tool die standaardinstellingen zijn voor de beweging van objecten in het formulier. Dit paneel biedt een aantal opties voor de animatie. Hiermee kunt u de dekking, grootte en andere eigenschappen van geanimeerde objecten wijzigen.Animatie maken in Photoshop

Om deze functie te gebruiken, gaat u naar Windows > Interactive

Klik op Animation om het animatiemenu te openen.

Gebruik de selectietool om het object voor animatie te kiezen.

Definieer de Name van het object in het Animation panel.

Selecteer een beweging uit de Preset Dropdown - Hiermee kunt u vooraf ingestelde bewegingen op het object toepassen.

Een event venster verschijnt op de interface met enkele opties zoals duur, afspeeltijd, snelheid enz. Breng gewenste wijzigingen aan in de standaardinstellingen zoals 'bij laden van pagina', animatietijd enz.Animatie maken adobe photoshop.

Klik op Preview en bekijk de animatie.

Selecteer het Motion path dat op het object wordt weergegeven en definieert u dit met het selectiegereedschap. U kunt alle bewegingspaden aanpassen met behulp van deze selectietool.Animatie programma Adobe.

Wijzig de duur van standaard.

Animatie maken met behulp van deze presets is eenvoudig in Adobe InDesign. Er zijn een aantal functies waarmee u door het brede menu kunt bladeren. De meeste animaties hebben een object en een vooraf gedefinieerd bewegingspad. Dit vooraf gedefinieerde bewegingspad heeft een gedefinieerde beweging die samen een basisanimatie maakt.

About the Author: Remo Software