Hoe Backup PST Bestand Outlook 2016 met Behulp van Import Export Optie?

Outlook is een van de meest gewilde webmailservices en de meest populaire versie is MS Outlook 2016. Waarom heeft Outlook de voorkeur boven andere webmailservices? omdat Microsoft Outlook heeft gestructureerd om alle behoeften van een gebruiker op één enkel platform op te lossen. Sommigen van hen integreren e-mail, agenda en contacten, offline toegang tot e-mail, opties om de rommel te minimaliseren, e-mails categoriseren en meer.

Door de bovengenoemde functies van Outlook te gebruiken, kan een gebruiker productiever zijn op het werk, maar de productiviteit blijft bestaan totdat er een ongeluk met zijn Outlook-profiel gebeurt.

Het kan een onbedoelde verwijdering zijn van enkele belangrijke e-mails of zelfs een Outlook-crash. Om dergelijke scenario’s voor gegevensverlies te voorkomen, wordt u geadviseerd dit te doen Outlook PST bestand backup met behulp van een van de volgende methoden die geschikt zijn voor uw Outlook-instellingen.

In deze pst-back-upgids wordt uitgelegd welke eenvoudige methoden beschikbaar zijn voor backup PST bestand Outlook 2016 met behulp van import export optie.

Belangrijkste afhaalrestaurants van deze gratis gids voor het maken van back-ups van Outlook-gegevensbestanden:

 • Stappen voor het exporteren en importeren van Outlook 2016 pst-bestand
  1. Hoe te exporteren in Outlook 2016?
   • Ga naar File-> Open & Export -> Import/Export
   • Selecteer in de lijst met opties Export to a file
   • In het volgende venster, kies Outlook Data File (.pst)

Nu beschikbare gegevensbestanden en de bijbehorende submappen worden in een dialoogvenster weergegeven. Selecteer het PST-bestand waarvan u een back-up wilt maken en kies de submappen die u wilt exporteren.

 • Klik op Volgende en kies de bestemmingsmap om het pst-bestand op te slaan

Alle items die u hebt geselecteerd, zijn geëxporteerd naar een nieuw pst-bestand en opgeslagen in de door u geselecteerde doelmap.

 1. Hoe te importeren in Outlook 2016?
  • Ga naar File-> Open & Export -> Import/Export
  • Selecteer Importvanuit een ander programma of bestand
  • Kies nu Outlook Data File (.pst)

Door de browse-optie te gebruiken, kunt u het pst-bestand selecteren dat moet worden geïmporteerd in Outlook 2016

 • Hoe Backup PST Bestand Outlook 2016 met Behulp van Import Export Optie?

Stap 1) Ga naar -> Control PanelSearch en open Mail toepassing

Stap 2) Klik op Data Files optie en alle gegevensbestanden van Outlook worden weergegeven in het volgende dialoogvenster

Stap 3) Kies de PST file waarvan u een back-up wilt maken en klik op Settings

Stap 4) In het volgende venster kunt u de locatie van het geselecteerde PST-bestand kopiëren van Filename doos

Stap 5) Sluit alle Windows, ga naar dat bestandspad en kopieer het PST bestand op uw reservekopieschijf, zoals een externe harde schijf, flashstation of andere opslagruimte.

 • Hoe maak ik een back-up van persoonlijke adresboeken in Outlook 2016?

Persoonlijk adresboek bevat de e-mailadressen en andere contactgegevens die u hebt opgeslagen in de contactenlijst van Outlook 2016. Contacten in persoonlijke adresboeken worden opgeslagen in een apart pst-bestand op de schijf van uw computer. Om dit pst-bestand in het adresboek op te nemen, moet u de stappen volgen die in deze handleiding worden vermeld

Stap 1) Ga naar Start -> Search -> For Files or Folders.

Stap 2) Zoek nu naar .pab-bestanden

Stap 3) Noteer het pad van het .pab-bestand en ga naar de locatie met Deze computer of Windows Explore. Kopieer nu het .pab-bestand en sla het op dezelfde opslagruimte op waar het back-up pst-bestand is opgeslagen voor gemakkelijke toegang

U kunt het .pab-bestand herstellen door de onderstaande stappen te volgen

Stap 1) Ga naar Outlook 2016 -> File -> Account Settings 

Stap 2) Open Address Book -> New -> Additional Address Book

Stap 3) Selecteer Persoonlijk adresboek en typ het pad naar het bestand om het toe te voegen in Outlook 2016

Bovengenoemd zijn de gratis methoden om een back-up te maken van uw pst-bestand en persoonlijk adresboek op uw Outlook 2016. Door deze gratis methode te gebruiken, kunt u alleen een back-up maken van bepaalde attributen zoals e-mail, contacten, agenda, notities en enkele Outlook-items. Maar er zijn online tools beschikbaar om een back-up te maken van de volledige inhoud van Outlook Personal Folder Table en u kunt deze op elk gewenst moment gemakkelijk migreren en herstellen.

Remo Backup and Migrate is een geautomatiseerde Outlook-back-upsoftware die kan worden gebruikt om Outlook pst-bestand te importeren / exporteren vanuit Outlook 2016, Outlook 2010, Outlook 2007 en Outlook 2003. Door deze software te gebruiken, kunt u eenvoudig backup PST bestand Outlook 2016 en migreer het naar een andere computer of een hogere Outlook-versie of naar een nieuw besturingssysteem.

Hoe Remo Backup te gebruiken en te migreren om een pst-bestand te back-uppen?

Stap 1) Lancering Remo Backup and Migrate, kies Smart Backup of Advanced Backup

Stap 2)

Slimme back-up: Deze optie wordt gebruikt om een back-up te maken van het volledige Outlook-gegevensbestand, dat wil zeggen het PST-bestand. Kies de PST waarvan u een back-up wilt maken

Geavanceerde back-up: Deze optie wordt gebruikt om een automatisch back-upschema in te stellen en u kunt individuele Outlook-kenmerken voor back-up selecteren. Kies de PST, plan de back-updatum en -tijd en selecteer Outlook-items voor back-up

Stap 3) Kies de locatie om het back-up pst-bestand op te slaan

Stap 4) In het volgende venster kunt u een back-upbestand met een wachtwoord beveiligen of het back-upbestand splitsen

Stap 5) Klik op rapport om de gegenereerde logbestanden te controleren.

Kenmerken van Remo Back-up en migratie

 • Maak eenvoudig een back-up van al uw Outlook-inhoud met één klik
 • Back-up, migratie en herstel met één enkele software
 • U kunt een automatische back-uproutine instellen
 • Wachtwoord beveiligen en oversize uw back-up pst-bestand splitsen
Hoe Backup PST Bestand Outlook 2016 met Behulp van Import Export Optie? was last modified: oktober 12th, 2020 by Remo Software

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*